ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΚΑΣΘ: ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ- ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Στα πλαίσια του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΚΑΣΘ η ομάδα του ΆΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ αντιμετώπισε το Σάββατο 11/03 την ομάδα του ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ στο κλειστό γυμναστήριο των Κουφαλίων.
Στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας της Αλεξάνδρειας σε πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης οι Παμπαίδες του Άθλου παρατάχθηκαν χωρίς αρκετούς βασικούς συμπαίχτες τους λόγω του αγώνα της Παιδικής ομάδας που συμμετέχουν, την επομένη το πρωί( Κυριακή 12/3).
Έτσι η δυνατή ομάδα των Κουφαλίων βρήκε την ευκαιρία να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά ο Άθλος κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή με δυνατές άμυνες και ξέφρενο ρυθμό στην επίθεση (τρία τρίποντα) από το -15 βρέθηκε στα δύο τελευταία λεπτά στο -6.
Εκεί κάποιες λάθος επιλογές στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού στέρησαν την ολοκλήρωση της ανατροπής από την ομάδα της Αλεξάνδρειας με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με σκορ 61-52.
Ο βασικός στόχος όμως για τον Άθλο που ήταν να πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής παιδιά που δεν παίζουν πολύ στο Παιδικό αλλά και μικρότεροι αθλητές ( γεννημένοι το 2003 ) επιτεύχθηκε και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.
Η σύνθεση του ΆΘΛΟΥ:
Πεκιαρίδης,Τακουτής,Πρόιος,Κυριαζόπουλος,Γιαντσιδιώτης,Τζιαβάρας,Ντάμτσης,Χατζηλεμονιάς,Παπουλίδης,Νοτόπουλος,Μούτσα,Αγγέλης,Χαριτόπουλος Κυρ.
Παραλειπόμενα:
*Πάνω από 80 άτομα παρακολούθησαν το παιχνίδι με τους φίλους του Άθλου να είναι περισσότεροι από τους μισούς.
*Στο παιχνίδι παρόντες ήταν και οι αθλητές που είναι στο τμήμα Παμπαίδων αλλά δεν αγωνίστηκαν λόγω του αυριανού (12/3) αγώνα του Παιδικού με τον Φίλιππο Βέροιας( Παύλου,Ευθυμιόπουλος, Χαριτόπουλος)
*Επίσης την προσπάθεια της ομάδας στήριξαν με την παρουσία τους και αρκετές αθλήτριες του τμήματος κορασίδων του Άθλου( Πεκιαρίδου, Ε.Ζησοπούλου, Κ.Ζησοπούλου) αποδεικνύοντας την οικογενειακή ατμόσφαιρα και το πνεύμα αλληλοϋποστήριξης που κυριαρχεί στο σύλλογο.
*Επόμενο παιχνίδι των Παμπαίδων το επόμενο Σάββατο 18/03 με την ομάδα της Σταυρούπολης στο κλειστό της Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης.

Απάντηση