ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 10/3

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 10/3

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα νιώθεις γεμάτη ενέργεια, ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο και καταφέρνεις να λύσεις θέματα που σε ταλαιπωρούν καιρό. Συγκεντρώσου, βάλε προτεραιότητες και όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις. Αν είσαι μόνη, δεν έχεις παρά να βάλεις στο μενού σου κάτι καινούριο, ένα χόμπι, ένα νέο ενδιαφέρον, ένα νέο περιβάλλον το οποίο θα σου φέρει και καινούριες γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να κρατήσεις τα πράγματα σε χαμηλούς τόνους σήμερα.

Ταύρος
Μια ήσυχη μέρα η σημερινή. Έχεις ρίξει τους τόνους, νιώθεις πιο ήρεμη. Εκμεταλλεύσου τη μέρα για να βάλεις μια σειρά στα πράγματα, να οριοθετήσεις τις καταστάσεις. Αν είσαι σε σχέση και νιώθεις ότι τον τελευταίο καιρό έχουν δημιουργηθεί κάποια θεματάκια, η μέρα ευνοεί για να φτιάξουν τα πράγματα, αρκεί να το θέλεις, αρκεί να έχεις ειρηνικές προθέσεις. Αν είσαι single, ασχολήσου με τον εαυτό σου, περιποιήσου τον, νιώσε τη γοητεία σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Δίδυμοι
Θετικό διάστημα για σένα. Οι πλανήτες σε ευνοούν. Χρησιμοποίησε το δυναμισμό σου, κινητοποίησε το θάρρος σου και όλα θα κινηθούν προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Πρόσεχε λίγο το στόμα σου σε συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν. Να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις και προσπάθησε να μην είσαι σκληρή. Αυτό ισχύει και για τα ερωτικά σου. Αν είσαι ήρεμη, ενδεχόμενες εντάσεις μπορείς να τις γλιτώσεις. Αν είσαι single, και δεν μένεις με σταυρωμένα χέρια και κλεισμένη στο σπίτι, τότε ο έρωτας είναι κοντά.

Καρκίνος
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκεντρωθείς, να συντονιστείς, να ζητήσεις βοήθεια από ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να σε βοηθήσουν, να μην βιάζεσαι και τότε όλα όσα ονειρεύεσαι θα γίνουν. Αν κάτι σε προβληματίζει στη σχέση σου, κάνε λίγο υπομονή, δείξε κατανόηση και όλα όσα σε αγχώνουν σε σχέση με το σύντροφό σου θα λυθούν. Αν είσαι single και έχεις κάποιον στο μυαλό σου, η μέρα σε ευνοεί. Οι πλανήτες σου επιτρέπουν να κάνεις την πρώτη κίνηση και θα έχεις θετικά αποτελέσματα.

Λέων
Πολυάσχολη μέρα. Πολλές υποχρεώσεις, πολλές δουλειές. Ψυχραιμία, οργάνωση, καλός προγραμματισμός είναι η λύση. Αν υπήρξαν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να τα λύσεις. Αν είσαι μόνη, οι πλανήτες σήμερα ευνοούν τις συναναστροφές. Βγες και έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Παρθένος
Σήμερα είσαι δυναμική, γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σε απασχολούν, ήρεμα και με καλή πρόθεση όμως, χωρίς εντάσεις. Αν είσαι σε σχέση, απόλαυσε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου, φρόντισε να περάσετε ωραία και ήσυχα. Άφησε τις συζητήσεις για άλλη μέρα μιας και σήμερα υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγει το πράγμα. Αν είσαι single, η μέρα ίσως σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις κοντά με κάποιον που πραγματικά σου αρέσει.

Ζυγός
Τα καλά νέα της ημέρας είναι ότι ο ερωτισμός σου θα χτυπήσει κόκκινο. Αυτό σημαίνει πως αν είσαι σε σχέση θα απολαύσεις μια μέρα γεμάτη πάθος, ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να αντισταθεί. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τη μέρα και τη γοητεία σου για να σταματήσεις να είσαι μόνη. Στα υπόλοιπα, καλό είναι σήμερα να είσαι κουλ, να μην βιάζεσαι, να μην παρασύρεσαι και να μην πάρεις αποφάσεις. Άφησέ τες για λίγο αργότερα.

Σκορπιός
Νευράκια σήμερα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις. Κάνε γυμναστική, γιόγκα, διαλογισμό, ανάσες… πριν δημιουργήσεις προβλήματα σε σχέσεις. Κάνε φόκους στα ερωτικά σου που πάνε μια χαρά. Το σεξ απίλ σου είναι στα καλύτερά του, ο σύντροφός σου ερωτευμένος και όλα καλά. Αν είσαι single, οι πλανήτες σε συμβουλεύουν να αναλάβεις δράση. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια.

Τοξότης
Ας ξεκινήσουμε με τα θετικά… Τα ερωτικά σου πάνε καλά. Ο σύντροφός σου σε βλέπει και τρελαίνεται, περνάτε υπέροχα και σπάτε τη ρουτίνα. Στην περίπτωση των singles, η γοητεία σας είναι τόσο έντονη που είστε ανίκητες, οπότε κάντε την κίνηση. Στα υπόλοιπα, η μέρα θα σε ζορίσει λίγο. Ό,τι μπορείς να το αφήσεις για αργότερα άφησέ το και ό,τι πρέπει να το αντιμετωπίσεις τώρα κάν’ το όσο πιο ήρεμα μπορείς.

Αιγόκερως
Η μέρα δεν θέλει βιασύνες και ενθουσιασμούς. Θέλει ψυχραιμία και νηφάλια σκέψη για να αποφύγεις τα στραβοπατήματα και τις αρνητικές συνέπειες. Στα ερωτικά σου, η μέρα θέλει έρωτα, οπότε απόλαυσε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Κι αν είσαι μόνη, σημείωσε πως σήμερα η μέρα κρύβει σημαντικές ευκαιρίες. Μια γνωριμία που θα σου μείνει αξέχαστη.

Υδροχόος
Σήμερα πρέπει να είσαι ευέλικτη, ήρεμη και έτοιμη για μια απαιτητική μέρα. Ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, κάποιες αναποδιές στη δουλειά σου, αλλά προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου. Αν είσαι σε σχέση, πιέζεσαι λίγο σήμερα, αλλά με συζήτηση και καλή πρόθεση όλα θα λυθούν. Αν είσαι single, απόλαυσε την ελευθερία σου όσο μπορείς γιατί δεν θα κρατήσει για πάντα.

Ιχθείς
Προσπάθησε να καθαρίσεις το μυαλό σου και να αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό σου. Τότε όλα θα πάνε καλύτερα και για σένα και για τους άλλους. Αν είσαι σε σχέση, εκτίμησέ την και μην γκρινιάζεις με το παραμικρό. Αν δεν εκτιμούμε ό,τι έχουμε, το χάνουμε και μετά στενοχωριόμαστε. Δεν θέλεις. Αν είσαι single, δεν έχεις παρά να κινηθείς αναλόγως αν θέλεις να αλλάξει αυτό.

tlife.gr

Απάντηση