ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 3/12

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 3/12

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής ενθαρρύνοντάς σε στο συναισθηματικό επίπεδο. Είναι η ώρα του Σεληνιακού μήνα για να εξασφαλίσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και να ξεκουραστείς -τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Άλλωστε σε ενθαρρύνει ευχάριστα και η σημερινή όψη Αφροδίτης – Άρη. Μια υγιή ανταγωνιστικότητα που επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο μόνο καλό μπορεί να σου κάνει αφού ενεργοποιεί τον εγωισμό σου για διάκριση. Η μέρα είναι ιδανική για να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου, να κάνετε μια όμορφη κουβεντούλα που θα ανακουφίσει και θα ευχαριστήσει και τους δυο σας. Δώσε έμφαση στις γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου. Πραγματικά αξίζουν τον κόπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μια δυναμική συνομιλία ή μια ανταλλαγή ιδεών σήμερα μπορεί να σου δώσει τις λύσεις και απαντήσεις που χρειάζεσαι, προκειμένου να βάλεις τους στόχους ή και τα συναισθήματά σου σε μια σειρά. Οι συνεργασιακές δραστηριότητες σε ενθαρρύνουν να φέρεις στην επιφάνεια την καλύτερη έκδοση και πλευρά του εαυτού σου. Ίσως και να είναι η καταλληλότερη μέρα για να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής και να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες σου. Διανύεις μια απ’ τις σημαντικότερες περιόδους και εύκολα μπορείς να βρεις το άλλο σου μισό, εσύ που είσαι μόνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βρίσκεις σήμερα την έμπνευση και τα κίνητρα για την προσωπική σου βελτίωση, την ανάπτυξη και την υπεροχή με την όψη Αφροδίτης – Άρη. Οι δημιουργικές αλλαγές που έγιναν και οι κίνδυνοι που πέρασες τείνουν να ενθαρρύνουν τώρα την αίσθηση της προσωπικής ενδυνάμωσης. Μια τολμηρή απόφαση που πήρες στα εργασιακά θα μπορούσε να σε ωθήσει προς τα εμπρός σε μια κατάσταση που ναι μεν έχει ακόμα κάποιες άγνωστες πτυχές, όμως σε προκαλεί και σε μαθαίνει πολλά. Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, οπότε η βραδιά προβλέπεται καυτή και ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, έρχονται εξελίξεις ευχάριστες στη συναισθηματική σου ζωή που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αλληλεπιδράσεις σήμερα είναι εξαιρετικά ευεργετικές, διεγερτικές έως και παραγωγικές. Ο ρομαντισμός, η ευχαρίστηση ή ένα συγκεκριμένο έργο, μπορεί να είναι συναρπαστικό και μπορεί να υπάρχει η ευκαιρία να προσθέσεις λίγο καρύκευμα σε μια σχέση ή και φιλία. Θέλεις να βγεις μπροστά στα εργασιακά, να δημιουργήσεις, να ανταγωνιστείς ή και να παίξεις με τον εαυτό σου για το νέο και το τολμηρό. Καυτό και παθιασμένο προβλέπεται το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Μη χάσεις την ευκαιρία είναι μοναδικό. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις δεν θέλεις, γίνεσαι σήμερα το επίκεντρο. Όλα τα μάτια καρφώνονται επάνω σου.

ΛΕΩΝ
Η φυσική γοητεία σου ενισχύεται ακόμα περισσότερο σήμερα με την όψη Αφροδίτης – Άρη. Θα μπορούσε να υπάρξει μια επιτυχημένη αγορά για το σπίτι ή την οικογένεια, καθώς θα μπορούσες και να απολαύσεις δημιουργικές δραστηριότητες με τους αγαπημένους σου. Το ένστικτό σου σε οδηγεί στις σωστές κατευθύνσεις στα εργασιακά, γι’ αυτό άκουσε και ακολούθησε το σήμερα. Απόλαυσε τη θαλπωρή και την τρυφερότητα του αγαπημένου σου και απομόνωσε ανασφάλειες και αμφιβολίες. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση πιθανά να σε προβληματίσει. Ναι μεν σου αρέσει η προσέγγισή του, δεν παύει όμως και να σε προβληματίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι καιρός να εκμεταλλευτείς την κοινωνικότητά σου καθώς οι ευκαιρίες αφθονούν αυτό το διάστημα στη ζωή σου και δεν θέλεις, ούτε πρέπει να τις χάσεις. Η οξυδέρκεια ή και η σχολαστικότητά σου (με την καλή έννοια) σε σώζει από πολλά αδιέξοδα και εμπόδια στα εργασιακά. Μπορείτε να περάσετε εξαιρετικά όμορφα με τον αγαπημένο σου σύντροφο, όμως θα πρέπει να βάλεις κι εσύ λίγο το χεράκι σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες επικοινωνίες με φίλους, συναντήσεις και φλερτ σε κάνουν να ξεχνάς το μοναχικό μαξιλάρι σου.

ΖΥΓΟΣ
Ασυνήθιστες και συναρπαστικές ιδέες σήμερα σε κάνουν να νιώθεις περήφανη για τον εαυτό σου. Εφάρμοσέ τες και δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η οικογένεια μπορεί να είναι εξαιρετικά υποστηρικτική απέναντί σου, γι’ αυτό μη διστάσεις να τους ανοίξεις την καρδιά σου. Σε ενδιαφέρει περισσότερο η επικύρωση και η επιβεβαίωση των άλλων στα εργασιακά απ’ την εκπλήρωση των προσωπικών αναγκών και επιθυμιών σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βελτιώνεται αισθητά, εξαιτίας των προσπαθειών και των δυο φυσικά. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναλώνεσαι δεξιά κι αριστερά συναισθηματικά ψάχνοντας την ιδανική αγάπη. Θα έρθει από μόνη της να είσαι σίγουρη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι σημερινές ενέργειες είναι κατάλληλες για να είσαι ειλικρινής με τις επαφές σου, καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Άρη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη των λέξεων για να μετριάσεις συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν. Οι προσπάθειες προσέγγισης ανώτερων σου στα εργασιακά μπορεί να αποδειχτούν καρποφόρες, γι’ αυτό μη διστάσεις. Παράμεινε ψύχραιμη στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, έστω κι αν νιώσεις ότι η συμπεριφορά του γίνεται λίγο προκλητική απέναντί σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάλυψε τις συναισθηματικές ανάγκες σου μέσα από φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η προσωπική σου ζωή έρχεται σε προτεραιότητα και οι ευκαιρίες έρχονται μέσα από το παρασκήνιο ή τις κρυφές πηγές. Ο εσωτερικός ή ιδιωτικός σου κόσμος είναι πιο ζωντανός από ότι συνήθως και μπορείς να βρεις τις λύσεις που χρειάζονται παρελθοντικά και άλυτα θέματα. Αρκεί να καταφέρεις (πράγμα δύσκολο για σένα) να λειτουργήσεις με τη λογική. Διάφορες καθυστερήσεις στα εργασιακά προσπέρασέ τες και αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία. Έχεις μια μεγάλη πιθανότητα σήμερα να νιώσεις πως ο ερωτικός σύντροφός σου σε καταλαβαίνει. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε που δείχνεις το ενδιαφέρον σου. Για μια ακόμη φορά φαίνεται να έχεις επιλέξει το λάθος άτομο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο βοηθά να μαλακώσεις και να εξομαλύνεις τα προβλήματα της κοινωνικής σου ζωής αυτό το διάστημα, καθώς συνδέεται αρμονικά με τον Άρη. Ήρθε η ώρα να εμπνεύσεις τους άλλους ή να εμπνευστείς να προχωρήσεις ή να προωθήσεις ένα σχέδιο. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά που μπορεί να προκληθούν λόγω βιασύνης. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να προχωρά ένα βήμα μπροστά που ίσως θα έπρεπε να είχε γίνει καιρό τώρα. Εσύ που είσαι μόνη, μια προσεκτική ματιά στον κοινωνικό σου περίγυρο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάτι καλό -πολύ καλό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όλα τα χαρίσματά σου σήμερα έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζοντας θετικά όλες τις υποθέσεις και διασυνδέσεις σου. Οι ρομαντικές και δημιουργικές αναζητήσεις σου μπορούν να αποδώσουν τα καλύτερα καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Άρη. Οι ευκαιρίες μπορεί να προέρχονται απ’ το παρασκήνιο στα εργασιακά ή να βρεις στοιχεία που εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Δείξε ωριμότητα και σοβαρότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και διατήρησε τις ισορροπίες της σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις κατακτήσεις και τις φιλοφρονήσεις των θαυμαστών σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Σελήνη κατευθύνεται στο δικό σου ζώδιο σήμερα και σε απαλλάσσει από προβληματισμούς και εσωστρέφεια. Όταν είσαι ενθουσιασμένη όπως σήμερα, τα επίπεδα ενέργειάς σου στα εργασιακά ανεβαίνει κατακόρυφα. Όμως συγκράτησε την ανυπομονησία σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση η αποψινή βραδιά είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα, να αναζωπυρώσεις το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, δέξου προτάσεις θαυμαστών και βγες και ένα ραντεβού μαζί τους. Δεν χάνεις τίποτα να τους γνωρίσεις καλύτερα και να τους ακούσεις.

tlife.gr

Απάντηση