ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ετσι θα είναι η νέα Τούμπα (pic)

Αυτό που εντυπωσιάζει από τις φωτογραφίες, που η εταιρία δημοσίευσε, είναι το μεταλλικό στέγαστρο που θα καλύπτει όλο το γήπεδο, ενώ γενικότερα θα υπάρξει μια εις βάθος ανακαίνιση για ένα γήπεδο, το οποίο χτίστηκε το 1959 και με εξαίρεση τις επεμβάσεις του 2004 και αυτές του 2013 δεν έχει υποστεί την παραμικρή αλλαγή.
Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από την ανακοίνωση της AETER Architects, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην έχει τοποθετηθεί και επίσημα για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο ασφαλώς και παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και απασχολεί τον κόσμο της ομάδας.

Επιπλέον θα πρέπει να ξεπεραστούν και πολλά γραφειοκρατικά ζητήματα, να προχωρήσουν συμφωνίες με το κράτος, όπου ανήκει ο περιβάλλοντας χώρος, για να ξεκινήσει κάποια στιγμή το έργο της ανακαίνισης.

Η εταιρία έχει αναλάβει και ολοκληρώσει, από το χώρο του αθλητισμού, το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο, ενώ είχε παρουσιάσει σχέδια για την ανακατασκευή του γηπέδου της Νέας Σμύρνης (2005), του κλειστού γηπέδου της Λαμίας, ενώ πολλά χρόνια πριν, το 1994, είχε συμμετάσχει σ’ ένα φιλόδοξο σχέδιο κατασκευής αθλητικού κέντρου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το οποίο δεν προχώρησε ποτέ.

%image_alt%

πηγή

Απάντηση