ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κυριακή (Βέτα) Αποστολόπουλου.Υποψήφια με τον Τάσο Γιάγκογλου.Ο κόσμος να σκεφτεί και να εκλέξει τον καταλληλότερο (video)

Στηρίζω τον Τάσο Γιάγκογλου γιατί τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια σαν συνεργάτη, σαν επαγγελματία και σαν άνθρωπο του Επιμελητηρίου που για πολλά χρόνια υπηρετεί. Αποφάσισα να μπω και εγώ στο συνδυασμό του γιατί πιστεύω ότι με Πρόεδρο αυτόν μπορούμε Όλοι μαζί να συμβάλλουμε ώστε να αλλάξουμε κάτι Τι  προς το καλύτερο για όλους επαγγελματίες και για όλη την Ημαθία.

Αυτά είπε το πρωί της Παρασκευής 1/12 η Κυριακή (Βέτα) Αποστολόπουλου υποψήφια για το Επιμελητήριο Ημαθίας και στο τμήμα των υπηρεσιών στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” του ράδιο avena 97,7 και στον δημοσιογράφο Τάσο Καμπάνη.

Ακόμη η κυρία Αποστολόπουλου μίλησε για τη νέα της επιχειρηματική οικογενειακή δραστηριότητα, για τον ρόλο της γυναίκας στην επιχειρηματικότητα και την παρουσία της στην πολιτική και στα κοινά.

ζήτησε ακόνη την ψήφο των συναδέλφων της Αλλά αυτό που θέτει ως προτεραιότητα είναι να εκλεγεί ο συνδυασμός και ο Τάσος Γιάγκογλου Πρόεδρος.

Τέλος ζήτησε από όλους πριν ψηφίσουν να αναλογιστούν Τι διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές και εξέφρασε την ευχή  ο καλύτερος και ο καταλληλότερος να είναι αυτός που ο κόσμος θα επιλέξει και θα εκλεγεί.

Απάντηση