ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Μεταγραφές Αθλητών με Αναπηρίες

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετεγγραφική περίοδος των αθλητικών σωματείων για Αθλητές με Αναπηρίες, μετά το 17ο Πρακτικό της Επιτροπής Μετεγγραφών της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, με την ομάδα μας να ενισχύεται με ακόμα δύο αθλητές με κινητικές αναπηρίες, οι οποίοι από σήμερα και επίσημα εντάχθηκαν στη δύναμη μας, που έφτασε αισίως στον αριθμό 11 (πέρυσι τέτοια εποχή ήταν μόλις 4!). Πρόκειται για τους αθλητές Πετρόπουλο Ευστράτιο και Μοτσιόπουλο Ευάγγελο:

1) Ο Πετρόπουλος Στράτος, είναι 28 ετών, αθλητής της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης επί σειρά ετών στο Γ.Σ. Βόλου και μετά την αποκαταστάση από το τροχαίο, αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ 2016 με την ομάδα του Π.Α.Σ.Κ.Α. και κατετάγη 2ος στο Ομαδικό (Κατ. ΤΤ6-ΤΤ10) και 3ος στο Ατομικό (Κατ. ΤΤ10). Μετεγγράφηκε στο ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ με υποσχετική μετεγγραφή ενός έτους

 

%image_alt%

Πετρόπουλος Στράτος – Επιτρ. Αντισφ.
2) Ο Μοτσιόπουλος Βαγγέλης, είναι 38χρ, κάτοικος Άμμου Ν. Ημαθίας. Υπήρξε αθλητής της Κολύμβησης ΑμεΑ (Κατ. S6) με την ομάδα “Μέγας Αλέξανδρος ’94” της Θεσσαλονίκης, κατά τα φοιτητικά του χρόνια. Μετεγγράφηκε στο ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ με ελεύθερη μετεγγραφή.

%image_alt%

Ο Μοτσιόπουλος Βαγγέλης (αριστερά στη φωτό) με τον Πρόεδρο του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ

2) Ο Μοτσιόπουλος Βαγγέλης, είναι 38χρ, κάτοικος Άμμου Ν. Ημαθίας. Υπήρξε αθλητής της Κολύμβησης ΑμεΑ (Κατ. S6) με την ομάδα “Μέγας Αλέξανδρος ’94” της Θεσσαλονίκης, κατά τα φοιτητικά του χρόνια. Μετεγγράφηκε στο ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ με ελεύθερη μετεγγραφή. (ΦΩΤΟ2)

Εκ μέρους του Δ.Σ. των μελών και των αθλητών του σωματείου μας, καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τους δύο νέους αθλητές, τους ευχαριστούμε που επέλεξαν το ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ ως επόμενο σταθμό της αθλητικής τους καριέρας και τους ευχόμαστε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Στον 5ο Φιλίππειο Δρόμου που θα διεχαξθεί στην πόλη μας την Κυριακή 11/12, θα συμμετέχει ο αθλητής μας Διαμαντόπουλος Γεώργιος, ο οποίος κινείται με αμαξίδιο, συνοδευόμενος από τον δρομέα υπερ-αποστάσεων, Σπαρταθλήτη και Εφορο Αθλητισμού του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ, Καραϊωσήφ Ηλία.
Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ

Απάντηση