ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 15/10

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 15/10

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή Τρίτη είναι λίγο περίπλοκη μέρα για εσένα καθώς οι όψεις που δημιουργούνται σου δημιουργούν μια σύγχυση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και ριψοκίνδυνες ενέργειες. Απόφυγε τις αλλαγές στα εργασιακά και προσαρμόσουν τουλάχιστον προς το παρόν στις υπάρχουσες συνθήκες. Προσπάθησε να χρωματίσεις λίγο την αποψινή βραδιά με το σύντροφό σου, παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες ειδήσεις, τηλεφωνήματα και φυσικά νέες κατακτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι καιρός για νέες ιδέες και οράματα που σχετίζονται ιδιαίτερα με τις εταιρικές σου σχέσεις, τους φίλους και τους μελλοντικούς σου στόχους. Δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση, τη φαντασία, τις αντιλήψεις σου και τις συζητήσεις που θα προκύψουν. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου σε νέες εργασιακές προτάσεις και κέρδισε χρόνο προκειμένου να επεξεργαστείς κάθε λεπτομέρεια προτού δεσμευτείς. Μικρές ασήμαντες διαφωνίες μπορεί να χαλάσουν το όμορφο κλίμα στη σχέση με το σύντροφό σου, γι’ αυτό λάβε τα μέτρα σου και μη δίνεις έκταση. Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου είναι τα ισχυρά σου ατού, γι’ αυτό εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησέ τα σωστά και μην παραπονιέσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα προσθέτοντας φαντασία και σου δίνει τη δυνατότητα να εξετάζεις τις λεπτομέρειες των υποθέσεων σου. Μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις στα εργασιακά αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα. Μη δίνεις υποσχέσεις στον ερωτικό σύντροφό σου που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Είσαι ήδη αρκετά εκτεθειμένη απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου προσθέτοντάς της νέες, ευχάριστες δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο στόχος σου είναι να εξελιχθείς και σήμερα φαίνεται να νιώθεις πως είσαι σε ένα σταυροδρόμι. Πρέπει να πάρεις ένα δρόμο και κάποιες αποφάσεις, όμως δεν ξέρεις ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις. Απόφυγε τον εκνευρισμό στα εργασιακά που σου δημιουργούν οι καθυστερήσεις και η έλλειψη σωστής και κατανοητής επικοινωνίας. Πρέπει να δείξεις και να πείσεις το σύντροφό σου για τα συναισθήματά σου με πράξεις, χρόνο και πραγματικό ενδιαφέρον. Επιδίωξε τη συντροφιά αγαπημένων φίλων εσύ που είσαι μόνη και μην πνίγεσαι μέσα στις απαισιόδοξες σκέψεις σου.

ΛΕΩΝ
Οι σημερινές ευχάριστες εξελίξεις σε βάζουν στη διαδικασία αναθεώρησης των στόχων σου και κυρίως τον τρόπο προώθησής τους. Μην εμπλέκεις τους συναισθηματισμούς σου στα εργασιακά και μην προσπαθείς να τους ικανοποιήσεις όλους. Θα πρέπει να μάθεις να λες και κανένα όχι προκειμένου να διατηρήσεις τις προσωπικές σου ισορροπίες. Ασχολήσου απόψε με τους προβληματισμούς του ερωτικού σου συντρόφου και άκου τον με προσοχή. Το άμεσο μέλλον σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, γι’ αυτό εσύ που είσαι μόνη άλλαξε συνήθειες και επέτρεψε στη ζωή σου την είσοδο νέων προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αξιοποίησε την αυξημένη σου ενέργεια σήμερα και ασχολήσου είτε με δύσκολες υποθέσεις σου που αποφεύγεις επιμελώς το τελευταίο διάστημα, είτε με εκκρεμότητες που εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Νέες εργασιακές συνεργασίες και ξεκινήματα χρειάζονται προσοχή. Προσπαθούν να σε εντυπωσιάσουν και να εκμεταλλευτούν τα ταλέντα και ικανότητές σου. Πρόσθεσε μια νότα δροσιάς και ανανέωσης στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η ρουτίνα του τελευταίου διαστήματος, σας έχει απομακρύνει επικοινωνιακά. Μη σκέφτεσαι αρνητικά εσύ που είσαι μόνη και μην κατηγορείς τον εαυτό σου για τα όσα έχεις αντιμετωπίσει. Έρχονται τα καλύτερα μπροστά σου.

ΖΥΓΟΣ
Οι εξελίξεις γύρω σου τρέχουν με ιλιγγιώδη ρυθμούς και φαίνεται να σε ξαφνιάζουν και να μπλοκάρουν την ενέργεια σου. Όσο πιο νηφάλια διατηρήσεις τη σκέψη σου, τόσο καλύτερα θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις αλλά και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες. Συνέχισε να εργάζεσαι με τους ίδιους ευέλικτους ρυθμούς και να κινείς με τον ίδιο τρόπο τα μελλοντικά σχέδιά σου. Σύντομα οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν. Αν θέλεις να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου, κάτι θα πρέπει να κάνεις. Να πάρεις πρωτοβουλίες προκειμένου αποφευχθούν τα χειρότερα. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανανέωση της εμφάνισης σου θα ανεβάσει και την ψυχολογία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφουγκράσου σήμερα τις ανάγκες σου και βάλε τες σε μια σειρά προτεραιότητας. Ένας ουσιαστικός διάλογος με τον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου και θα επαναφέρει τις δυνάμεις σου. Διατήρησε τις συζητήσεις με συναδέλφους σε ήρεμους και ήπιους τόνους. Θα χρειαστείς το επόμενο διάστημα τη στήριξή τους, μιας και οι υποχρεώσεις σου ανεβαίνουν. Η συμπεριφορά σου το τελευταίο διάστημα έχει γεμίσει με ανασφάλειες τον ερωτικό σύντροφό σου. Επανέφερε το καλό κλίμα στη σχέση σας κάνοντας πράγματα απόψε αποκλειστικά για αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες απρόσμενες και ξαφνικές εξελίξεις σήμερα σε βοηθούν στο να ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να επανεκκινήσεις τα σχέδια σου με περισσότερο δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Η υπεραισιοδοξία σου στα εργασιακά μπορεί να σε ξεγελάσει και να πάρεις επιπόλαιες αποφάσεις. Γι’ αυτό βάλε της λίγο φρένο και επεξεργάσου κάθε λεπτομέρεια προτού δεσμευτείς σε νέες περιπέτειες. Η σχέση με το σύντροφό σου χρειάζεται μια ανανέωση και απόψε είναι ευκαιρία να δράσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε λίγο τα πράγματα και πάρε τις αποφάσεις σου. Θα συνεχίζεις να κυνηγάς παρελθοντικές αρρωστημένες καταστάσεις ή θα κοιτάξεις μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συγκράτησε την ανάγκη σου σήμερα για αλλαγές και μάλιστα του εδώ και τώρα. Πρόκειται για σημαντικούς τομείς της ζωής σου που δεν σηκώνουν και δεν επιτρέπουν επιπολαιότητες. Κάθε σου κίνηση και ενέργεια στα εργασιακά φαίνεται να είναι καθοριστική, γι’ αυτό μάθε να μη βιάζεσαι. Με το διάλογο θα καταφέρεις να βελτιώσεις ό,τι νιώθεις να μην πηγαίνει καλά στη σχέση με το σύντροφο σου, αρκεί να μπεις και λιγάκι στη δική του θέση. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου και σε κάνουν να ξεχνάς τη μοναξιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια τάση απομόνωσης σήμερα και μια μελαγχολία σε κρατούν μακριά απ’ την πολυκοσμία. Έχεις ανάγκη να συγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να βάλεις τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματα σου σε μια τάξη. Εμπιστεύσου τις ικανότητες και την εμπειρία σου στα εργασιακά και λάβε δράση. Δώσε σε όλους να καταλάβουν ποια είσαι και που μπορείς να φτάσεις αν πραγματικά το θελήσεις. Η κατανόηση και το ενδιαφέρον που εισπράττεις από τον ερωτικό σύντροφό σου, λειτουργούν αναζωογονητικά για τη σχέση αλλά και για την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, να ξέρεις πως η τύχη είναι με το μέρος σου και γρήγορα φέρνει σημαντικές εξελίξεις για τη συναισθηματική σου ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι ιδανική η σημερινή Τρίτη για να βρεθείς και να επιδιώξεις συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να μοιραστείς μαζί τους τις σκέψεις και τις ανάγκες σου και γιατί όχι, να ζητήσεις και τις απόψεις τους. Πρόσφατες συνεργασίες μπορεί να μην εξελίσσονται με τους ρυθμούς που θα ήθελες ή και περίμενες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να τις διακόψεις. Υπομονή χρειάζονται προκειμένου να αποδώσουν. Εκμεταλλεύσου στο έπακρο την αποψινή βραδιά με το σύντροφό σου. Είναι ευκαιρία να γεφυρώσετε αποστάσεις και να δώσετε όρκους πίστης και αφοσίωσης. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι μόνη. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και απελευθερώσου επιτέλους.

tlife.gr

Απάντηση