ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Βίντεο: Δείτε τους εξάχρονους μποξέρ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ρινγκ

Πάθος, νεύρο, τεχνική και πλούσιο θέαμα, πάντα σε αθλητικά πλαίσια, ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους του μποξ που βρέθηκαν στις εξέδρες του Κλειστού Γυμναστήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Αντάλλαξαν ντιρέκτ, κροσέ και άπερκατ, όμως αυτό το τουρνουά δεν είχε ηττημένους, παρά μόνο νικητές. Αθλητές της πυγμαχίας ακόμη και ηλικίας μόλις 6 ετών, εκπροσωπώντας τους «αιώνιους» αντιπάλους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και από τον Εθνικό, συμμετείχαν στο Κύπελλο Πόλεων «Ευδοκία Ρουμελιώτη» που διοργανώθηκε στη μνήμη της μητέρας του Γιάννη Αϊδινιώτη (έφυγε πρόσφατα από τη ζωή), ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων μποξέρ στην ιστορία του αθλήματος και σημερινού προπονητή των «πρασίνων».

Οι αγώνες των λιλιπούτειων αθλητών δεν είχαν σε τίποτα να ζηλέψουν από εκείνους των μεγαλύτερων σε ηλικία, που ακολούθησαν. Πάθος, νεύρο, τεχνική και πλούσιο θέαμα, πάντα σε αθλητικά πλαίσια, ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους του μποξ που βρέθηκαν στις εξέδρες του Κλειστού Γυμναστήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι νεαροί αθλητές απέδειξαν ότι αποτελούν το αύριο της ελληνικής πυγμαχίας. Για την… ιστορία, όλοι οι αγώνες των μικρών πυγμάχων έληξαν ισόπαλοι, κερδίζοντας όμως πλούσιες εμπειρίες και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και μεγάλη δόξα της ελληνικής πυγμαχίας, Γιάννης Αϊδινιώτης, με έναν μικρό αθλητή του

%image_alt%

 

πηγή

 

 

 

 

 

 

 

Απάντηση