ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 14/1.

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 14/1

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Εμπιστεύσου και πίστεψε περισσότερο στα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Όσο κι αν σου φαίνονται υπερβολικά, παίρνεις ενέργεια από αυτά και το μυαλό σου γεννά εκπληκτικές ιδέες που πρέπει να εμπιστευτείς. Μια φρέσκια ματιά στα όσα συμβαίνουν γύρω σου στα εργασιακά θα ενισχύσει τη δίψα σου για επιτυχία και καταξίωση. Κατανόησε τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και φυσικά το σύντροφό σου. Το ότι δεν σου μιλούν ιδιαίτερα για τα δικά τους είναι αποτέλεσμα της δικής σου συμπεριφοράς και απόμακρης στάσης. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεσαι αποφασισμένη να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια της ζωής σου και να ανοίγεις καινούρια.

Ταύρος
Ειδήσεις, σκέψεις και συνομιλίες σήμερα μπορούν να σου δώσουν μια άλλη εικόνα για πρόσφατα γεγονότα και εξελίξεις -πιο αισιόδοξη και πιο δυναμική. Μην παίρνεις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις στα εργασιακά. Κάποιες καταστάσεις χρειάζονται χρόνο για να ωριμάσουν. Επανέφερε τις συναισθηματικές ισορροπίες στη σχέση με το σύντροφό σου και μην μένεις κολλημένη σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα από το μυαλό σου απαισιόδοξες σκέψεις και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Καλό θα ήταν σήμερα να είσαι λίγο προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι και να μην επιτρέψεις στον παρορμητισμό σου να δημιουργήσει προβλήματα και παρεξηγήσεις. Αναθεώρησε τον τρόπο που προωθείς τα επαγγελματικά σχέδια και τις ιδέες σου. Ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σου για αναγνώριση σε οδηγεί σε λανθασμένες ενέργειες. Μη βάζεις φρένο στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Δεν είναι κακό πότε πότε να δείχνεις και τις αδυναμίες σου στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου πως μπορεί να φταις κι εσύ για τα όσα δεν σε ικανοποιούν και μην τα βάζεις με τους άλλους.

Καρκίνος
Έχεις την ευκαιρία να δεις τα πράγματα από μια άλλη άποψη και οπτική, κυρίως σε θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση, τα ταξίδια και τα φιλόδοξα σχέδιά σου. Αξιοποίησε κατάλληλα την εμπειρία και τις γνώσεις σου στα εργασιακά και μην μένεις στάσιμη. Προσέγγισε το σύντροφό σου, απελευθέρωσέ τον από ανασφάλειες και προκαταλήψεις. Αντικειμενικά, έχεις φοβερή επιρροή επάνω του κι ας μην το παραδέχεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, μην περιμένεις από τους άλλους να σου ανεβάσουν τη διάθεση. Μόνη σου πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου.

Λέων
Τα κίνητρα και η ενέργεια που εισπράττεις σήμερα από τα όσα συμβαίνουν γύρω σου, δεν φαντάζεσαι πόσο καλό σου κάνουν, αρκεί να τα εκμεταλλευτείς και να αντιληφθείς σωστά. Οι σκέψεις, οι ιδέες, οι ειδήσεις και οι συζητήσεις γύρω από δυσνόητα θέματα στα εργασιακά, θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις και να πάρεις σωστές αποφάσεις. Βρες χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου και μίλησε μαζί του. Εμπιστεύσου τις αντιλήψεις του και μη φέρεσαι τόσο εγωιστικά. Εσύ που είσαι μόνη, ανοίξου σε αγαπημένα σου πρόσωπα και δείξε τους τις αδυναμίες σου.

Παρθένος
Μην παρασύρεσαι σήμερα από απαισιόδοξους και αρνητικούς ανθρώπους. Η τάση τους να μεγενθύνουν τα προβλήματα και να τα κάνουν μεγαλύτερα, ρίχνει την ψυχολογία σου. Η παροχή συμβουλών στα εργασιακά, η διαπραγμάτευση ή και η επανάληψη παλαιότερων συνομιλιών μπορεί να είναι στο επίκεντρο, αλλά είναι αρκετά γόνιμες. Σε βοηθούν να δεις και να αντιμετωπίσεις τα δυσλειτουργικά σημεία ευκολότερα. Μπορεί να υπάρξει μια σημαντική σκέψη σχετικά με ένα θέμα του παρελθόντος ή μια σημαντική συζήτηση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα σχόλια κάποιου που σχετίζεται με το παρελθόν και η αποκάλυψή τους μπορεί να σε πληγώσει.

Ζυγός
Οι εξελίξεις σήμερα στις υποθέσεις σου δείχνουν πως είσαι σε σωστή κατεύθυνση και έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις. Άδικα λοιπόν τόσο καιρό ταλαιπωρείσαι και αναμασάς τα ίδια και τα ίδια. Μια πραγματική επιθυμία σου να βάλεις τα πάντα σε τάξη στα εργασιακά και να πάρεις τον απόλυτο έλεγχό τους στα χέρια σου μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει. Σκέψου τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνική σου ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις, γι’ αυτό μην αρνείσαι προτάσεις για νέες δραστηριότητες.

Σκορπιός
Νέοι μέθοδοι προώθησης των σχεδίων σου ή και λύσεις μπορούν να βγούνε στην επιφάνεια μέσω μιας ανασκόπησης του παρελθόντος. Μπορούν να σου φανούν χρήσιμες για το επόμενο διάστημα. Η διαλλακτικότητα και η ευελιξία σου στα εργασιακά είναι τα ισχυρά σου ατού. Μπορούν να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση που σε φέρνουν απρόβλεπτα γεγονότα. Αφού βλέπεις την προσπάθεια του ερωτικού σου συντρόφου να σε πλησιάσει, γιατί του το αρνείσαι. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες στο άμεσο διάστημα σε βγάζουν από το λήθαργο.

Τοξότης
Αρκετά ήρεμη και ταυτόχρονα παραγωγική προβλέπεται η σημερινή μέρα σου. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου και εκμεταλλεύσου σωστά την κοινωνικότητά σου η οποία ανεβαίνει. Νέες συνεργασίες και προτάσεις επεξεργάσου τες σωστά και μη δεσμευτείς άμεσα σε αυτές. Διεκδίκησε περισσότερα και μην αρκείσαι μόνο σε αυτά που σου δίνουν. Ασχολήσου ουσιαστικά απόψε με το σύντροφό σου και μην απορροφάσαι από τα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε την αυτοκριτική σου όμως όχι με τόση αυστηρότητα.

Αιγόκερως
Μπορεί σήμερα να αισθάνεσαι πως είσαι σε ένα σταυροδρόμι και πως πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Άκουσε το ένστικτό σου και γίνε όσο πιο διαλλακτική γίνεται χωρίς να κλείνεις δρόμους. Η συμβουλή σου προς κάποιους συνεργάτες θα ζητηθεί και θα εκτιμηθεί ανάλογα, να είσαι βέβαιη. Λίγο η έλλειψη της σωστής επικοινωνίας, λίγο η μελαγχολική σου διάθεση, βαραίνουν την ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, περιόρισε τον αυθορμητισμό σου και μη λες πράγματα για τα οποία δεν είσαι σίγουρη.

Υδροχόος
Οι ειδήσεις σήμερα, οι ανατροφοδοτήσεις από τους άλλους και οι εκροές που προέρχονται από τον εαυτό σου μπορεί να είναι σημαντικές. Προς το παρόν προσπάθησε να παρατηρείς τα γεγονότα και τα όσα συμβαίνουν στα εργασιακά και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που έχεις κατά νου. Οι ανταλλαγή ιδεών, εμπειριών και επιθυμιών με το σύντροφο σου, θα βοηθήσουν στο να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, από εσένα θα εξαρτηθεί το πόσο γρήγορα θα βρεις τις συναισθηματικές ισορροπίες σου.

Ιχθείς
Ίσως είναι καιρός να επανεξετάσεις ένα παλιό πρόβλημα, να το δεις με άλλο μάτι και να το λύσεις. Ίσως να ήταν φρόνιμο να μην υπολογίζεις το τι λέγεται αυτό το διάστημα στα εργασιακά. Επηρεάζεσαι άδικα και πισωγυρίζεις στις αποφάσεις σου. Οι λέξεις και τα λεγόμενά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου έχουν μεγάλη βαρύτητα και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου. Τουλάχιστον αυτήν τη φορά, κάνε τις σωστές επιλογές.

tlife.gr

Απάντηση