ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του Αγροτικού Αστέρα

 

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 18/12/2016 στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας, για την 3η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.

Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Ιωαννίδης Νικόλαος με βοηθούς τον κ. Παπαδόπουλο Θεόδωρο και τον κ. Εμμανουήλ Βασίλειο, από της ΕΠΣ Κοζάνης.

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται το Σάββατο 17/12/2016 στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Μακεδόνα Βέροιας, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παιδικό τμήμα

Το Σάββατο 17/12/2016 το παιδικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, στις 11:00, με το αντίστοιχο τμήμα του Μακεδονικού Επισκοπής, για την 10η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος.

Η συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 10:00 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.
Τμήματα Υποδομής

Το Σάββατο 17/12/2016 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 11:00, στη Νάουσα με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας του Αστέρα.

Η συγκέντρωση θα γίνει 09:45 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο με αναχώρηση στις 10:00.

Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να συνοδεύσουν την αποστολή.

Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή καθώς και στολή αγώνα.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Απάντηση