ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε το λέει το ζώδιό σας σήμερα Παρασκευή 22/11

Δείτε το λέει το ζώδιό σας σήμερα Παρασκευή 22/11

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος ξεκινά τη διαμετακόμιση του στον τομέα της περιπέτειας και του πνεύματός σου σήμερα όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21/12. Η αναζήτηση νέων εμπειριών γίνεται προτεραιότητά σου, καθώς και η διαφυγή σου από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτός ο κύκλος θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μάθεις, να επεκτείνεις, να θέσεις νέους στόχους, να επεκτείνεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου και να ταξιδέψεις. Ο ενθουσιασμός σου ανεβαίνει κι αυτό σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου αυτήν την περίοδο για νέες περιπέτειες και συναρπαστικές γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ήλιος ξεκινά τη μεταφορά του στον ηλιακό 8ο οίκο σου θέτοντας ιδανικό αυτό το διάστημα μέχρι και τις 21/12, να ανακαλύψεις τα βαθύτερα πάθη σου. Τις επόμενες εβδομάδες η στρατηγική και ο σχεδιασμός στα εργασιακά θεωρείται βασική προϋπόθεση για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Ψάχνεις περισσότερη ένταση και πάθος στη ζωή σου κι έτσι αναζητάς τρόπους για να κάνεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε καλύτερα τον εαυτό σου, ανοίξου σε νέες περιπέτειες και γνωριμίες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον παιχνιδιάρικο, εκφραστικό τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου. Ο Ήλιος ξεκινά τη διαμετακόμιση του στον τομέα της συνεργασίας, φέρνοντας νέα κοινωνική ενέργεια στη ζωή σου. Είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη να διαπραγματευτείς και να πετύχεις συμβιβασμούς στα εργασιακά, να επιδιώξεις νέα πράγματα και να πετύχεις τους στόχους σου. Βρες κοινές δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου έτσι ώστε να βγείτε απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Πολλά υποσχόμενο είναι το επόμενο διάστημα για σένα που είσαι μόνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη σήμερα σε ενθαρρύνει να βελτιώσεις τις συναισθηματικές ισορροπίες σου κυρίως σε θέματα που αφορούν στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις σου. Ωστόσο ο Ήλιος κατευθύνεται προς τον τομέα της εργασίας και των συνηθειών σου. Θα θελήσεις να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου, την επιχείρησή σου και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι καιρός να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω, οπότε μην αποφεύγεις μια ουσιαστική συζήτηση μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να βγεις από τη λήθη και να πάρεις τα πάνω σου. Σου παρουσιάζονται ευκαιρίες κυριολεκτικά απ’ το πουθενά.

ΛΕΩΝ
Ξεκινώντας από σήμερα ο Ήλιος περνά στον ηλιακό 5ο οίκο σου, εστιάζοντας την προσοχή σου σε αναζητήσεις ευχαρίστησης ή εκφραστικές δραστηριότητες. Είναι η εποχή του χρόνου που πρέπει να δράσεις δυναμικά, να φροντίσεις τον εαυτό σου και να επιχειρήσεις την επίτευξη των δημιουργικών στόχων σου. Μπορείς να αποκτήσεις και να δείξεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου στα εργασιακά, να εμπιστευτείς τις ιδέες σου και να περάσεις στην εφαρμογή τους. Ψάχνεις περισσότερο γέλιο, χρώμα, αγάπη και απόλαυση κι αν αυτά τα μοιραστείς με τον ερωτικό σύντροφό σου, σίγουρα θα κάνεις τη σχέση σας ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και κάπου εκεί κρύβεται και ο μεγάλος έρωτας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη μετακινείται σήμερα στον τομέα των πόρων σου, δίνοντας έμφαση σε ένα πρακτικό θέμα. Σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις τρόπους για να βελτιώσεις τα συναισθήματα άνεσης και ασφάλειας. Σίγουρα μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο απ’ τις εργασιακές υποχρεώσεις σου και να περάσεις όμορφα με φίλους και οικογένεια. Εξέτασε τρόπους και βρες δραστηριότητες κοινές με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα βοηθήσουν και θα βελτιώσουν το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, νοσταλγικά συναισθήματα του παρελθόντος μόνο να σε ταράξουν και να σου ανοίξουν πληγές μπορούν. Για αυτό καθάρισε τη σκέψη σου και κοίτα μπροστά.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας λίγο περισσότερο χρώμα στον κόσμο των συναισθημάτων σου. Αν και λίγο ανήσυχη, παίρνεις πρωτοβουλίες στα εργασιακά και προς έκπληξή σου καταφέρνεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να θέσεις νέες βάσεις στους στόχους σου. Απόλαυσε τη βραδιά με τη συντροφιά του αγαπημένου σου και μην αφήνεις συναισθήματα ζήλιας και ανασφάλειας να σου χαλούν τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, οι προτάσεις των φίλων για διασκέδαση και νέες γνωριμίες αυξάνονται σε σημείο που δεν προλαβαίνεις τελικά να τους ευχαριστήσεις όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον εσωτερικό κόσμο σου. Επίσης σήμερα ο Ήλιος αφήνει το ζώδιό σου και ξεκινά να δρα στον τομέα των οικονομικών σου. Είναι καιρός να νιώσεις υπερήφανη με τον εαυτό σου και τις επιδόσεις σου στα εργασιακά. Οι εξελίξεις αλλά και οι φιλοφρονήσεις που λαμβάνεις μεγαλώνουν τη δίψα σου για επιτυχία και δημιουργία. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πρόσθεσε στη βραδιά διασκέδαση, γέλιο και ερωτικό χρώμα. Εσύ που είσαι μόνη, δεν σταματάς να μετράς θαυμαστές αλλά όχι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη ακόμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ήλιος ξεκινά την ετήσια, μηνιαία μεταφορά του στο δικό σου ζώδιο και έτσι είναι καιρός να κλέψεις από τη λάμψη του. Αρκετά ταλαιπωρήθηκες και είναι καιρός να αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου. Στο χέρι σου είναι να βρεις περισσότερα κίνητρα στα εργασιακά και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Μέχρι και τις 21/12 αισθάνεσαι περισσότερη υπευθυνότητα και η δράση έρχεται πλέον από μόνη της. Σταθεροποίησε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αφήνεις το μυαλό σου να σε παρασύρει σε μαύρες και καχύποπτες σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως το επόμενο διάστημα δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με όλα αυτά τα ευχάριστα που έχουν να συμβούν στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί το επόμενο διάστημα να θελήσεις να κρατηθείς στο παρασκήνιο προκειμένου να αποκαταστήσεις την ενέργειά σου και να προετοιμαστείς για τον επόμενο μήνα των γενεθλίων σου. Η ξεκούραση άλλωστε και οι προβληματισμοί σου είναι απαραίτητα. Προσπάθησε να διατηρήσεις τα χρονικά περιθώριά σου στα εργασιακά και να φανείς τυπική με τις ημερομηνίες που σου έχουν δοθεί. Η βραδιά είναι κατάλληλη για χουζούρι και όμορφες, ήρεμες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Μην φοβηθείς να του ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανανέωση της εμφάνισης και των προσωπικών σου χώρων να είσαι βέβαιη πως θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ήλιος ξεκινά τη διαμετακόμιση του στον τομέα της φιλίας και της κοινωνικότητάς σου. Το επόμενο διάστημα θα θελήσεις να βρεθείς σε ομάδες, να ακολουθήσεις ομαδικές δραστηριότητες και να απολαύσεις την παρέα φίλων και ομοϊδεατών. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις στα εργασιακά. Η ανυπομονησία μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και υπερβολικά έως άδικα συμπεράσματα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως και να βρίσκεται στα καλύτερά της. Αυτό που λείπει είναι η φαντασία και το σασπένς. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και απόλαυσε την επόμενη περίοδο που κρύβει πολλές και ιδανικές εκπλήξεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ήλιος κινείται σήμερα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη ξεκινώντας έναν κύκλο μήκους ενός μήνα και διεγείρει τις φιλοδοξίες σου. Γνωρίζεις λίγο περισσότερο την επίδρασή σου στους άλλους, τι δίνεις και τι πρέπει να πάρεις. Η φήμη σου στα εργασιακά όλο και μεγαλώνει καθώς η συνέπειά σου είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Πάρε πρωτοβουλίες και για απόψε άσε τη φαντασία σου να φτιάξει την ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Όταν πραγματικά θέλεις ξέρεις πως να τον σαγηνεύεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιτρέπεις στον εαυτό και το μυαλό σου να κολλούν στο παρελθόν. Συμβαίνουν τόσο ωραία πράγματα γύρω σου.

tlife.gr

Απάντηση