ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2

Νικήτρια αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στον εκτός έδρας αγώνα, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, με την ομάδα του Αριστοτέλη Νάουσας, το απόγευμα της Κυριακής 5/3/2017, με τελικό σκορ 1 – 2.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αστέρα μπήκε καλά στην αναμέτρηση, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προηγήθηκε, μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των παικτών, με τελικό αποδέκτη της μπάλας το Σουλιώτη Γ. και αυτός με τη σειρά του με δυνατό σουτ, από το ύψος τη περιοχής των γηπεδούχων, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0 – 1.
Παρόλο που οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ πίεσαν περισσότερο την αντίπαλη περιοχή, δημιούργησαν φάσεις, αλλά αντέδρασε καλά η άμυνα του Αστέρα και το 0 – 1 έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Αστέρα και εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια της άμυνας, ισοφάρισαν σε 1 – 1, στο 48΄, με πλασέ του Δαϊου, από το ύψος της μικρής περιοχής.
Η ισοφάριση έδωσε άλλο αέρα στην αναμέτρηση, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν κάποιο τέρμα και στο 78’ ο Αντωνιάδης έφυγε μόνος στην επίθεση μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Σάκκο, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα για την ομάδα του Αστέρα με 1 – 2.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση στην περιοχή του Αστέρα είχαν δυο καλές ευκαιρίες, μια με το Δαϊο, με σουτ που δοκίμασε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μυλώση και λίγο πριν τη λήξη στο 92΄ ο Δασκαλάκης είχε κεφαλιά, αλλά αντέδρασε θετικά ο Μυλώσης και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.
Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή, με καλή κυκλοφορία που στα κρίσιμα σημεία του αγώνα αντέδρασε και πέτυχε θετικό αποτέλεσμα.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Χρήστος Χατζηδάκης): Σάκκος, Θεοδωρίδης, Αναδός, Χατζηϊωαννίδης, Βασιλειάδης, Λούρης, Σκούρτα, Κεχαΐδης (46′ Δάιος), Αλιάτσης, Πανάγος, Δασκαλάκης

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας) : Μηλώσης, Ρηγόπουλος, Δήμου, Παντής, Κουβατσίδης, Σουλιώτης Γ., Χατζηνικολάου, Τσιλώνης (60′ Αντωνιάδης), Σερασκιέρης, Σουλιώτης Α. (62′ Λασκάρογλου), Μιχαλόπουλος (55′ Ντόβας)
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου Στ. με βοηθούς τον κ. Χαραλαμπίδη Κ. και την κ. Τριανταφυλλίδου Ε.

Απάντηση