ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

ΑΟΚ ΒΈΡΟΙΑΣ-ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑΣ 60-54

-ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ…ΑΟΚ ΒΈΡΟΙΑΣ-ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑΣ 60-54 (24-28)
Πολύ κοντά σε μια νίκη που θα χαρακτηριζόταν και ως “νίκη της χρονιάς” έφτασε την Κυριακή 05/02 η Παιδική ομάδα του Αθλου Αλεξάνδρειας η οποία αγωνίσθηκε στην έδρα του πρωτοπόρου και αήττητου (μ.ο.διαφοράς νίκης ως σήμερα πάνω από 30 πόντους) ΑΟΚ Βέροιας.
Μετά το αρχικό προβάδισμα στο σκορ απο τη γηπεδούχο ομάδα ο Άθλος έδειξε τις δυνατότητες του και με συμπαγή άμυνα και έξυπνο παιχνίδι στην επίθεση προηγήθηκε στο ημίχρονο με 24-28.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι η συνέχεια θα ήταν πολύ ελπιδοφόρα για τους παίχτες της Αλεξάνδρειας ένα κάκιστο 3ο δεκάλεπτο έδωσε και πάλι αέρα 8 πόντων στον ΑΟΚ.
Στο 4ο δεκάλεπτο ο Άθλος μπήκε πολύ παθιασμένα και έφτασε ξανά το παιχνίδι ως τους τέσσερις πόντους με πολλές ευκαιρίες να φτάσει και στη διεκδίκηση της νίκης.
Δυστυχώς κάποιες βιαστικές επιλογές,πολλά λάθη και αστοχία σε κρίσιμες βολές έφεραν την ήττα για την ομάδα της Αλεξάνδρειας.
Ο κόουτς του Αθλου Βασίλης Αγγέλης δήλωσε μετά το πέρας της αναμέτρησης:”Κρατάμε την πολύ ανταγωνιστική εικόνα απέναντι στην έδρα της πιο ισχυρής ομάδας του ομίλου μας,την σταδιακή επανένταξη των τραυματιών μας και τις άριστες εντυπώσεις που αφήσαμε σε όλους στο σημερινό ματς.
Δεν ξεχνάμε την απειρία των παιδιών μας και ηλικιακά( μικρότεροι των αντιπάλων τους )αλλά και αγωνιστικά(πρώτη φορά σε επίσημο πρωτάθλημα).
Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας αλλά και στους αθλητές και προπονητές-συνοδούς του ΑΟΚ Βέροιας που συνέβαλαν ώστε να γίνει ένα πραγματικά όμορφο και σε πολιτισμένο επίπεδο παιχνίδι Μπάσκετ.
Συνεχίζουμε με στόχο τη βελτίωση και την επίτευξη του στόχου στο επόμενο ματς…
Υ.Γ: Ευχαριστούμε τον ΑΟΚ Βέροιας για την άψογη και θερμή φιλοξενία που κάνει τους συλλόγους και τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν!”
Επόμενο παιχνίδι για τον Αθλο την Κυριακή 12/02 στην Αλεξάνδρεια με το Ζαφειράκη Νάουσας.

Απάντηση