OIKONOMIKAΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με έντονο το στοιχείο της αντιπαράθεσης,αλλά με διάθεση να ενημερωθεί ο πολίτης.Η συνέντευξη με τους εκπροσώπους των ΕΣΥ (Αρτέμη Σώρρα)

 

Έχω να πληρώσω με χρήματα δικά μου από το 2015 σε εφορία,ασφαλιστικά ταμεία, νερό και ρεύμα είπε ο Γιάννης Πουλατσόγλου.

Εάν δεν πληρώσει κανείς πώς μπορεί να λειτουργήσει το Κράτους ανταπάντησε ο Στέλιος Κουρνιάκος.

Η τράπεζα μου είχε μπλοκάρει για χρέη μου τον λογαριασμό μου και με τα εξώδικα των Ελλήνων Συνέλευσις τον έχει ξεμπλοκάρει και πλέον μπορώ να κάνω τις συναλλαγές είπε ο Θανάσης Γαλάνης.

Δηλαδή τι προτείνετε εσείς να μην πληρώνει κανείς;και πως βρέθηκαν αυτά τα υπέρογκα ποσά που λέτε ότι υπάρχουν.Ρώτησε ο Στέλιος Κουρνιάκος.

Είναι μερικά από τα ερωτήματα και οι απαντήσεις που δόθηκαν το πρωί της Τρίτης 28/8 κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησαν οι εκπρόσωποι των Ελλήνων Συνέλευσις Γιάννης Πουλατσόγλου και Θανάσης Γαλάνης στους δημοσιογράφους Στέλιο Κουρνιάκο και Τάσο Καμπάνη κατά την διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”του ΡΑΔΙΟ AVENA 977και AVENA.GR την Τρίτη 28/8.

Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με έντονο το στοιχείο της αντιπαράθεσης σε κόσμιο επίπεδο και με διάθεση και από τις δύο πλευρές να ενημερωθεί πληρέστερα ο πολίτης.

Ήταν δε το ενδιαφέρον του κόσμου τόσο μεγάλο που μόνο από το Facebook που αναμεταδιδόταν η εκπομπή οι προβολές του βίντεο έχουν ξεπεράσει τις 3600,τα δε σχόλια και μηνύματα αμέτρητα.

Και επειδή σε ένα τέτοιο θέμα με τέτοιες διαστάσεις δεν θα θέλαμε να γράψουμε κάτι περισσότερο που ενδεχόμενα θα μπορούσε να παρερμηνευθεί,δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

Απάντηση