ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΑΕΚ: «Έφυγαν» από τη ζωή Μίλτος Παπαποστόλου και Γιώργος Πετρίδης

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς σήμερα… έφυγαν από την ζωή ο Μίλτος Παπαποστόλου (κι επί σειρά ετών ομοσπονδιακός τεχνικός) και ο Γιώργος Πετρίδης

Δύο από τα πιο εκλεκτά μέλη της… κιτρινόμαυρης οικογένειας δεν βρίσκονται δυστυχώς ανάμεσά μας, με την Ένωση να έχει βυθιστεί στο πένθος για τον χαμό των Μίλτου Παπαποστόλου και Γιώργου Πετρίδη που ήταν συμπαίκτες στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1963.

Στην ΑΕΚ εξέδωσαν σχετικές ανακοινώσεις με αυτή για τον Παπαποστόλου να αναφέρει: «Μία από τις μεγάλες μορφές στην ιστορία της ΑΕΚ έφυγε σήμερα από τη ζωή και η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια θρηνεί την απώλειά του. Ο Μίλτος Παπαποστόλου, γεννημένος το 1935 στην Ομβριακή Φθιώτιδας, αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας για έξι σεζόν (1959-65), υπήρξε μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας του 1963, ενώ διετέλεσε για ενάμισι χρόνο προπονητής της ΑΕΚ από τα μέσα της περιόδου 1979-80 μέχρι και την ολοκλήρωση της περιόδου 1980-81 σε συνολικά 43 αγώνες πρωταθλήματος.

%image_alt%

Διετέλεσε για τέσσερα χρόνια προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου των Ελλήνων προπονητών ποδοσφαίρου. Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, διοίκηση, παλαίμαχοι, ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στον γιο του, Ντίνο, που διετέλεσε στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ».

Λίγες ώρες αργότερα… έφυγε από την ζωή και ο τότε συμπαίκτης του Γιώργος Πετρίδης με την Ένωση να αναφέρει: «ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ!

%image_alt%

Η οικογένεια της ΑΕΚ πενθεί και δεύτερη τεράστια απώλεια μέσα σε λίγες ώρες, αφού πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα ο Γιώργος Πετρίδης, συμπαίκτης του Μίλτου Παπαποστόλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του 1963.

Ο Γιώργος Πετρίδης, γεννημένος στους Αμπελόκηπους στις 10 Φεβρουαρίου 1938, ήρθε στην ΑΕΚ από το Πέρα Κλουμπ το 1957 και αγωνίστηκε στην ομάδα μας μέχρι το 1965.

Διετέλεσε συνεργάτης του Τόζα Βεσελίνοβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ την περίοδο 1987-88 και στη συνέχεια υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ των «κιτρινόμαυρων» υποδομών.

Η οικογένεια της ΑΕΚ συλλυπείται θερμά την οικογένεια του Γιώργου Πετρίδη, ο οποίος αποτέλεσε μία από τις σημαντικές ποδοσφαιρικές μορφές στην ιστορική διαδρομή του συλλόγου μας. Θα τον θυμόμαστε για πάντα».

πηγή

Απάντηση