ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 4/2

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 4/2

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Το μυαλό σου συντονίζεται σε προοδευτικές ιδέες για τη βελτίωση των υποθέσεών σου, όχι μόνο σήμερα αλλά και για το επόμενο διάστημα. Κάποιες αποκαλύψεις ή και ειδήσεις σχετικά με επιχειρήσεις ή και χρήματα θα σε βοηθήσουν να κάνεις τον προγραμματισμό σου. Μια πληροφορία ή η αποκάλυψη ενός μυστικού βοηθά στο μπεις στη διαδικασία ενός άλλου τρόπου σκέψης. Εξοικονόμησε χρόνο έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς για να περάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον ένας θαυμαστής αρχίζει να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του για σένα.

Ταύρος
Σήμερα είσαι ανοιχτή σε νέες ιδέες οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας, καθώς ο Ερμής και ο Ουρανός συναντιούνται επιβραβεύοντας το ανοιχτό μυαλό σου. Είναι μια καλή στιγμή για να παίξεις με ιδέες πριν τις θέσεις σε εφαρμογή. Μπορείς να πείσεις συνεργάτες για τις ιδέες σου και να αποκτήσεις ισχυρούς συμμάχους. Ρομαντικό και παθιασμένο είναι το κλίμα σήμερα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναρπαστικές και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.

Δίδυμοι
Το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σε φέρνει ίσως πιο κοντά από ποτέ με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μάλιστα σε μια στιγμή που έχεις απόλυτη ανάγκη τη συναισθηματική ικανοποίηση. Μια εξέλιξη στα εργασιακά που πιθανά περίμενες εδώ και καιρό επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά για τις κινήσεις και αποφάσεις σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι αποφασισμένος να σου χαρίσει μια άκρως ερωτική και ενδιαφέρουσα βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου ανεβαίνει διαρκώς.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα σου είναι γεμάτη από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, συναντήσεις και επαφές. Απόλαυσέ τη και φρόντισε να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Επιδίωξε συζητήσεις στα εργασιακά έτσι ώστε να σου δοθεί η ευκαιρία να εκφράσεις τις ιδέες σου. Ο συναισθηματικός σου τομέας και η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι για να νιώσεις δυνατή. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να αλλάξεις συνήθειες και να προσθέσεις χρώμα και ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου.

Λέων
Κοινωνικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου φέρνει η σημερινή μέρα με το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου. Αξιοποίησε κατάλληλα τις θετικές επιρροές που δέχεσαι στα εργασιακά και μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις συνεργατών. Μείνε πιστή στις ιδέες σου και προετοίμασε το κλίμα για την εφαρμογή τους. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να χαρακτηριστεί έντονα παθιασμένη και άκρως ερωτική, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου περισσότερο και μην ξεχνάς πως η προσωπικότητά σου μπορεί να μαγέψει τους πάντες.

Παρθένος
Δώσε χώρο σήμερα και προτεραιότητα στις ανάγκες σου. Εκτός από το ότι είσαι μια επαγγελματίας είσαι άνθρωπος και κυρίως γυναίκα. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου. Έντονα δραστήρια φαίνεται να είναι η μέρα σου στα εργασιακά, μιας και κρύβει ευκαιρίες. Κάνε το πρώτο βήμα, πάρε πρωτοβουλίες και πλησίασε τον ερωτικό σύντροφό σου. Είναι κατάλληλη η στιγμή για μια αναθέρμανση και ανανέωση της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσθεσε διασκέδαση και ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου.

Ζυγός
Σήμερα έχεις μια παιχνιδιάρικη διάθεση και οι άλλοι εκτιμούν πραγματικά το πνεύμα και τη μοναδικότητά σου. Ο Ερμής βρίσκεται σε αρμονία με τον Ουρανό προσφέροντας ιδανική ενέργεια για να ξεκαθαρίσει κάτι ή και να απελευθερώσει την ένταση. Πολύτιμες νέες ιδέες ή ανακαλύψεις σχετικά με την υγεία, την εργασία, τις συνθήκες και τη ρουτίνα δίνουν ένα άλλο ενδιαφέρον στη ζωή σου. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις στα εργασιακά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την πορεία της καριέρας σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια της ημέρας και πλησίασε ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τι λες και κυρίως σε ποιους τα λες.

Σκορπιός
Είναι μια ήρεμη μέρα η σημερινή και ταυτόχρονα παραγωγική. Μπορεί να είσαι απασχολημένη με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια ή να απολαμβάνεις πιο ελεύθερες, πιο αποδεκτές σχέσεις με σημαντικούς για τη ζωή σου ανθρώπους. Ίσως αφιερώσεις περισσότερο χρόνο ή ενέργεια για να βοηθήσεις τους άλλους. Με τον Ερμή και τον Ουρανό να κατευθύνονται προς μια αρμονική πτυχή στους τομείς των σχέσεων σου μπορεί να καταλήξεις σε ένα συναρπαστικό νέο σχέδιο ή ιδέα στα επαγγελματικά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου οδεύει προς ένα πιο σταθερό και ίσως πιο επίσημο επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή.

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια εκκαθάριση της ατμόσφαιρας ή και των γεγονότων – συνθηκών γύρω σου, ή μια απάντηση σε κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις πιο δυνατή και σίγουρη για τον εαυτό σου. Η επιθυμία για αλλαγές στα εργασιακά είναι έντονη και οι ιδέες σου είναι εξαιρετικά προσοδοφόρες. Με μια ειλικρινή συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα καταφέρετε να βελτιώσετε το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να αλλάζεις νοοτροπία και να αντιμετωπίζεις τους θαυμαστές σου με περισσότερο ρεαλισμό και ψυχραιμία.

Αιγόκερως
Μια πτυχή Ερμή – Ουρανού σήμερα είναι ιδανική για την έμπνευση, καθώς και για την ανακάλυψη των αναγκών ή και επιθυμιών που δεν έχεις πλήρως αναγνωρίσει ακόμα. Τα κανάλια επικοινωνίας μπορούν να ανοίξουν γενικά μέσω ενημερωμένης τεχνολογίας, καθώς μπορεί να ανακαλύψεις νέους πιο βελτιωμένους τρόπους για να αντιμετωπίσεις τα εργασιακά σχέδιά σου. Η βραδιά είναι ιδανική για ουσιαστικές συζητήσεις, όνειρα και ρομαντισμό με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου που σε βοηθούν να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Καθώς η Σελήνη εναρμονίζεται σήμερα με τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο οι ενέργειες υποστηρίζουν την αυτοέκφραση ή τη διοχέτευση της ενέργειάς σου σε παραγωγικές δραστηριότητες. Η ελευθερία σκέψης και έκφρασης μπορεί να σε οδηγήσουν σε πιο δημιουργικούς χώρους και τρόπους στα εργασιακά. Μπορείς να αρχίσεις τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου, του σπιτιού και να οδηγηθείς σε αγορές ανακαλύπτοντας στον εαυτό σου ακόμα και νέα γούστα και προτιμήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η αισιοδοξία και ο τρόπος έκφρασής σου σήμερα σε φέρνουν στο επίκεντρο.

Ιχθείς
Η ευκαιρία να απολαύσεις σήμερα συνομιλίες σχετικά με τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν ανεβάζουν τη διάθεσή σου και σε αναζωογονούν, μιας και μέσα από αυτές διαπιστώνεις πως έχεις αφήσει πίσω σου στερεότυπα και προκαταλήψεις. Ο τομέας των εργασιακών ευνοείται κι έτσι μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που επιδιώκεις. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου κυλά ήρεμα, ζεστά και με ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις καινούριες γνωριμίες που προέρχονται μέσα από την κοινωνικότητά σου που διαρκώς ανεβαίνει.

tlife.gr

Απάντηση