LIFESTYLEΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

H Πόπη Καπατζά στον avena fm 97,7: “Μαζεύτηκαν τρόφιμα για 1000 ανθρώπους στις πληγείσες περιοχές σε 4 ώρες.”

H ιδιοκτήτρια του καταστήματος popi’s collection Πόπη Καπατζά ήταν καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης 26-7 στον avena fm 97,7, avena.gr, youtube:kanali avena και στη Δέσποινα Καρέκλα.

Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική πήρε την πρωτοβουλία να ενημερώσει τον κόσμο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προσπάθειά της να συλλέξει τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που αυτές τις δύσκολες στιγμές τα έχουν ανάγκη, με αποτέλεσμα να ανταποκριθεί ο κόσμος και να μαζευτούν σε 4 ώρες τρόφιμα για 1000 ανθρώπους.

 

Όπως παραδέχτηκε και ίδια “αν δεν πιστέψει κάποιος σε κάτι, καλύτερα να μην κάνει τίποτα”, έτσι λοιπόν πιστεύοντας στον εαυτό της, αποφάσισε να κάνει το δικό της επιχειρηματικό βήμα και να ανοίξει το κατάστημα popi’s collection με γυναικεία ρούχα, με αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια απέναντι από το Α.Τ Αλεξάνδρειας. Κάθε εβδομάδα έρχονται νέες παραλαβές και ενημερώνεται για την μόδα.

Εξαιτίας του πατέρα της που ασχολείται με την μουσική, ξεκίνησε να αγαπά τη μουσική. Η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε κοινό 9 χρονών. Αργότερα τραγουδούσε επαγγελματικά και έδειξε το ενδιαφέρον της για τα παλιά λαϊκά τραγούδια.

 

Απάντηση