ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Πέμπτη 21/11

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Πέμπτη 21/11

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σε προδιαθέτει να δώσεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν και να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες. Ο Άρης κατευθύνεται προς την αντίθεσή του στον Ουρανό και δημιουργεί μια ένταση. Πιθανά να νιώσεις μια σύγχυση. Θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Απόφυγε λάθη και μη δίνεις δικαιώματα αμφισβήτησης. Μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου αρκεί να τον συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναρπαστική γνωριμία έρχεται για να σου ταράξει τα ύδατα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ενώ η Σελήνη επηρεάζει τον τομέα της δημιουργικότητάς σου, μερικά σημάδια δείχνουν μια ένταση την οποία θα πρέπει να προσπαθήσεις να αποφύγεις. Οι επόμενες μέρες θα είναι λιγότερο τεταμένες ιδιαίτερα σε στενές σχέσεις σου. Η σταθεροποίηση στα εργασιακά καθώς και σε θέματα που σχετίζονται με σπουδές, διαφήμιση ή ταξιδιωτικά σχέδια, ευνοούνται. Απόλαυσε το πάθος και τον έρωτα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και άδειασε το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, η ενισχυμένη γοητεία σου μαγεύει τους πάντες -πόσω μάλλον το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενώ η Σελήνη στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου δημιουργεί την ανάγκη αποτοξίνωσης και χαλάρωσης, μπορεί να υπάρξουν στιγμές που δεν ξέρεις πως πρέπει να διαχειριστείς τις καταστάσεις. Η μετριοπάθεια είναι το κλειδί στα εργασιακά. Κράτα χαμηλούς τόνους και μη βιάζεσαι να κάνεις πράγματα ή να πάρεις αποφάσεις. Κοινές ευχάριστες δραστηριότητες απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη μονοτονία. Εσύ που είσαι μόνη, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να ζητήσεις συγγνώμη για τα λάθη σου αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια ένταση στην κοινωνική σου ζωή καθώς ο Άρης κατευθύνεται προς μια αντίθεση με τον Ουρανό. Μια απόφαση που καλείσαι να πάρεις στα εργασιακά μπορεί να νιώθεις να σε πιέζει όμως δεν θα πρέπει να βιαστείς. Ένα δίλημμα μεταξύ ευθύνης και ευχαρίστησης δεν σε αφήνει να δεις και να ζυγίσεις σωστά τα πράγματα. Εξοικονόμησε χρόνο για τον αγαπημένο σου όσο κι αν το πρόγραμμα της ημέρας δεν σου επιτρέπει πολύ προσωπικό χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, η ανανεωμένη σου εμφάνιση δείχνει εξαιρετικά γοητευτική.

ΛΕΩΝ
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις μεταξύ της προσωπικής σου και της δημόσιας ή επαγγελματικής σου ζωής. Η προσοχή σου σε καθημερινά πρακτικά εργασιακά θέματα αποσπάται πολύ εύκολα για αυτό προσπάθησε να παραμείνεις συγκεντρωμένη. Προετοιμάσου απόψε για ευχάριστες εκπλήξεις που φαίνεται να έχει οργανώσει ο ερωτικός σύντροφός σου. Απόλαυσέ τες και αναγνώρισέ του την προσπάθεια. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη και το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας συνεχίζει να σε ενθαρρύνει να εκφραστείς πιο αυθόρμητα. Παρόλα αυτά μια ανυπομονησία σε διακατέχει με τον Άρη να κατευθύνεται προς τον Ουρανό. Βασικές ενδείξεις και συμβουλές ανώτερων σου στα εργασιακά σε προετοιμάζουν για τυχόν διαφορές ή αποκαλύψεις που έρχονται, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τις λάβεις υπόψη σου σοβαρά. Η κυκλοθυμία σου τις περισσότερες φορές κουράζει τον ερωτικό σύντροφό σου. Μοιράσου μαζί του τα όσα σε απασχολούν και μην ξεσπάς επάνω του. Εσύ που είσαι μόνη, η ανταπόκριση που λαμβάνεις απ’ το άτομο που διεκδικείς σε κάνει πιο τολμηρή και θαρραλέα.

ΖΥΓΟΣ
Μια αμήχανη γωνία μεταξύ του Άρη και του Χείρωνα δείχνει την ανάγκη να γίνουν κάποιες προσαρμογές στα σχέδιά σου και όχι τολμηρές κινήσεις. Η Σελήνη ξοδεύει το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας στο τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και είναι προτιμότερο να στοχεύσεις σε δραστηριότητες που βοηθούν στη συναισθηματική ανανέωση. Για αυτό σήμερα δείξε και δώσε προσοχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ερωτικό σκίρτημα πιθανά να νιώσεις με άτομο το οποίο προέρχεται μέσα απ’ τον κοινωνικό περίγυρό σου. Θετικές εξελίξεις στα εργασιακά και επανεκκίνηση των υποθέσεών σου σε γεμίζουν ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Άρη στο ζώδιό σου σε μια δύσκολη γωνία προς το Χείρωνα σήμερα, μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία στην εκπλήρωση των επιθυμιών σου, ίσως γιατί κάποιες φορές δεν ξέρεις και εσύ η ίδια τι ζητάς. Αντιμετώπισε κάθε διστακτικότητά σου στα εργασιακά σαν ευκαιρία για μια επιβράδυνση και προσαρμοστικότητα. Μη δημιουργείς και προκαλείς αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Την πίεση και το άγχος που νιώθεις μην τα ξεσπάς επάνω του. Εσύ που είσαι μόνη, πριν εμπιστευτείς λάθος πρόσωπα ζήτα τη συμβουλή και άποψη ανθρώπων και φίλων που εμπιστεύεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με το φεγγάρι στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, μπορεί να αισθανθείς μια πίεση για τα σχέδιά σου. Έχεις πλήρη επίγνωση της πρόσθετης προσοχής που πρέπει να δείξεις στα εργασιακά, προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Φρόντισε η κάθε σου απόφαση που αφορά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου να προέρχεται από την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις που δεν γνωρίζεις αρκετά. Πρόσεξε τη διαχείριση των χρημάτων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις τα προσωπικά σχέδιά σου μπροστά σε αυτήν την αβεβαιότητα που νιώθεις. Μπορεί να υπάρξουν κάποια συναισθήματα που είναι αναστατωμένα στην κοινωνική ή και προσωπική σου ζωή. Πάρε το χρόνο που χρειάζονται οι αποφάσεις σου στα εργασιακά και μη βιαστείς να δεσμευτείς σε νέες προτάσεις και καθήκοντα. Μην κρατάς μικρά ανόητα μυστικά που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Κυρίως μην μπλέκεις σε παρασκηνιακές και παράλληλες καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός ή πλατωνικός έρωτας αρχίζει να εξελίσσεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αποφάσεις είναι πολύ πιθανό να είναι δύσκολες σήμερα και μπορεί να υπάρξουν αμφιβολίες για τα επόμενα βήματά σου, μιας και υπάρχει ανασφάλεια ή και δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να είσαι σαφής στην επικοινωνία σου κυρίως για θέματα που αφορούν στην εξέλιξή σου στα εργασιακά. Ένας αέρας ανανέωσης πνέει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κι η αποψινή βραδιά κυλά όμορφα και ερωτικά. Εσύ που είσαι μόνη, αναμένονται ευχάριστες γνωριμίες, τηλέφωνα και έντονη κινητικότητα στη συναισθηματική σου ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Μπορεί να υπάρξει έντονη επιθυμία να ξεφύγεις σήμερα από τη ρουτίνα, απ’ τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας όμως είναι δύσκολο να το καταφέρεις. Υπάρχουν άμεσες υποχρεώσεις που δεν αναβάλλονται. Σκέψου μήπως είναι ο φόβος και η ανασφάλεια που δεν σε αφήνουν να πεις αυτά που θέλεις στα εργασιακά. Είναι ιδανική η αποψινή βραδιά για μια συναισθηματική εξομολόγηση στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιόλογες γνωριμίες μην τις περνάς απαρατήρητες. Δώσε την ευκαιρία να σε πλησιάσουν και να διαπιστώσεις τις προθέσεις τους.

tlife.gr

Απάντηση