ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 25/2

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 25/2

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα η προσοχή σου και η ενέργειά σου θα στραφεί στην οικογένεια και σε κάποια θέματα που θα προκύψουν. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και όταν μιλάς και όταν πράττεις. Είναι η μέρα που όπως όλα δείχνουν θα κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές. Το μενού διαθέτει και κάποιες συμφέρουσες ευκαιρίες, να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα άστρα για σήμερα προτείνουν ψυχραιμία. Ανάδρομο Ερμή έχουμε και σίγουρα πραγματάκια που θα συμβούν θα σε αποσυντονίσουν. Υπάρχει περίπτωση να σε στριμώξουν και κάποιες κουβέντες που θα γίνουν με το στενό ή οικογενειακό σου περιβάλλον. Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι πλανητικές όψεις της μέρας σου στέλνουν το εξής μήνυμα: μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου, τις επιτυχίες σου να μην τις θεωρείς δεδομένες, να είσαι ταπεινή και να συνεχίσεις να προσπαθείς. Το ότι τα έχεις καταφέρει σε πολλούς τομείς δεν σημαίνει πως σου επιτρέπεται να χαλαρώσεις. Ωραίο το feeling της ικανοποίησης, αλλά έχει και παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νευράκια σήμερα. Καλό είναι να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις λίγο. Λίγο γιόγκα, λίγη γυμναστική, θα σε βοηθήσουν. Επίσης θα σε βοηθήσει να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Μην πέφτεις στην παγίδα της γκρίνιας και προσπάθησε -όσο γίνεται- να μην παραπονιέσαι. Νιώθεις ότι δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις, αλλά αυτό δεν αλλάζει με τα νεύρα.

ΛΕΩΝ
Το μενού της ημέρας διαθέτει κάποια καινούρια ξεκινήματα που σου επιτρέπονται να κάνεις, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις πραγματικά και ξεκάθαρα. Το μενού διαθέτει και άγχος, στρες και ένταση, λόγω των ευθυνών και των υποχρεώσεων που έχεις. Προσοχή θέλει να μην ξεσπάσεις σε άτομα που δεν σου φταίνε σε κάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια προβλήματα που σε απασχολούν αυτόν τον καιρό τα ξεπερνάς τελικά με τις κινήσεις που επιλέγεις να κάνεις. Κατά τα άλλα, δεν αποκλείεται κάποια γεγονότα που θα συμβούν να μπερδέψουν ακόμα περισσότερο κάποιες καταστάσεις. Αυτό σε προβληματίζει, σου δημιουργεί απορίες και καλά θα κάνεις να χρησιμοποιήσεις σωστά το μυαλό σου, να σκεφτείς ήρεμα και ρεαλιστικά. Εκμεταλλεύσου την εξυπνάδα σου και έχε το βλέμμα σου στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα έχει κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αναβολές που αναγκάζουν τα σχέδια και τους στόχους σου να μπούνε στον πάγο για την ώρα. Μην πτοείσαι! Έχεις την ικανότητα, τη θέληση, το πείσμα και την επιμονή να τα καταφέρεις. Οι πλανήτες σιγά σιγά αρχίζουν να κινούν τα νήματα υπέρ σου και τα πράγματα να αρχίσουν να συμβαίνουν όπως θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα σε αναγκάζει να ασχοληθείς με την οικογένεια και κάποια θεματάκια με ρίζες στο παρελθόν που θα προκύψουν ξανά. Ίσως υπάρξει και η αποκάλυψη κάποιων μυστικών που η αλήθεια είναι θα σε επηρεάσουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις να πάρεις θέση. Η διπλωματία είναι το καλύτερο όπλο σε αυτή τη φάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα δεν επιτρέπεται η αναβλητικότητα. Ό,τι σε απασχολεί πρέπει να λυθεί σήμερα διαφορετικά θα το βρεις μπροστά σου στο μέλλον να σου δημιουργεί πρόβλημα. Το μυστικό για να πετύχεις τους στόχους σου είναι η συνεργασία και η οργάνωση. Σημείωσε πως η μέρα διαθέτει και κάποιες θετικές αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα πρέπει να είσαι μεθοδική, ψύχραιμη και να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους. Απόφυγε τους εκνευρισμούς και τις εντάσεις. Θα προκύψουν θεματάκια ή υποθέσεις που χρειάζεται να δώσεις άμεσα λύση και πρέπει να είσαι cool. Το καλό νέο της ημέρας είναι ότι θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις τα σχέδια, τους στόχους, τα όνειρά σου για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Τρίτη σου θα είναι μια κουραστική μέρα, με άγχος και πίεση. Πολλά θέματα θα προκύψουν, πολλές υποχρεώσεις, καταστάσεις και προβληματάκια που πρέπει να λύσεις. Η λύση είναι η ταχύτητα στη σκέψη και η δράση. Ναι, ίσως χρειαστεί να δουλέψεις λίγο περισσότερο σήμερα.

ΙΧΘΕΙΣ
Δεν είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις, αλλά ίσως χρειαστεί να πάρεις μερικές σήμερα αναγκαστικά. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να είσαι προσεκτική, λίγο καχύποπτη, να φιλτράρεις τα πάντα που ακούς, γιατί δεν θα είναι όλα όπως φαίνονται ή όπως σου παρουσιάζονται. Το δυνατό σου χαρτί σήμερα είναι κοινωνικότητά σου.

tlife.gr

Απάντηση