ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 18/11 και καλή εβδομάδα

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 18/11 και καλή εβδομάδα

Πώς ξεκινάει η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Μια υπόθεση ή και εξέλιξη σήμερα φαίνεται να διαταράσσει τα σχέδιά σου και να σε βγάζει εκτός προγράμματος. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως μην πτοείσαι. Ώθησε τα γνώριμα επαγγελματικά σχέδιά σου και απόφυγε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες, κυρίως αυτές για τις οποίες δεν είσαι απόλυτα προετοιμασμένη. Έχεις την κατανόηση του ερωτικού σου συντρόφου εξασφαλισμένη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παίζεις με τα όριά του. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση ή να πλησιάσεις ένα καινούριο άτομο, κάν’ το τώρα, εσύ που είσαι μόνη.

ΤΑΥΡΟΣ
Από τη μια οι υποχρεώσεις σε κυνηγούν κι από την άλλη χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο. Βρες τη χρυσή τομή και λειτούργησε προγραμματισμένα. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο προκειμένου να επεξεργαστείς σωστά κάποιες νέες εργασιακές προτάσεις και προκλήσεις, γι’ αυτό μη βιαστείς να δεσμευτείς. Ο ερωτικός σύντροφός σου καταφέρνει να σε ισορροπήσει συναισθηματικά με τη δοτικότητα και τη φροντίδα του. Προετοιμάσου για συναρπαστικές γνωριμίες εσύ που είσαι μόνη και μην κλείνεσαι ούτε λεπτό μέσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια συναισθηματική σύγχυση δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις και να διατηρήσεις νηφάλια τη σκέψη σου. Η διάθεσή σου μεταλλάσεται διαρκώς. Από την άλλη νιώθεις απόλυτα έτοιμη να πάρεις ρίσκα στα εργασιακά και να περάσεις στην εφαρμογή των έξυπνων ιδεών σου. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στη σχέση με το σύντροφό σου και μη θεωρείς δεδομένη την αδυναμία που σου έχει. Εσύ που είσαι μόνη, μην τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι. Σε ό,τι δεν πήγε καλά στο παρελθόν, έχεις κι εσύ τη δική σου ευθύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έλεγξε τις ανησυχίες σου και βάλε φρένο στην επαναστατικότητα που σε διακατέχει. Πρώτον, μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και μην προκαλείς καταστάσεις που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις και δεύτερον, μην υποκύπτεις στις αδυναμίες σου. Όλοι έχουμε τις ιδιοτροπίες μας κι εσύ τις δικές σου. Για αυτό ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου απέναντι στις λίγο προκλητικές συμπεριφορές συνεργατών. Αναγνώρισε τα λάθη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και διόρθωσέ τα. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλία ίσως να ήρθε η ώρα να αλλάξει μορφή και να εξελιχθεί σε έρωτα.

ΛΕΩΝ
Προσέλκυσε και ενίσχυσε σημαντικές για την επαγγελματική σου εξέλιξη, σχέσεις και γνωριμίες. Διεύρυνε τους ορίζοντές σου και αύξησε τις γνώσεις γύρω από το αντικείμενο της δουλειάς σου. Αποδεχτείτε προτάσεις κοινών φίλων με το σύντροφό σου για διασκέδαση και ξεφύγετε λιγάκι από τη μονοτονία. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να βρεις συναισθηματική ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Διεκδίκησέ το και πλησίασέ το πιο ουσιαστικά και άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι προσωπικές σου επιθυμίες και τα βαθύτερα συναισθήματά σου σήμερα έχουν την απόλυτη προτεραιότητα. Ένα διάλειμμα ή η αλλαγή των ρυθμών σου στα εργασιακά θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις τις δυνάμεις και την ενέργειά σου. Δώσε στο σύντροφό σου το χώρο και το χρόνο του. Οι ανασφάλειές σου υπάρχουν στιγμές που τον πνίγουν. Εσύ που είσαι μόνη, ακολούθησε το ένστικτό σου και κάνε αυτό που απαιτεί και λέει η καρδιά σου.

ΖΥΓΟΣ
Μπορείς να απεμπλακείς από τους συναισθηματισμούς μιας και έχεις καταπιεστεί πολύ το τελευταίο διάστημα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες των άλλων. Μην πιέζεις τις καταστάσεις στα εργασιακά. Άφησε πρώτα να ωριμάσουν κάποιες υποθέσεις και να πάρουν το δρόμο τους, έτσι ώστε να ξέρεις τις συνέπειες, τα αποτελέσματα και τα ρίσκα. Η Αφροδίτη δίνει μια άλλη νότα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πιο ανάλαφρη και πιο ευδιάθετη. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου από το παρελθόν και φρόντισε να ανοίξεις καινούρια κεφάλαια στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα σε σχέση με τα μηνύματα που θέλεις να περάσεις στους άλλους. Το προστατευτικό και το επιφυλακτικό σου κομμάτι φαίνεται να μπαίνει σε λειτουργία, για αυτό και οι κινήσεις σου στον εργασιακό χώρο είναι μετρημένες. Καλύτερα να περιορίσεις την ανάγκη σου απόψε για παράπονα στο σύντροφό σου. Φρόντισε να δώσεις και να δημιουργήσεις ένα ανάλαφρο κλίμα στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και απόφυγε παγίδες που πιθανά σχετίζονται με άτομο του παρελθόντος ή με μια νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξεκίνα αισιόδοξα τη βδομάδα δείχνοντας εμπιστοσύνη στις δικές σου ικανότητες και επιλογές. Μην επιτρέψεις σε λάθος άτομα να σε παρασύρουν και να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις στα εργασιακά. Χωρίς να το καταλαβαίνεις υπάρχουν φορές που γίνεσαι λίγο καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφό σου, όπως απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, οι εμπειρίες του παρελθόντος σου έμαθαν πολλά, γι’ αυτό και δεν εξαπατάσαι πια τόσο εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι σημερινές πλανητικές όψεις πιθανά να φέρουν στην επιφάνεια την επαναστατικότητά σου. Η αλήθεια είναι πως πολλές καταστάσεις σε έχουν καταπιέσει, όμως απόφυγε τις ακρότητες. Είναι μια εξαιρετικά καλή περίοδος για να πειραματιστείς στα εργασιακά. Να βρεις νέες πτυχές του εαυτού σου και νέες δυνατότητες που κρύβονται ουσιαστικά μέσα σου. Σπίτι, οικογένεια και σύντροφος, χρειάζονται το ουσιαστικό και πραγματικό σου ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, επαναπροσδιόρισε τις ανάγκες και επιθυμίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό σου παρέχει μια ανανέωση κι αυτοπεποίθηση γι’ αυτό και σήμερα μπορείς να καταφέρεις πολλά. Μην εμπλέκεσαι σε υποθέσεις τρίτων στα εργασιακά και μη διακινδυνεύεις το προφίλ σου. Η ανανεωμένη διάθεσή σου κάνει καλό και στη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες επαναφέρουν τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Διασκέδασε και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι αντιδράσεις των άλλων τείνουν να είναι λίγο απρόβλεπτες απέναντί σου, αυτό όμως δεν πρέπει να σε επηρεάσει. Βάλε φρένο στις ανασφάλειές σου και αποφάσισε εσύ για τον εαυτό σου. Επανεξέτασε τα επαγγελματικά σχέδια και τους στόχους σου, εντόπισε τις αδυναμίες είτε τα λάθη σου και κάνε τις διορθωτικές σου κινήσεις. Εξωτερίκευσε απόψε τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και προσθέστε ρομαντισμό στη μεταξύ σας ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το σύμπαν και την εύνοιά του και πάρε τα πάνω σου.

tlife.gr

Απάντηση