ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη πρώτη μέρα του 2020.Χρόνια πολλά σε όλους.

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη πρώτη μέρα του 2020.Χρόνια πολλά σε όλους.

Πώς θα είναι η πρώτη μέρα του χρόνου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αισιόδοξα και δυναμικά ξεκινά ο μήνας και ο χρόνος σου, μιας και σήμερα και αύριο έχεις τη δυνατότητα να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε αυτά που αγαπάς, καθώς ο Ερμής και ο Δίας συναντώνται στην κορυφή του Ηλιακού σου διαγράμματος. Είναι καιρός να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με τους στόχους της σταδιοδρομίας και της ζωής σου γενικότερα. Αυτή η διαμετακόμιση εξυπηρετεί και διευκολύνει την επικοινωνία σου και σε διεγείρει για νέα ενδιαφέροντα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου βελτιώνεται, μιας και οι δυο έχετε τη διάθεση να προσπεράσετε τα όποια προβλήματα και να κάνετε μια νέα αρχή. Εσύ που είσαι μόνη, μια ματιά στον καθρέφτης σου αρκεί για να βεβαιωθείς πως πρέπει πάνω απ’ όλους και όλα να βάζεις τον εαυτό σου.

Ταύρος
Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου, να βρεις τρόπους να βελτιώσεις το πνευματικό σου επίπεδο καθώς ο Ερμής κατευθύνεται προς την ευθυγράμμιση με το Δία. Βρίσκεις όλο και περισσότερη ευχαρίστηση στη μάθηση και την απόκτηση νέων εμπειριών. Αυτή είναι μια εποχή μεγάλων ιδεών και ενός δημιουργικού οράματος. Ο ερωτικός σύντροφος σου αφιερώνει τη μέρα του ολοκληρωτικά σ’ εσένα κι έτσι σου καλύπτει κάθε κενό ανασφάλειας. Εσύ που είσαι μόνη, η αποψινή βραδιά φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη.

Δίδυμοι
Ο Ερμής κατευθύνεται προς μια ευθυγράμμιση με το Δία στον τομέα της οικειότητας και σε γεμίζει ενέργεια και ενθουσιασμό. Είναι μια περίοδος ιδιαίτερα ευνοϊκή για την έρευνα, τη μάθηση και την ανταλλαγή ιδεών. Μπορείς να αποκτήσεις ή και να κατανοήσεις τη συμπεριφορά κάποιου σημαντικού προσώπου στη ζωή σου ή ακόμα και του ερωτικού σου συντρόφου και να βρεις μια λύση σε ένα πρόβλημα που σου είχε ξεφύγει ή και δεν ήσουν έτοιμη να δεις στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά και η μέρα σου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς οι προτάσεις και οι νέες γνωριμίες επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Καρκίνος
Τι καλύτερο να ξεκινήσεις τη νέα σου χρονιά με τον Ερμή να κατευθύνεται προς μια ευθυγράμμιση με το Δία. Οι συνομιλίες με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές, καθώς μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις τα συναισθήματα και τις ιδέες σου πιο ξεκάθαρα. Η διαμετακόμιση αυτή είναι επίσης ευνοϊκή για τις δημόσιες σχέσεις, τη σύνδεση με ένα σύμβουλο ή ένα δικηγόρο και τις συναντήσεις με πελάτες ή και συνεργάτες. Η μέρα κυλά όμορφα με τον ερωτικό σύντροφο σου καθώς η επιθυμία να περάσετε δημιουργικό χρόνο μαζί είναι κοινή. Εσύ που είσαι μόνη, τέρμα τα παράπονα και οι μοιρολατρίες. Έρχονται συναρπαστικά γεγονότα και γνωριμίες στη ζωή σου.

Λέων
Είναι εξαιρετική η στιγμή για συζητήσεις με συναδέλφους ή με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι τη μέρα σου και την αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα σου. Επίσης να εξετάσεις νέες προοπτικές στα εργασιακά και προσεγγίσεις, μεθόδους και ιδέες που μπορεί όχι μόνο να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας σου αλλά να σου εξασφαλίσουν και ένα καλύτερο μέλλον. Δεν θα μπορούσε αυτή η διαμετακόμιση να μην λειτουργήσει και θετικά για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, γι’ αυτό και η μέρα μαζί του κυλά κάτι παραπάνω απ’ το απλά καλά. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και προσέγγισε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα φιλικές, ζεστές και θετικές, μιας και ο Δίας μεταφέρθηκε πρόσφατα στον τομέα της χαράς και της ψυχαγωγίας, όπου και θα παραμείνει ακόμα για πολύ καιρό προσφέροντας σου ευκαιρίες για να απολαύσεις και να εκφράσεις τον εαυτό σου. Ο Ερμής κινείται προς την ευθυγράμμιση με το Δία και πραγματικά νιώθεις τυχερή και δημιουργική περισσότερο από ποτέ. Καλά είναι τα νέα και για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου καθώς μπορείτε να σβήσετε τα όποια παλιά δυσάρεστα και να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου στο έπακρο την ανεξαρτησία σου, μιας και προβλέπεται να τη χάνεις σύντομα.

Ζυγός
Οι ενέργειες σήμερα και αύριο είναι πολύ θετικές και οι προσδοκίες σου μεγαλώνουν. Είναι πιθανό να απολαύσεις την έμπνευση απ’ τις πληροφορίες που λαμβάνεις και να βλέπεις αυτά που αφορούν στην προσωπική ζωή με μια πολύ πιο ξεκάθαρη, ρεαλιστική και θετική ματιά. Είναι μια εξαιρετική επίσης στιγμή για να καταστρώσεις επαγγελματικά σχέδια μεγάλης εμβέλειας και μακροπρόθεσμης διάρκειας. Κάντε πράγματα σήμερα διαφορετικά απ’ ότι συνήθως με τον αγαπημένο σου και προσθέστε νέα, καινά ενδιαφέροντα στην καθημερινότητα σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις αυτές τις μέρες ανεκμετάλλευτες, μιας και η λάμψη σου μπορεί να γοητεύσει τους πάντες.

Σκορπιός
Το έτος ξεκινά με την ευθυγράμμιση του Ερμή – Δία και βοηθά στο να ενισχύσεις τις σκέψεις και τις προοπτικές σου. Σήμερα και αύριο είναι δυο μέρες ψυχαγωγίας, διασκέδασης και φόρτιση των συναισθηματικών μπαταριών σου. Αναζήτησε νέες ευκαιρίες για να μάθεις νέα πράγματα στα εργασιακά, ονειρεύσου και επικοινώνησε καλύτερα. Ιδανική χαρακτηρίζεται η μέρα για μια απόδραση με τον ερωτικό σύντροφο σου ή και μια ερωτική αποπλάνηση. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις, εξελίξεις και νέες γνωριμίες σου υπόσχονται πολλές αλλαγές για τη συναισθηματική σου ζωή.

Τοξότης
Το έτος ξεκινά με μια ωραία ώθηση ψυχικής αναζωογόνησης, καθώς ο Ερμής και ο Δίας κατευθύνονται προς μια ευθυγράμμιση. Καθώς βλέπεις τα πράγματα από μια πιο θετική οπτική γωνία, μπορείς να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία και καριέρα. Να σχεδιάσεις ή να χαρτογραφήσεις κάποιες στρατηγικές για τη βελτίωση των οικονομικών σου ή να βρεις έξυπνες ιδέες για τη διαχείριση και αξιοποίηση των πόρων σου. Πάρε τις αποφάσεις που αφορούν στην προσωπική σου ζωή και καταστάλαξε στις ανάγκες σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το τηλέφωνο σου δε σταματά να χτυπά. Η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει και νέοι άνθρωποι εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή σου.

Αιγόκερως
Ο Ερμής κινείται προς την ευθυγράμμιση με το Δία στο δικό σου ζώδιο και μπορείς να νιώσεις ενθουσιασμένη, να μοιραστείς και να συνδεθείς – επικοινωνήσεις με τους άλλους. Μπορείς να λάβεις υπέροχα σχόλια, να αποκαλύψεις εκπληκτικές πληροφορίες που ενισχύουν τη διάθεση σου. Οι ευκαιρίες να διευρύνεις το μυαλό σου, να μάθεις κάτι πολύτιμο ή να επιλύσεις μια σύγκρουση μπορεί να γίνει με ιδιαίτερη ευκολία. Μπορείς σήμερα να θέσεις νέες βάσεις για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα σου, διασκέδασε και φλέρταρε με την ψυχή σου.

Υδροχόος
Σήμερα νιώθεις επιτυχημένη, ευτυχισμένη και δημιουργική όσο ποτέ με την ευθυγράμμιση του Ερμή με το Δία. Αξιοποίησε την εμπειρία και την εσωτερική σοφία και αντιμετώπισε πιο ξεκάθαρα και πιο αισιόδοξα τα όσα συμβαίνουν γύρω σου αλλά και στη ζωή σου. Οι συνομιλίες μπορούν να ενισχυθούν και να ενθαρρυνθούν στα εργασιακά, έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Μπορείς να υποσχεθείς και να εκμυστηρευτείς τα συναισθήματα σου στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε αυτές τις μέρες και αφέσου στο παιχνίδι του έρωτα.

Ιχθείς
Ξεκινάς το νέο έτος με μια ιδιαίτερα καλή διάθεση και εξαιρετικές προοπτικές, καθώς ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με το Δία. Είσαι ενθουσιασμένη με τα όνειρα και τα σχέδια σου, μιας και πιστεύεις σ’ αυτά περισσότερο από ποτέ. Είναι μια καλή στιγμή για να οριστικοποιηθούν συμφωνίες και να γίνουν επαγγελματικές συζητήσεις. Δώσε όρκους πίστης στον ερωτικό σύντροφο σου και τόλμησε να του ζητήσεις δεσμεύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το πριγκιπόπουλο από τα παραμύθια που ονειρεύεσαι φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα.

tlife.gr

Απάντηση