ΑΘΛΗΤΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βέροια: Επί ποδός για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό – Μικροεπεισόδια στο κέντρο της πόλης

Μικροένταση δημιουργήθηκε δυο περίπου ώρες λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όταν στην περιοχή του πάρκου της Ελιάς εμφανίστηκαν 150 περίπου οπαδοί του Ολυμπιακού χωρίς όμως να φέρουν διακριτικά «κασκόλ, σημαίες κλπ» της ομάδας.

Στην πλειοψηφία τους νεαρά άτομα οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ.

Μικροεπεισόδια δημιουργήθηκαν όταν κάποιοι από αυτούς μπήκαν σε καταστήματα φαστ φουντ της περιοχής από όπου πήραν ποτά χωρίς να τα πληρώσουν ενώ το ίδιο έπραξαν και από περίπτερο.
Την ίδια ώρα επρόκειτο να αναχωρήσει η αποστολή της Βέροιας και για λόγους ασφάλειας στην περιοχή πήρε θέση διμοιρία ματ η οποία αρχικά απώθησε τους νεαρούς και τους οδήγησε στην έξοδο της πόλης προς το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Από πλευράς καταστηματαρχών έγινε γνωστό ότι λίγο αργότερα δέχθηκαν τηλεφωνήματα από υπεύθυνους των φιλάθλων οι οποίοι τους διαβεβαίωσαν ότι θα τους πληρώσουν τα  χρήματα για τα ποτά που πάρθηκαν από τα καταστήματά τους χωρίς να πληρωθούν.

Η διμοιρία των ματ παρέμεινε στην περιοχή του πάρκου Ελιάς για προληπτικούς λόγους.

Πάντως δεν είναι λίγοι οι πολίτες που εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το κατά πόσο μπορεί να είναι ωφέλιμος ένας «αθλητικός τουρισμός» τέτοιου τύπου ο οποίος το μόνο που προκαλεί είναι εντάσεις, ανησυχίες και προβλήματα.

Verianet News

 

 

Απάντηση