ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αγωνιστικός απολογισμός του “Ημαθίωνα” για το 2016 – Μέρος 2ο

Άκρος επιτυχημένο το 2016 και για τον ξενιτεμένο αθλητή του συλλόγου μας Άγγελο Αποστολίδη, ο οποίος προπονείται και αγωνίζεται με τον παλαιστικό σύλλογο TSV Musberg καθώς τα τελευταία 4,5 χρόνια ζει με την οικογένειά του στην Γερμανία.
Σταθερά ανοδική πορεία και στα δύο στυλ της Ολυμπιακής πάλης, ελευθέρα και ελληνορωμαϊκή. Το πιστοποιούν τα εννέα (9) μετάλλια που κατέκτησε την φετινή χρονιά, εκ των οποίων τα επτά (7) χρυσά και τα δύο (2) αργυρά, όπως επίσης και το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός από τις νίκες του ήταν με πτώση.
Αναλυτικότερα οι διακρίσεις του για φέτος:
Ιανουάριος
•    Χρυσό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Βάδης – Βυρτεμβέργης (στην πόλη Heilbronn) – κατηγορία 56 κιλών ελευθέρας πάλης.
Φεβρουάριος
•    Χρυσό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Βάδης – Βυρτεμβέργης (στην πόλη Kernen Rommelshausen) – κατηγορία 51 κιλών ελληνορωμαϊκής.
Απρίλιος
•    Χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά του Herbrechtingen (στην πόλη Kernen Rommelshausen) – κατηγορία 57 κιλών ελληνορωμαϊκής.
Ιούνιος
•    Αργυρό μετάλλιο στο 8ο Διεθνές Τουρνουά ελευθέρας πάλης Donau-Cup (στην πόλη Tuttlingen) – κατηγορία 54 κιλών ελευθέρας.
Οκτώβριος
•    Χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά του Wüstenrot (Βάδη – Βυρτεμβέργη) – κατηγορία 56 κιλών ελληνορωμαϊκής.
•    Αργυρό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά του Ebersbach (Βάδη – Βυρτεμβέργη) – 66 κιλών ελληνορωμαϊκής.
•    Χρυσό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά του Ostalb (στην πόλη Aalen) – κατηγορία 58 κιλών ελευθέρας πάλης.
Νοέμβριος
•    Χρυσό μετάλλιο στο Αγιοβασιλιάτικο Τουρνουά Πάλης του Winnenden (Βάδη – Βυρτεμβέργη) – κατηγορία 60 κιλών ελευθέρας πάλης.
Δεκέμβριος
•    Χρυσό μετάλλιο στο Τουρνουά Παμπαίδων του Lauffen (Βάδη – Βυρτεμβέργη) –  κατηγορία 58 κιλών ελευθέρας πάλης.
Οι διακρίσεις του δεν άφησαν αδιάφορους τους φιλάθλους της πόλης μας και σε κάθε ευκαιρία τα συγχαρητήρια και οι ευχές αποστέλλονται απλόχερα στην Γερμανία με κάθε μέσω επικοινωνίας καθώς και δια ζώσης, όταν η οικογένεια Αποστολίδη βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, όχι μόνο από συγγενείς και φίλους αλλά και από τον απλό κόσμο που συναντούν στους δρόμους της Αλεξάνδρειας, τους οποίους και ευχαριστούν από καρδιάς για την στήριξή τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον ίδιο και την οικογένειά του στον Σύλλογο Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων και τον Δήμο Αλεξάνδρειας για την βράβευση που του έγινε από αμφότερους, λόγω των αθλητικών του επιδόσεων, καθώς και στον πρώτο προπονητή του Χαράλαμπο Κουκλίδη.
H προσπάθεια δεν σταματά εδώ, οι υποχρεώσεις και οι προκλήσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερες την επόμενη χρονιά καλή δύναμη λοιπόν σε όλους, αθλητές, προπονητές αλλά και στους γονείς εύχεται το ΔΣ του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ὁ Ἠμαθίων».

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017

Διαβάστε περισσότερα: http://imathionwrestlingclub.webnode.gr/news/agonistikos-apologismos-toy-imathiona-gia-to-2016-meros-2o/

Απάντηση