ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Κυριακή 3/11

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Κυριακή 3/11

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Εστίασε σήμερα το ενδιαφέρον σου στα θέματα που αφορούν στην οικογένεια και αφιέρωσε χρόνο στα μέλη της. Είσαι σε θέση να τους ακούσεις και να τους κατανοήσεις κι αυτό θα βοηθήσει στο να βρείτε κοινές λύσεις στα όσα νιώθετε να σας διχάζουν ή και να σας απομακρύνουν. Αφού καλύψεις τις πρακτικές υποχρεώσεις σου, μετά το μεσημέρι καιρός να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και φυσικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάντε πράγματα μαζί, μοιραστείτε σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου τις όποιες ανασφάλειές σου, αναγνώρισε τες και μη ρίχνεις τις ευθύνες στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη μετά το μεσημέρι στο ζώδιο του Υδροχόου σε γεμίζει ενέργεια και διάθεση για συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ μέχρι τότε προτιμάς να παραμείνεις στο κρεβάτι και να απολαύσεις τη ζεστασιά του σπιτιού σου. Ακολούθησε τη λογική και τη διαίσθησή σου σε εργασιακά θέματα που συνεχίζουν να σου δημιουργούν πονοκέφαλο. Μοιράσου την ανάγκη της κοινωνικοποίησής σου χωρίς να αποκλείεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Ό,τι έχεις να κάνεις, κάντο μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, την ένταση και το άγχος της μοναξιάς σου μην την ξεσπάς στην κουζίνα και στο ταλέντο της μαγειρικής σου. Προτίμησε μια βόλτα και μια συνάντηση με φίλους που εμπιστεύεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν απ’ το πουθενά σου προκαλούν ένταση και σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία και βρες τις δαπάνες που μπορείς να περικόψεις προκειμένου να τα βγάλεις πέρα. Μετά το μεσημέρι είναι προτιμότερο να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και τον αγαπημένο σου σύντροφο. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα και φροντίστε να ξεκουραστείτε αγκαλιά. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη κάνει πολλά υπέροχα πράγματα και φροντίζει για σένα αυτό το διάστημα. Εμπιστεύσου τη και αφέσου στα χέρια της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είπαμε πως μέχρι και τις 21/11 δεν πονοκεφαλιάζουμε και πολύ και αφήνουμε λίγο τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Γι’ αυτό σταμάτα να πολυσκέφτεσαι και φρόντισε να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για τη βδομάδα που έρχεται. Αρμονία και γλυκύτητα χαρακτηρίζει τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάντε κοινά σχέδια, όνειρα και παραμείνετε στο κρεβάτι χουχουλιάζοντας. Εσύ που είσαι μόνη, μην ξεχνάς πως δεν υπάρχει καταλληλότερη περίοδος για να φροντίσεις τον εαυτό σου, να κάνεις τις κούρες ομορφιά σου και να τονίσεις περισσότερο τη γοητεία σου. Όλα τα άλλα άστα στα έμπιστα χέρια της θεάς Αφροδίτης.

ΛΕΩΝ
Ο νέος Φθινοπωρινός μήνας φαίνεται να σου πηγαίνει ιδιαίτερα και να σου δημιουργεί την ανάγκη παραμονής στο σπίτι περισσότερο. Έχεις πράγματα να κάνεις που τα σχεδιάζεις καιρό και δεν έβρισκες την ευκαιρία και το χρόνο. Η Αφροδίτη ήδη έχει περάσει σε μια θέση που ευνοεί πάρα πολύ την ερωτική σχέση με το σύντροφό σου. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να κάνεις κάτι και εσύ για να αναζωπυρώσεις το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τις ενοχές σου απέναντι στους άλλους και μάθε να φροντίζεις επιτέλους τον εαυτό σου. Έχεις και εσύ τις ανάγκες σου και τόσο καιρό τις είχες περάσει σε δεύτερη μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιδίωξε σήμερα να μείνεις λίγο μόνη και να σκεφτείς ποια είναι τα μαθήματα και τα μηνύματα που αρνείσαι να μάθεις και να λάβεις. Τι δεν κάνεις καλά και γιατί νιώθεις τα σχέδιά σου να βρίσκονται σε μια μόνιμη στασιμότητα. Η γλυκιά Αφροδίτη σε αποζημιώνει στα συναισθηματικά και ερωτικά σου, φροντίζοντας για σένα. Πρόσθεσε λίγη μαγεία στην ατμόσφαιρα και μετά το μεσημέρι επιδίωξε να βρεθείς όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες με τον αγαπημένο σου σύντροφο. Η αγκαλιά του έχει τη δυνατότητα να γαληνεύει την ψυχή σου. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως η ανταμοιβή για τα όσα έχεις περάσει είναι πολύ κοντά σου και μάλιστα πλουσιότατη.

ΖΥΓΟΣ
Πολύ σκέψη πέφτει σήμερα γύρω απ’ τα όσα έχεις, τα όσα θα ήθελες να έχεις και τα όσα θέλεις να αποκτήσεις. Σταμάτα να πολυσκοτίζεσαι και εστίασε το ενδιαφέρον σου στα όσα θέλεις να αποκτήσεις. Βάλε τους στόχους σου και πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου. Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 21/11, σε βάζει στη διαδικασία να εντοπίσεις τι είναι αυτό που νιώθεις να μην πηγαίνει καλά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να το διορθώσεις ή να το αποκαταστήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα διαθέτει ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες. Καλό θα ήταν βέβαια να μην ενθουσιαστείς από αυτές και να μην πέσεις με τα μούτρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καταλάγιασε την ανάγκη σου για αλλαγές, ρήξεις και επαναστατικότητα. Απόλαυσε τη μέρα σου και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Αν νιώσεις να πιέζεσαι από φίλους, συγγενείς και γνωστούς προτίμησε να παραμείνεις στο σπίτι και μην νιώθεις ενοχές απέναντί τους. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου δίνει όλα αυτά που αξίζεις και έχεις ανάγκη, γι’ αυτό τουλάχιστον δείξε του και εσύ με τη σειρά σου το ανάλογο ενδιαφέρον και συναίσθημα. Μετά από πολύ καιρό έχεις την ανάγκη εσύ που είσαι μόνη, να πετάξεις από πάνω σου τη μιζέρια, να απαλλαγείς από σκοτεινές σκέψεις και να βγεις απ’ το καβούκι σου. Δεν φαντάζεσαι πόσα ευχάριστα σε περιμένουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εντόπισε τι είναι αυτό που σε αρρωσταίνει ψυχικά και σωματικά και απαλλάξου απ’ οτιδήποτε σε βαραίνει. Η περίοδος που διανύεις και το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, γι’ αυτό και θα πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με τον εαυτό σου και τα όσα σε κάνουν ευτυχισμένη. Η ερωτική σου ζωή δεν χρειάζεται να σε απασχολεί ούτε και τα όσα νιώθεις να μην πηγαίνουν καλά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Την υπόθεση αυτήν την έχει αναλάβει η θεά Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτό το διάστημα κι έτσι μπορείς να κατακτήσεις ό,τι ονειρεύεσαι και ό,τι έχεις βάλει στο στόχαστρο. Γι’ αυτό εσύ που είσαι μόνη, τουλάχιστον ακόμα, ετοιμάσου για συναρπαστικές περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ανάδρομος Ερμής έρχεται να σε ρωτήσει για μια ακόμα φορά τι είναι αυτό που σε βαραίνει, από ποιον και από τι θέλεις να απαλλαγείς και να σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου. Εντόπισε και αφουγκράσου τις ανάγκες σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη προσθέτει πάθος και χρώμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Από εκεί και πέρα πάρε και εσύ πρωτοβουλίες και μην περιμένεις τα πάντα στρωμένα και έτοιμα. Εσύ που είσαι μόνη, λίγη τροφή για σκέψη δεν κάνει κακό. Άλλαξε συνήθειες, πρόσθεσε σασπένς στην καθημερινότητά σου και βρες νέες δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις και να βρεις τον πολυπόθητο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευχάριστα εξελίσσεται η μέρα σου μιας και η κοινωνικότητα και η ανάγκη σου για διασκέδαση, απόλαυση και ξέγνοιαστες στιγμές βρίσκεται στα ύψη. Είναι τόσα αυτά που θέλεις να κάνεις που η μέρα δεν φτάνει. Προβληματισμοί γύρω απ’ την ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου, μπορεί να σε απομακρύνουν επικοινωνιακά. Προσπάθησε να μη χαλάσεις το κλίμα και να μην βαρύνεις τη μεταξύ σας ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως να αρχίζεις να νιώθεις πως βλέπεις διαφορετικά έναν μέχρι χθες φίλο σου. Μπορείς να του το δείξεις με ένα διακριτικό τρόπο για να δεις και τις δικές του προθέσεις, χωρίς ενοχές και ταμπού.

ΙΧΘΕΙΣ
Καλείσαι σήμερα να λάβεις και να κατανοήσεις μηνύματα και πληροφορίες που μέχρι χθες έκανες πως δεν καταλαβαίνεις. Είναι μια περίοδος όπου τα κρυμμένα και τα υπόγεια έρχονται στην επιφάνεια. Επεξεργάσου λιγάκι κάποια πράγματα και μην βγάζεις εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα εις βάρος του ερωτικού σου συντρόφου. Μίλα μαζί του, άκουσέ τον και μην ανοίγεις το στόμα σου για αυτά που δεν είσαι σίγουρη και απλά υποθέτεις. Τα φώτα θαυμασμού είναι όλα επάνω σου σήμερα και μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες. Γι’ αυτό πάρε τα πάνω σου εσύ που είσαι μόνη και απόλαυσε το.

tlife.gr

Απάντηση