ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 5/2

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 5/2

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Είναι σημαντικό σήμερα να εστιάσεις στην ενίσχυση των συναισθημάτων υποστήριξης και ασφάλειας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό επίπεδο. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς τα συναισθήματά σου ή ακόμα κι ένα μυστικό, καθώς ο Ερμής στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής εναρμονίζεται με τη Σελήνη. Οι συνομιλίες με την οικογένεια μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμες. Απρόβλεπτες ευχάριστες εξελίξεις στα εργασιακά σου δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Μην αφήνεις καταστάσεις να εκκρεμούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις και καταστάσεις που αφορούν στο παρελθόν επανέρχονται.

Ταύρος
Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σήμερα, σου εξασφαλίζει μια ευχάριστη και δημιουργική μέρα. Είσαι ιδιαίτερα συνεργάσιμη και με την ευκολία που αντιμετωπίσεις κοινωνικές καταστάσεις σε κάνει να ξεχωρίζεις με επιτυχία. Νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις ή και αλλαγές στα εργασιακά διαχειρίσου τες έξυπνα και θέσε τους όρους σου. Οργάνωσε απόψε μια έκπληξη στον ερωτικό σύντροφό σου και πρόσθεσε ενδιαφέρον στη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, συναρπαστικές γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα για αυτό προετοιμάσου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στο πρώτο μισό της ημέρας στο δικό σου ζώδιο και τα συναισθήματα, τα προσωπικά ενδιαφέροντά σου και η διάθεσή σου είναι στο επίκεντρο. Στη συνέχεια κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου και θα προτιμούσες να κάνεις κάτι απτό ή να οικοδομήσεις κάτι ουσιαστικό. Η πρόοδος στα εργασιακά συνεχίζεται και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς για αυτό και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και εγρήγορση. Μιας και έχεις το πάνω χέρι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να απολαύσεις το φλερτ και μην οδηγείσαι σε μαύρες σκέψεις του παρελθόντος.

Καρκίνος
Η Σελήνη ξοδεύει το μισό τουλάχιστον μέρος της ημέρας στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και κατόπιν περνά στο δικό σου ζώδιο, διεγείροντας την ανάγκη σου για συναισθηματική σύνδεση και αναγνώριση. Η σημερινή πτυχή της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να σε βοηθήσει να εκφράσεις τις ανάγκες, επιθυμίες και τα συναισθήματά σου. Οι στόχοι στα επαγγελματικά είναι ιδιαίτερα υψηλοί και χρειάζονται διαρκή προσπάθεια. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί και ίσως και να πρέπει να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά. Εσύ που είσαι μόνη, έρχονται ενδιαφέρουσες προτάσεις και γνωριμίες.

Λέων
Για μερικές μέρες η εξοικονόμηση προσωπικού χρόνου και ξεκούρασης ή συναισθηματικής ανανέωσης κρίνεται απαραίτητη για σένα. Προχώρησε στην εφαρμογή των ιδεών και αλλαγών στη ζωή σου χωρίς το φόβο του ρίσκου και της αποτυχίας. Μπορείς να εκφράσεις στον ερωτικό σύντροφό σου τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου. Να είσαι βέβαιη πως θα σε καταλάβει και θα σε στηρίξει. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου αρχίζουν να εκδηλώνονται για αυτό και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει στα ύψη.

Παρθένος
Ίσως νιώσεις καλύτερα σήμερα αν απομακρυνθείς για λίγο από τη δράση ή από τις έντονες καταστάσεις. Χρειάζεσαι χρόνο ξεκούρασης που θα σου δώσει την ευκαιρία να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ένας συνεργάτης ή μια συνεργασία φαίνεται να σε εξυπηρετεί ιδιαίτερα. Το γεγονός πως ο ερωτικός σύντροφος σου κάνει όλα τα χατίρια δεν σημαίνει πως θα πρέπει να τον θεωρείς δεδομένο. Πρόσεξε λίγο τη συμπεριφορά σου απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως και να διανύεις την πιο κρίσιμη περίοδο για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Ζυγός
Αρχίζεις να συνδέεσαι πιο ουσιαστικά και πιο προσεκτικά με τις ευθύνες σου με την κίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος. Ενδιαφέρουσες επαφές και ανταλλαγή ιδεών στα εργασιακά θα σου φανούν ωφέλιμες για αυτό επιδίωξέ τες. Καιρός να λύσετε τις όποιες διαφορές σας με τον ερωτικό σύντροφό σου και να θέσετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες, γι’ αυτό πάρε τα πάνω σου και επίλεξε εσύ πια αυτό που χρειάζεσαι.

Σκορπιός
Η επιθυμία σου σήμερα για λίγη περιπέτεια ή ολοκαίνουριες εμπειρίες όσο μεγάλες ή και μικρές να είναι, έρχεται στην επιφάνεια. Οι ιδέες και τα σχέδιά σου στα εργασιακά επίσης είναι μεγάλα για αυτό και θα πρέπει να προχωρήσεις με αργά και σταθερά βήματα. Η καλή, δίκαιη και ήρεμη επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου θα βελτιώσει κατά πολύ το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απο τις κοινωνικές δραστηριότητές σου προκύπτουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Τοξότης
Η μέρα είναι επικεντρωμένη σήμερα στις σχέσεις σου. Η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη σε θέματα που αφορούν στην εργασία, την υγεία, την έρευνα και την ανάλυση. Έχεις πλήρη επίγνωση για το τι σε παρακινεί και έτσι οδηγείσαι σε καλύτερες επιλογές. Οι πράξεις και η συμπεριφορά του αγαπημένου σου σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και γεμάτη. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις πιθανά μια επανασύνδεση, προετοιμάσου να τον καλοδεχθείς μιας και επανέρχεται πολλά υποσχόμενος.

Αιγόκερως
Τείνεις να δώσεις προτεραιότητα στις πρακτικές δραστηριότητές σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας. Είναι μια καλή εποχή του σεληνιακού μήνα για να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις στενές σου σχέσεις και στις συνομιλίες μαζί τους. Φαίνεται κατάλληλη η στιγμή για να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες και να προωθήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Ανέλπιστα διορθώνεται η συμπεριφορά του αγαπημένου απέναντί σου και γίνεται πολύ πιο εκδηλωτικός. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες με το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο να ενισχύεται σημαντικά.

Υδροχόος
Σήμερα φαίνεται να δίνεις προτεραιότητα στη διασκέδαση, την αυτοέκφραση και τη δημιουργικότητα, όμως όσο περνούν οι ώρες οι πρακτικές υποθέσεις σου αποσπούν το ενδιαφέρον σου. Οι επικοινωνίες στα εργασιακά είναι ανάλαφρες και ευχάριστες και μπορούν να σου ανοίξουν πόρτες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου επιτέλους σταθεροποιείται κι έτσι μπορείτε να κάνετε άφοβα σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, πολλά αποκαλυπτήρια προβλέπονται αυτό το διάστημα από κρυφούς θαυμαστές σου.

Ιχθείς
Η μέρα σε προδιαθέτει για πιο ευχάριστες και χωρίς πίεση δραστηριότητες. Η Σελήνη ξεκινάει στον οικιακό σου τομέα ενθαρρύνοντάς σε να συνδεθείς με τις βασικές σου ανάγκες. Αργότερα κατευθύνεται στον τομέα της χαράς και οι ενέργειες είναι θετικές για συναισθηματική και δημιουργική έκφραση. Ξεπερνούν κάθε προσδοκία σου οι εξελίξεις στα εργασιακά. Κάντε πράγματα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σας διασκεδάσουν και θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνική σου ζωή κρύβει εντυπωσιακές εκπλήξεις.

tlife.gr

Απάντηση