ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 5/11

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 5/11

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η υπευθυνότητα σου σήμερα η οποία είναι μεγαλύτερη από ποτέ σου δημιουργεί πρόσθετο άγχος. Οι εργασιακές σου φιλοδοξίες ανεβαίνουν καθώς και η ένταση, την οποία θα πρέπει να ελέγξεις και να αποφύγεις, προκειμένου να διατηρήσεις τις σχέσεις με συναδέλφους σε ένα καλό επίπεδο. Μη δίνεις έκταση σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες με τον ερωτικό σύντροφο σου και επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε ακατάλληλα πρόσωπα και καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Το μυαλό σου σήμερα τρέχει σε υποχρεώσεις, ευθύνες και επιδόσεις σου. Εντούτοις είναι νωρίς να πάρεις αποφάσεις, γι’ αυτό και θα πρέπει να ελέγξεις την ανυπομονησία σου. Αρκετά κουραστική προβλέπεται η μέρα σου στα εργασιακά καθώς και ιδιαίτερα αγχωτική. Κινήσου με πρόγραμμα για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Προσπάθησε να γλυκάνεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη μένεις κολλημένη σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, ανταποκρίσου στο ενδιαφέρον ενός προσώπου που προέρχεται απ’ τον εργασιακό σου χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη Σελήνη να συνεχίζει τη μετακόμισή της στο τομέα της περιπέτειας όλη μέρα, αναζητάς τρόπους να περάσεις καλά και να αυξήσεις τις εμπειρίες σου. Καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτική με τις όποιες λεπτομέρειες στα εργασιακά, προκειμένου να αποφύγεις λάθη τα οποία θα ξαναβρείς σύντομα μπροστά σου. Εκμεταλλεύσου την περίοδο εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση και φρόντισε να εμπλουτίσεις τις στιγμές έρωτα και πάθους. Εσύ που είσαι μόνη, αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση και το δηλώνεις με κάθε τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα θα κορυφωθεί σήμερα και σε επηρεάζει άμεσα. Θα πρέπει να δείξεις αυξημένη προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι. Έντονο παρασκήνιο φαίνεται να εμπλέκεται στο εργασιακό σου χώρο γι’ αυτό φρόντισε να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Γκρίνιες και εντάσεις φρόντισε να τις αποφύγεις με τον ερωτικό σύντροφο σου. Βρες και κάνετε πράγματα μαζί που θα περιορίσουν τις πολλές – πολλές συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ζήσε την εμπειρία των νέων γνωριμιών, όμως μη χαρίζεις την καρδιά σου. Ότι κάνεις αυτή την περίοδο μόνο περιπέτεια μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΛΕΩΝ
Ο ενθουσιασμός είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου και σήμερα φαίνεται να είναι στα φόρτε του. Αισθάνεσαι έως και παθιασμένη για την επιδίωξη δημιουργικών στόχων, πνευματικών συμφερόντων, και ανταλλαγή ιδεών. Κάποιες μυστήριες λίγο συμπεριφορές συνεργατών αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και θετική διάθεση. Πρόσεξε τον τρόπο επικοινωνίας με τον ερωτικό σύντροφο σου. Επινόησε νέες δραστηριότητες και φρόντισε να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες, τηλέφωνα, ειδήσεις και εξελίξεις ανεβάζουν τη διάθεση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δίνεις περισσότερη προσοχή απ’ τη συνηθισμένη σε καθημερινά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Οι πιέσεις που δέχεσαι για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων είναι πιθανά αβάσιμες και αν δεν έχεις κάνει την κατάλληλη προετοιμασία καλύτερα να φροντίσεις να τις αποφύγεις. Διάφορες απόψεις συνεργατών σε κάνουν να χάνεις την επαγγελματική σου κατεύθυνση και να σε οδηγούν σε αίσθημα ενοχής ή και φόβου. Η ζήλια, η προσωπικές σου ανασφάλειες και η κτητικότητα εύκολα μπορούν να χαλάσουν την ατμόσφαιρα απόψε με τον αγαπημένο σου. Μην ενθουσιάζεσαι εσύ που είσαι μόνη, από ευκαιριακές και επιπόλαιες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ
Με τη Σελήνη να διέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, ψάχνεις για νέες δραστηριότητες αναψυχής σήμερα. Πρακτικές εργασιακές προτεραιότητες έρχονται στο προσκήνιο που θα είναι δύσκολο να τις αποφύγεις. Μην πιέζεις σχέδια και αποφάσεις, μιας και η κρίση σου δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη και αντικειμενική. Παρέμεινε συγκρατημένη με τον ερωτικό σύντροφο σου, όσο κι αν η συμπεριφορά του γίνεται λίγο προκλητική. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα, μπορεί να σε παρασύρει σε παγίδες και γνωριμίες που δεν αξίζουν τον κόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις μια ισχυρή αίσθηση σήμερα της οικογένειας και της συναισθηματικής ασφάλειας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Και γενικότερα έχεις την αίσθηση πως οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν είναι πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις αποκλίνουσες ανάγκες σου να θέσουν μια αμυντική συμπεριφορά απέναντι σε συνεργάτες. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση απέφυγε την εμπλοκή σου σε παράλληλες και μυστικές καταστάσεις. Ενώ εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις τα απωθημένα του παρελθόντος να σε ξαναπληγώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη να συνεχίζει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας να κινείτε στον τομέα της επικοινωνίας σου, μπορείς να προσαρμόσεις τις καταστάσεις στα δικά σου θέλω και συμφέροντα. Πρόσεξε την υπερφόρτωση πληροφοριών να μη σε μπλέξει περισσότερο στα εργασιακά. Μείνε πιστή στις δικές σου απόψεις, γνώσεις και εμπειρίες. Οι μικρές αλλαγές και η κίνηση φαντάζουν ελκυστικές. Πάρε πρωτοβουλίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και πρόσθεσε χρώμα και πάθος στη ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, διαπιστώνεις πως σου έχει διαφύγει ένα άτομο που προέρχεται μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον και ενδιαφέρετε πραγματικά για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Μπορείς σήμερα να εστιάσεις κυρίως στον κόσμο των πέντε αισθήσεων σου, στις ανάγκες και επιθυμίες και στο άμεσο περιβάλλον σου για μια ακόμα φορά. Οι σημερινές πλανητικές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να απολαύσεις ή να αξιοποιήσεις τις ικανότητες σου στα εργασιακά και όχι να πιέζεσαι. Τα όσα προσωπικά σε απασχολούν μην τα ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφο σου. Αντίθετα φρόντισε να αποφορτιστείς και να απολαύσεις τη βραδιά. Μη μπερδεύεσαι συναισθηματικά με πρόσωπα του εργασιακού ή οικείου σου περιβάλλοντος, εσύ που είσαι μόνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη παραμένει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο δικό σου ζώδιο και οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια αποσπώντας το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντος σου. Οι αποφάσεις σχετικά με εργασιακά θέματα μπορεί να νιώθεις ότι εκκρεμούν και να σε πιέζουν, όμως θα πρέπει να μάθεις να είσαι λίγο πιο υπομονετική. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα και ερωτική. Αξιοποίησε τη σωστά. Μην παίρνεις επικίνδυνα ρίσκα εσύ που είσαι μόνη και μην εμπλέκεσαι σε περίεργες ή άγνωστες καταστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως να παίρνεις κάποιες αποστάσεις σήμερα από απαιτητικές καταστάσεις και υποθέσεις, με τη Σελήνη να συνεχίζει τη διέλευση της στο ηλιακό 12ο οίκο σου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Αν βρίσκεσαι σε κατάσταση αναμονής σε εργασιακά θέματα, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου καθώς συνεχίζουν να μην ξεκαθαρίζουν. Μην επιτρέψεις σε συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας να χαλάσουν την αρμονία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Μην παρασύρεσαι και μην ενθουσιάζεσαι απ’ τα όσο μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου, εσύ που είσαι μόνη.

tlife.gr

Απάντηση