ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 24/7

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 24/7

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Ελευθέρωσε τις δημιουργικές σου δυνάμεις και το πνεύμα σου για να βάλεις τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξή σου. Δοκίμασε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείς από τις εξελίξεις. Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδρασή σου θα είναι αυτή που θα σε σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνεις ρίσκα και ακολούθησε τη διπλωματική οδό… Εάν είσαι σε μια σχέση θα πρέπει να δείξεις υπομονή και εμπιστοσύνη στον σύντροφό σου, ειδικά εάν η σχέση βρίσκεται στα πρώτα της βήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέσα από μια κοινωνικού τύπου επίσκεψη βγαίνουν ευχάριστα νέα και υπάρχουν κάποιες υποσχέσεις που να αφορούν την επαγγελματική σου ενασχόληση. Σου δίνονται υποσχέσεις, που όμως αυτήν τη φορά θα πραγματοποιηθούν σε μικρό βάθος χρόνου! Πρόσεξε όμως τις κινήσεις σου σε θέματα επενδύσεων! Μην υπόσχεσαι πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να εκπληρώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σου εξασφαλίζουν καμιά σιγουριά. Προσοχή στη συμπεριφορά σου ή σε δουλειές που καταπιάνεσαι να κάνεις. Με υπομονή και ψυχραιμία κερδίζονται οι μάχες. Κάθε βιαστική ενέργεια ή επιθετική συμπεριφορά, θα σε φέρει σε δυσκολότερη θέση, καθώς θα δημιουργηθεί εχθρικός ανταγωνισμός. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκινήματα νέου ενδιαφέροντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια αλλαγή στην πορεία της καριέρας σου μπορεί να σε γεμίζει με ανασφάλεια, είναι όμως μια κίνηση που οφείλεις να κάνεις για να καταφέρεις να κάνεις κάποια βήματα μπροστά. Τα μάτια σου δεκατέσσερα! Μην αφήνεις να σε εκμεταλλευθούν ή να σε εξαπατήσουν. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσεις στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι στιγμές που αισθάνεσαι ευάλωτη και χρειάζεσαι τη στήριξη των γύρω σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνεται με κάθε κόστος.

ΛΕΩΝ
Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσεις στο τελικό αποτέλεσμα. Τα σχέδιά σου ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή. Αγχώδεις καταστάσεις ίσως να φέρει η μέρα. Απόφυγε συναλλαγές κάθε είδους που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Κάποιες δυσκολίες στο εργασιακό σου περιβάλλον δοκιμάζουν τα νεύρα σου, με την κατάλληλη επέμβαση όμως τα χειρότερα αποφεύγονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γίνεσαι ανυπόμονη! Αισθάνεσαι ότι για κάποιο χρονικό διάστημα σε χειραγωγούσαν οι άλλοι και θέλεις να απαλλαγείς από τα δεσμά της καταπίεσης. Θα πρέπει να επανεξετάσεις την πορεία της ζωής σου και να βρεις την βαθύτερη αιτία της απογοήτευσης που σε έχει κυριεύσει. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να πάρεις χρήσιμα μαθήματα για το μέλλον. Οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από μακροχρόνια πνοή και να μην αντανακλούν μόνο τις τρέχουσες ανάγκες ή επιδιώξεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσεις στο τελικό αποτέλεσμα. Θα φέρεις καλύτερο αποτέλεσμα, αν αποδεχθείς τις καταστάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί! Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις και καινούρια ενδιαφέροντα έχει στο μενού της η μέρα. Φιλικά συναισθήματα σε κάνουν να νιώθεις ευχάριστα, ενώ οι εντάσεις υποχωρούν. Απόφυγε επιθετικές ενέργειες σε επίπεδο οικονομικής διαχείρισης. Οι καιροί είναι χαλεποί, και δεν θα πρέπει να προσδοκάς υπέρογκα κέρδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Απόφυγε ριψοκίνδυνες οικονομικές συναλλαγές ή νέα ξεκινήματα. Το θάρρος και η τόλμη σε οδηγούν σε παράτολμες δραστηριότητες για να αλλάξεις κάποια κατάσταση που βλέπεις ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί. Το πλανητικό σκηνικό σε γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεσαι συνέχεια τις προσωπικές σου επιθυμίες και λιγότερο τη δουλειά σου. Προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην προσπαθείς να κάνεις πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σου ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σου. Κάνε κάτι όμως, ώστε να εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νιώθεις. Μην προσπαθήσεις μέσα από πονηριές να καταφέρεις τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σου. Θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα! Δείξε έμπρακτα διάθεση συνεργασίας και θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστη συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα ή μπορεί να σου γίνει μία πρόταση που θα σε ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χωρίς να υπάρχει κανένας ρομαντισμός ή ιδιαίτερες συγκινήσεις, καταφέρνεις να κρατάς τις σχέσεις σου, αισθηματικές, κοινωνικές ή επαγγελματικές, σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια, ιδέες και συζητήσεις θα φέρουν τα ξαφνικά νέα! Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να ηλεκτριστεί επικίνδυνα, εάν δεν χειριστείς τις καταστάσεις προσεκτικά. Ρίξε όλο το βάρος των προσπαθειών σου στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων που θα σε κάνουν να νιώσεις ευαίσθητη, και μια τάση να προσφέρεις. Θα σε διακατέχει όμως και μια πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξεις τους γύρω σου. Η κριτική σου θα κερδίσει την προσοχή των γύρω σου και θα σου ανοίξει δρόμους για ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα. Σε διακατέχει έντονη δημιουργικότητα και πάθος και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγεις από το μέτρο και μετρίασε όσο μπορείς την ορμητικότητά σου, για να υπάρχει διάρκεια σε ό,τι αγαπάς.

ΙΧΘΕΙΣ
Η φαντασία σου οργιάζει και σε απομακρύνει από την πραγματικότητα. Προσγειώσου και επικεντρώσου στις δράσεις σου, πριν χαθεί η μέρα, μαζί με κάποιες ευκαιρίες. Αισθάνεσαι πνευματικά και ψυχικά αδύναμη, έχεις έντονες αμφιβολίες για τον εαυτό σου και είσαι έτοιμη να τα παρατήσεις όλα και να αποτραβηχτείς. Δείξε αυτοπειθαρχία και μην εγκαταλείπεις. Ο υπέρμετρος εγωισμός που επιδεικνύεις κατά καιρούς δεν κάνει κακό μόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά πρώτιστα και κυρίως στον εαυτό σου…

www.tlife.gr

Απάντηση