ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Καθαρά Δευτέρα και καλή Σαρακοστή.

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Καθαρά Δευτέρα και καλή Σαρακοστή.

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Το πλανητικό σκηνικό σήμερα σε ενθαρρύνει να δράσεις δυναμικά και να προωθήσεις τα σχέδιά σου καθώς φέρνει ευχάριστες και θετικές εξελίξεις. Παίρνεις ευχαρίστηση από τα εργασιακά και τις ευθύνες σου ή από την αίσθηση των μελλοντικών ανοιγμάτων σου. Μιας και έχεις το πάνω χέρι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, πάρε πρωτοβουλίες και κάνε τη βραδιά μοναδική. Εσύ που είσαι μόνη, η υπερτονισμένη αυτοπεποίθησή σου είναι βέβαιο πως φέρνει στο δρόμο σου μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ταύρος
Κάποιες ανασφάλειες σχετικά με τις ικανότητές σου να πετύχεις τους στόχους σου σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις ή και εντάσεις. Προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά των υποθέσεών σου για να διευκολύνεις τη μέρα σου. Καθώς η μέρα προχωρά η επικοινωνία σου βελτιώνεται και έτσι βελτιώνονται και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου. Οι επαγγελματικοί στόχοι σου χρειάζονται συνεχή προσπάθεια και προσήλωση. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, να του ανοίξεις την καρδιά σου και να εισπράξεις την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, προβλέπονται πολλά ανατρεπτικά και ευχάριστα γεγονότα για τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Ήρθε η ώρα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στους στόχους και τα θέλω σου και να σταματήσεις να νιώθεις απογοήτευση για τα όσα έχουν γίνει πια παρελθόν. Στιγμές αμφιβολίας σου στα εργασιακά μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερες και πολύ πιο συμφέρουσες αποφάσεις. Μπορεί πράγματι να είναι μια περίοδος πειραματισμού με διαφορετικούς τρόπους πιο πρωτοποριακούς. Πείσε με κάθε τρόπο τον ερωτικό σύντροφό σου για τα βαθιά συναισθήματα που νιώθεις για αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, θα διαπιστώσεις πως έχεις κρυφούς θαυμαστές και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό.

Καρκίνος
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν εντάσεις που πυροδοτούν επιχειρήματα ή σε κάνουν να νιώσεις λίγο στην άκρη. Ευτυχώς όσο περνούν οι ώρες μια άλλη επιρροή σε βοηθά να απελευθερωθείς από την αρνητική ενέργεια και να αγκαλιάσεις μια νέα. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να επεκτείνεις την εμβέλειά σου στα εργασιακά. Μπορείς να εξετάσεις τη δυνατότητα μιας νέας συνεργασίας χωρίς όμως να κάνεις βεβιασμένες ενέργειες. Ο σύντροφός σου απόψε, σου αφιερώνεται ψυχικά και σωματικά δημιουργώντας σου την αίσθηση πληρότητας στη συναισθηματική σου ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε φέρνει στο επίκεντρο.

Λέων
Οι σημερινές ενέργειες φτιάχνουν τη μέρα σου και σε γεμίζουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Οι λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν έρχονται από μόνες του εκεί που δεν το περιμένεις. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου στα εργασιακά βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Συνέχισε να εργάζεσαι με το ίδιο πάθος και η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου δείχνοντας εμπιστοσύνη στη φαντασία σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου φαίνεται να μαγειρεύεται κάτι πολύ καλό. Κινήσου βέβαια διακριτικά έως ότου βεβαιωθείς.

Παρθένος
Οι σημερινές διελεύσεις διευκολύνουν τα σχέδιά σου και σε βοηθούν να απομακρύνεις από κοντά σου ό,τι νιώθεις να σε καταπιέζει. Σε βοηθά επίσης να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα σε βάλουν στη διαδικασία να διευρύνεις τους στόχους σου. Μια υπάρχουσα συνεργασία που μέχρι χθες έδειχνε να μην αποδίδει, αρχίζει να καρποφορεί και να αλλάζει πορεία και μορφή. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σταθεροποιείται και αρχίζετε ξανά να βρίσκετε το κέφι και το ενδιαφέρον σας ο ένας για τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από την κοινωνικοποίησή σου γνωρίζεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Ζυγός
Εξασφάλισε χρόνο και διαμόρφωσε έτσι το πρόγραμμα σου ούτως ώστε να ασχοληθείς σήμερα με το σπίτι και την οικογένεια. Δώσε οριστικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση με τα επαγγελματικά μιας και σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις. Η αφοσίωση και το συναίσθημα του ερωτικού σου συντρόφου σε κάνουν να νιώθεις πιο ασφαλής από ποτέ. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για επανασυνδέσεις και περίμενε επιστροφές του παρελθόντος.

Σκορπιός
Οι σημερινές όψεις λειτουργούν ευνοϊκά για τις σχέσεις σου και φροντίζουν για τη βελτίωση τις επικοινωνίας σου. Είναι ευκαιρία να αποκαταστήσεις σχέσεις με ανθρώπους που για κάποιο λόγο έχεις απομακρυνθεί. Αναπάντεχες ευκαιρίες στα εργασιακά δεν θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Νέες γνωριμίες και νέα ερεθίσματα σε βάζουν στη διαδικασία εγρήγορσης και δράσης. Ο τρόπος που εκφράζεσαι και η τρυφερότητα που δείχνεις στον ερωτικό σύντροφό σου αποκλείεται να τον αφήσουν ασυγκίνητο. Εσύ που είσαι μόνη, μεγάλη κινητικότητα υπάρχει γύρω σου. Τηλεφωνήματα, προσκλήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις φτιάχνουν τη μέρα σου.

Τοξότης
Πες αντίο στην απαισιοδοξία και το άγχος με τα τρίγωνα που σχηματίζονται σήμερα και σε ευνοούν. Μπορεί να υπάρξει έντονος ενθουσιασμός για τα χρήματα, τα θέματα εργασίας ή και νέοι τρόποι βελτίωσης της υγείας σου. Μια αλλαγή του ρυθμού της καθημερινότητάς σου ενισχύει τη διάθεσή σου και σε κάνει να βλέπεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Η παραγωγικότητά σου στα επαγγελματικά ανεβαίνει καθώς και οι ιδέες σου παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Το κλίμα σταθερότητας επανέρχεται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μετά τις καταιγίδες που περάσατε. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου προσθέτοντας ενδιαφέρον στη ζωή σου.

Αιγόκερως
Μια υπόθεσή σου σήμερα μπορεί να μετατραπεί από απογοητευτική σε θετική. Φρόντισε αυτό να σου γίνει μάθημα για να μην παραιτείσαι ή απογοητεύεσαι τόσο εύκολα. Νέες εργασιακές προτάσεις ανεβάζουν το θερμόμετρο των φιλοδοξιών σου. Απόλαυσε εποικοδομητικές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και βρείτε κοινές λύσεις στα όσα νιώθετε να μην πήγαιναν καλά μέχρι χθες στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να αποχαιρετήσεις τη μοναξιά σου και να νιώσεις την πολυπόθητη συναισθηματική ικανοποίηση και πληρότητα.

Υδροχόος
Η προσπάθεια ελέγχου πολλών περιοχών της ζωής σου μπορεί να φαίνεται εξαντλητική όμως δεν πάει χαμένη. Να είσαι σίγουρη πως τα προβλήματά σου λαμβάνουν τέλος και ανοίγονται μπροστά σου νέοι δρόμοι. Απρόβλεπτες εξελίξεις στα εργασιακά σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση και έτσι μπορείς να καταστρώσεις τα επόμενα βήματά σου. Απαλλάξου από τις συναισθηματικές ανασφάλειες, μιας και ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Εσύ που είσαι μόνη, ένας παλιός ή και πλατωνικός έρωτας επανέρχεται και ολοκληρώνεται.

Ιχθείς
Έχεις μπροστά σου μια εξαιρετική και παραγωγική μέρα που μπορείς να καταφέρεις πολλά, μη λησμονώντας και το να περάσεις όμορφα σε προσωπικό επίπεδο. Αλλαγές και προτάσεις στα εργασιακά σε εκπλήσσουν ευχάριστα και ανακαλύπτεις δυνατότητες και θάρρος που είχες καλά κρυμμένα μέσα σου. Πρότεινε κάτι διαφορετικό απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου, κάτι που θα επαναφέρει το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες δεν λείπουν από την καθημερινότητά σου.

tlife.gr

Απάντηση