ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γιώργος Τάτσιος: “Ναι Στον Συνασπισμό Καθαρών Πατριωτικών Δυνάμεων”

Του Γιώργου Τάτσιου
Αναφορικά με δημοσιεύματα που με παρουσιάζουν ως πιθανό επικεφαλής συνασπισμού ακροδεξιών και φασιστικών οργανώσεων οφείλω να υπενθυμίσω τις βασικές αρχές μου με τις οποίες ενήργησα και κατά την πρόσφατη περίοδο στην προσπάθεια αποτροπής της προδοσίας της Μακεδονίας.
Πολέμησα με όλες μου τις δυνάμεις τον φασισμό της κυβέρνησης που με αντιδημοκρατικές διαδικασίες καταχράστηκε την εξουσία και σφετερίστηκε την λαϊκή κυριαρχία.

Λειτούργησα με γνώμονα την αποκατάσταση της αδικίας που έλαβε χώρα με την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας ζητώντας από τον κόσμο να ορθώσει ανάστημα μέσα στα όρια που του δίνει το δημοκρατικό πολίτευμα (αυτό που συνεχίζει να καταπατειται με κυβερνητικές πράξεις).

Εξάντλησα όλα τα νομικά μέσα στέλνοντας εξώδικες δηλώσεις στους 300 βουλευτές για την αποτροπή της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας, έκανα μήνυση στον Νίκο Κοτζιά για την υπογραφή της συμφωνίας, η οποία κρίθηκε βάσιμη από την δικαιοσύνη και εστάλη στην Βουλή για διερεύνηση.

Υπέγραψα αίτηση ακύρωσης της συμφωνίας στο ΣτΕ. Ο ίδιος προσήχθη παράνομα από την κρατική ασφάλεια όταν επιχείρησα να παρευρεθώ σε δημόσια ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Ένιωσα στο πετσί μου την στέρηση της ατομικής ελευθερίας όπως πολλοί άλλοι πατριώτες που συνεχίζουν να προσάγονται για να μην ακούγεται η φωνή της αλήθειας.

Υπερασπίστηκα τα ιδανικά της Πατρίδας μου με όλα τα μέσα που δίνει το δημοκρατικό πολίτευμα.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ακολουθούν πρακτορίστικες πρακτικές, προπαγανδίζουν και παραπληροφορούν. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω ή να συνεργαστώ με κόμματα που έχουν φασιστικές νοοτροπίες. Αντιθέτως θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την αποκατάσταση της αλήθειας για την Μακεδονία. Είναι μια ευθύνη που μας βαραίνει όλους.
Η τετραετία που έρχεται θα είναι κρίσιμη για το εθνικό θέμα της Μακεδονίας. Αν γίνει σεβαστή η συμφωνία και δεν υπάρξουν οι κατάλληλες ενέργειες εντός του κοινοβουλίου για την ακύρωση της τότε θα παγιωθεί με την ένταξη των Σκοπίων στις διεθνείς δομές (ΟΗΕ, ΝΆΤΟ, ΕΕ). Τώρα πρέπει να δράσουμε. Μετά ίσως είναι αργά.

Τα ποινικά αδικήματα πρέπει να ελέγχονται. Από εκεί θα αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι της προδοσίας της Μακεδονίας. Θα με βρει αρωγό οποιαδήποτε πολιτική προσπάθεια που έχει ως σκοπό την επαναφορά της Πατρίδας μας στην κανονικότητα, μακρυά από αριβιστικές πολιτικές προσωπικές φιλοδοξίες.

Οφείλουμε να στηρίξουμε τον πατριωτισμό ως έννοια που θα οδηγήσει τη χώρα στην κανονικότητα. Θέλουμε έναν συνασπισμό καθαρών πατριωτικών δυνάμεων που θα υπηρετήσει την Πατρίδα.

pellain.gr

Απάντηση