ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Φιλική συνάντηση ακαδημιών Π.Σ.Α. Ημαθίων και Α.Σ. Άρης

Τελευταία προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα η χθεσινή για τον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας “Ὁ Ἠμαθίων” η οποία έγινε σε φιλική συνάντηση ακαδημιών από 5 έως 12 ετών που διοργάνωσε το τμήμα πάλης του Α.Σ. Άρης.

Οι ακαδημίες των δύο συλλόγων συναντήθηκαν χθες 23 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο πάλης του συλλόγου, το οποίο στεγάζεται στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης” κάτω από την Θύρα 2.

Μετά την προθέρμανση και την επανάληψη τεχνικής οι αθλητές των δύο σωματείων παλέψαν μεταξύ τους κάτω από την επίβλεψη των προπονητών Κώστα Κουρτίδη (Α.Σ. Άρης), Χαράλαμπου Κουκλίδη, Νεκτάριου Σαββίδη (Π.Σ. Αλεξάνδρειας “Ο Ημαθίων”) και την παρουσία πολλών γονέων.

Με το πέρας των πολύ καλών αναμετρήσεων ο έφορος του τμήματος πάλης του Άρη κος Νικηφόρος Δελαπόρτας απένειμε αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι Αλεξανδρινοί παλαιστές που συμμετείχαν ήταν οι (με αλφαβητική σειρά):
1.    Αμαραντίδης Βασίλειος,
2.    Αμαραντίδης Ιωάννης,
3.    Γαβριηλίδης Σάββας,
4.    Γερόπουλος Ευάγγελος,
5.    Δριστάς Αναστάσιος
6.    Ετσεκούμπε-Γαβριηλίδης Νικόλαος,
7.    Κουζιώρτης Φώτιος,
8.    Μαμίσης Δημήτριος,
9.    Παραλίκας Ηλίας,
10.  Πλατιώτης Γεώργιος,
11.  Πόλος Νικόλαος,
12.  Στεφανίδης Πέτρος,
13.  Στεφανίδη Ναταλία και
14.  Τσακυρίδης Γρηγόριος

Τα συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στην όμορφη αυτή δράση εξέφρασε το Δ.Σ. του συλλόγου διά του Προέδρου κου Σταμάτη Παπασταματίου, καθώς και ευχές προς όλους για “Καλά Χριστούγεννα”.

 

Απάντηση