ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η ΠΑΤ.ΡΙ.Ε ενημερώνει.Συνένωση Πατριωτικού Χώρου

Συνένωση Πατριωτικού Χώρου
Η Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.), από ιδρύσεώς της, έθεσε ως έναν από τους αντικειμενικούς της σκοπούς, την επί ίσοις όροις συνεργασία με φορείς, κινήματα και κόμματα του πατριωτικού χώρου, πιστή στη ρήση «η Ισχύς εν τη Ενώσει».

Απώτερος σκοπός της, η ένωση του πατριωτικού χώρου, για μία δυναμική παρουσία στο πολιτικό γίγνεσθαι και την προάσπιση των συμφερόντων της πατρίδας μας. Καθότι η Ένωση δίνει δύναμη στον ταπεινό και θεμελιώνει την αδήριτη ανάγκη για την εθνική σωτηρία.

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Πρόεδρος της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. Ελευθέριος Συναδινός ήρθε σε επικοινωνία με πλήθος φορέων, κομμάτων, συλλογικοτήτων, κινημάτων και προσώπων, είτε μεμονωμένα είτε ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα, για συνένωση του πατριωτικού χώρου, του Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου (Ε.Σ.Ο.).

Το Ε.Σ.Ο. έκανε μια έντιμη και συνεπή προσπάθεια, μη αναλογιζόμενη το προσωπικό κόστος των συμμετεχόντων σε αυτό, διοργανώνοντας συναντήσεις μεταξύ των φορέων, με μόνη «απαίτηση» την, εκ των προτέρων, ειλικρινή συμμετοχή όλων των μερών. Η ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. και ο Στρατηγός Συναδινός συμμετείχαν σε όλες τις συναντήσεις και διεργασίες, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βάζουν υπεράνω των προσωπικών συμφερόντων την αγάπη για την Πατρίδα μας και την επιθυμία για την ουσιαστική συνένωση των πατριωτικών δυνάμεων της χώρας μας.

Στον πραγματικά «δύσκολο» δρόμο για την συνένωση και την συνεννόηση, κάποιοι φορείς ανταποκρίθηκαν εξαρχής αρνητικά, κάποιοι θετικά αλλάζοντας όμως γνώμη στη συνέχεια και κάποιοι αποφάσισαν την συμπόρευση.

Επιστέγασμα της προσπάθειας αυτής, είναι η συμφωνία μεταξύ της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.), των Σπαρτιατών (Βασίλης Στίγκας) και της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης (Λ.Ε.Π.ΕΝ. – Χρήστος Ρήγας), για κοινή εκλογική κάθοδο.

Η ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για τη συνένωση και τη συστράτευση όσων περισσότερων πατριωτικών δυνάμεων είναι δυνατόν, ώστε κάποιοι αφερέγγυοι και πατριδοκάπηλοι να σταματήσουν να λυμαίνονται τον πατριωτικό χώρο.

Απάντηση