ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Βέροια-Αιγινιακός 0-1: «Βόμβα» με Ζούρκο στη χιονισμένη Ημαθία!

Την έκπληξη έκανε ο Αιγινιακός για την 2η ημέρα του 5ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας.

Κατάφερε να νικήσει 1-0 εκτός έδρας τη Βέροια με τέρμα του Ζούρκου στο 84΄, σε έναν αγώνα μέτριο όπου το τσουχτερό κρύο και το χιόνι που έπεφτε κατά τη διάρκεια του αγώνα κράτησε τον κόσμο σπίτι του.

Την 1η αγωνιστική η Βέροια είχε ηττηθεί επίσης με 1-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα και ο Αιγινιακός 3-0 στην έδρα του από τον Άρη.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα σημειώθηκε από την Βέροια στο 34΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λινάρδος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα αρχικά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόλιου και στη συνέχεια άουτ. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου (44΄) η Βέροια είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά οριζόντιο με κεφαλιά του Μπαλάφα, για να φύγει στη συνέχεια η μπάλα άουτ.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στο 84΄ όταν σε αντεπίθεση του Αιγινιακού ο Ζούρκος κατάφερε να σκοράρει με πλασέ και ο Αιγινιακός να παραμείνει έτσι στο κυνήγι της πρόκρισης, ενώ η Βέροια αποκλείστηκε.
ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα (73΄ Μελίσσης), Άρτσε (64΄ Σισίνιο), Σαρπόνγκ, Μαλόν, Καλί, Λινάρδος, Μπαλάφας (83΄ Παπαστεριανός), Βίτι, Χαροντάκης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Πασαλίδης, Ζούρκος, Ζγκούρι, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πατράλης, Κυζιρίδης (68΄ Γκατζολάρι), Λιόλιος, Ονουάτσι (73΄ Ρανγκέλοφ), Γκούρτσας.

πηγή

Απάντηση