ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Vitro Hellas:Ένα diamond of the Greek Economy.

Η δυναμική ανάπτυξη βασιζόμενη σε στέρεες οικονομικές βάσεις έφερε φέτος στη VitroHellasμια σπουδαία διάκριση ως ένα από τα Diamonds of the Greek Economy 2019. Στη λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, συμμετείχαν περισσότερα από 500 στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της Πολιτείας καιτων κορυφαίων επιχειρηματικών φορέων της χώρας μας.

ΤαβραβείαDiamondsoftheGreekEconomyαπονεμήθηκαν από την εταιρεία NewTimesPublishing και τελούνυπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς (ΣΒΑΠ), του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης και του Ελληνογερμανικού&Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί η λίστα με τα DiamondsoftheGreekEconomy2019 και τα προφίλ των εταιριών που διακρίθηκαν και καλύπτουν όλο το επιχειρηματικό φάσμα, κυκλοφορεί σε πολυτελή έκδοση διαθέσιμη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η VitroHellas ιδρύθηκε το 1986 με έδρα το Νησέλι Αλεξάνδρειας στην Ημαθία και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, έρευνα και διάθεση φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού υψηλής ποιότητας.Αποστολή της εταιρίας αποτελεί η παραγωγή και διακίνηση άριστης ποιότητας φυτικού υλικού μέσα από την παρακολούθηση των νέων τάσεων στον αγροτικό τομέα και τη διεύρυνση των συνεργασιών και των ερευνητικών δραστηριοτήτων, με σκοπό την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, προϊόντων και αγορών.

Η επιλογή της VitroHellasέγινε μετά από αξιολόγηση 10.000 επιχειρήσεων βάσει συγκεκριμένων δεικτών και κριτηρίων όπως η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια, οι μεταβολές οικονομικών δεικτών σε σχέση με την προηγούμενη χρήση κ.ά. Ταυτόχρονα συνυπολογίστηκαν παράγοντες, όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια εκ μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς επίσης και η εταιρική και κοινωνική ευθύνη.

Για λογαριασμό της Vitro Hellas την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού κ. Ταμπαρόπουλος Δημήτριος.

Απάντηση