ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς την Αλβανία

Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς την Αλβανία

Αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία μετά τον πρόσφατο ισχυρό σεισμό που έπληξε την Αλβανία, η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της που βρίσκονται στη γειτονική χώρα, προσφέροντας σε όλους πακέτο κινητής για χρήση περιαγωγής, με δωρεάν 300 λεπτά ομιλίας, 300 SMS και 1GB και διάρκεια χρήσης 7 ημερών[1]. Επιπλέον, η COSMOTE για να διευκολύνει τους συνδρομητές της που επικοινώνησαν με τους δικούς τους ανθρώπους στην Αλβανία, επιστρέφει την αξία των κλήσεων και των SMS μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα από 26/11 έως και 27/11.

Συγκεκριμένα:

ü  στους πελάτες συμβολαίου κινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS από την Ελλάδα προς την Αλβανία, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από την Αλβανία προς την Ελλάδα και την Αλβανία.

ü  στους πελάτες καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου θα επιστραφεί στο υπόλοιπό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS από την Ελλάδα προς την Αλβανία, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από την Αλβανία προς την Ελλάδα και την Αλβανία.

ü  στους πελάτες σταθερής ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς την Αλβανία.

[1] Το πακέτο ενεργοποιήθηκε αυτόματα στις 27/11 και ισχύει μέχρι τις 4/12. Οι δικαιούχοι συνδρομητές έχουν ενημερωθεί με SMS.

 

Απάντηση