ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Χρήστος Δάντης στον avena fm 97,7: “Προσέλκυσα να γίνω μουσικός, γιατί με γοήτευσε ότι, δεν θα έμπαινα σε καλούπια.”

O Χρήστος Δάντης φιλοξενήθηκε την Τρίτη 12/3 στην εκπομπή “Άνω Κάτω” και στο ράδιο avena 97,7 & avena.gr και παραχώρησε μια συνέντευξη στη Δέσποινα Καρέκλα.

Το καινούργιο του  τραγούδι “Είμαι τόσο καλά” το τραγούδησε αρχικά για δική του ευχαρίστηση και στην πορεία προέκυψε να το κυκλοφορήσει. Πρόκειται για ένα τραγούδι σε έντονους ρυθμούς καθώς όπως λέει, ο κόσμος έχει κουραστεί με τις μπαλάντες.

Ο λόγος που τραγούδησε το τραγούδι “Για όλα σε μισώ” είναι γιατί, πιστεύει ότι η νεολαία θέλει τα πράγματα αφιλτράριστα. Οι Έλληνες είναι ένας λαός με πολλά ταμπού, τα οποία ευελπιστεί, ότι με τον καιρό θα ξεπεραστούν. Αυτό διαφαίνεται και από το γεγονός ότι, γίνονται αποδεκτά και επιτυχίες στα ραδιόφωνα ξένα τραγούδια με χειρότερες ύβρεις.

Τα λάθη πρέπει να υπάρχουν και να συγχωρούνται, γιατί τα λάθη μας κάνουν σοφότερους.

Παραδέχτηκε ότι είχε ευκαιρίες στο παρελθόν να αλλάξει το στυλ του και αυτό που πρεσβεύει για το χρήμα ή τη δόξα, αλλά δεν το έκανε. Είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος, αντισυμβατικός και δεν μπορεί να μπει σε καλούπια. Αυτός ήταν και  ένας από τους σημαντικότερους λόγους που επέλεξε να γίνει  μουσικός.

Ως πατέρας δέχεται τις επιλογές των παιδιών του και προσπαθεί να τα καθοδηγεί σωστά.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση