ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 23/7

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 23/7

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα μπορεί να έχεις κάποιες καινούριες και καινοτόμες ιδέες. Ίσως να αφορούν στην προσωπική σου ζωή, τα επαγγελματικά σου ή την κοινωνική σου δικτύωση. Η μέρα είναι μοναδική για τολμηρές δηλώσεις αγάπης, για συζητήσεις και στρατηγικούς σχεδιασμούς σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά και για φλερτ που μπορούν να οδηγήσουν σε κάτι πολύ περισσότερο. Αν είσαι δεσμευμένη, δώσε λίγη μεγαλύτερη προσοχή στα συναισθήματα και τη διάθεση του συντρόφου σου. Ξέχασε έστω και για λίγο τον εγωισμό σου και κάνε ότι περνάει από το χέρι σου να εκπληρώσεις τις επιθυμίες του αγαπημένου σου. Κατά τις βραδινές ώρες όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές…

Ταύρος
Δεν θα πρέπει να αρνηθείς σήμερα κάτι που σου ζητάει ένα αγαπημένο πρόσωπο, ακόμη κι αν αυτό θα αλλάξει το πρόγραμμά σου. Ωστόσο, μπορεί να είσαι λίγο περιορισμένη στα οικονομικά σου, για αυτό φρόντισε να κινηθείς με προσοχή. Μια απερισκεψία σε οικονομικό επίπεδο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Το βράδυ προτίμησε να το αφιερώσεις στην ξεκούρασή σου, περνώντας ενδεχομένως χαλαρά στο σπίτι με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως η ανάγκη για χαλάρωση να υπαγορεύεται από τον καταπονημένο σου οργανισμό. Επικοινώνησε χαλαρά με τους αγαπημένους σου και κάνε περιπάτους στον καθαρό αέρα.

Δίδυμος
Οι νέες γνωριμίες θα είναι το σημαντικό νέο της μέρας! Μπορεί να έχεις κάποιους νέους γείτονες, να κάνεις κάποιες γνωριμίες μέσα από τις σελίδες σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο σε μια έξοδό σου. Μπορεί όμως και να βρεθείς σε ένα βαρετό οικογενειακό γεύμα με το ταίρι σου, που θα σου χαλάσει κάπως τη διάθεση. Είναι σημαντικό να έχεις υπό έλεγχο τη συναισθηματική σου φόρτιση και να αποφύγεις το δράμα ή την αγένεια. Θα ήταν συνετό να περάσεις το βράδυ ρομαντικά με το ταίρι σου, εάν είσαι δεσμευμένη.

Καρκίνος
Απόφυγε να αγοράσεις οτιδήποτε σήμερα, γιατί το πιθανότερο είναι να σε εξαπατήσουν, αγοράζοντας μια απομίμηση ή ένα ελαττωματικό προϊόν σε πολύ υψηλή τιμή. Η διασκέδαση με παρέα φίλων μπορεί να επιφυλάσσει μια θετική έκπληξη. Στα πιθανά σενάρια είναι να δεχτείς ένα αναπάντεχο δώρο, να πληροφορηθείς κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο ή να καταστρώσεις μελλοντικά σχέδια που θα σε συναρπάσουν. Το βράδυ θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου.

Λέων
Η μέρα θα αποτελέσει σημείο καμπής για τη ζωή σου! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια σε βάθος συζήτηση που να προδιαγράψει το οικογενειακό σου μέλλον, τη μοίρα της αισθηματικής σου σχέσης ή μιας σχέσης με ένα πολύ σημαντικό για σένα πρόσωπο. Δεν αποκλείεται επίσης να γίνουν εμφανή κάποια μεγάλα οικονομικά βάρη που θα κληθείς να επωμιστείς στο άμεσο μέλλον, είτε αυτά αφορούν δαπάνες για ιατρική περίθαλψη ενός συγγενή, είτε για τις σπουδές ενός παιδιού.

Παρθένος
Ζητήματα καρδιάς θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να προσπαθήσεις να βγάλεις αντικειμενικά συμπεράσματα για τη σχέση ή το γάμο σου. Εάν έχει τελματώσει, θα βρεις τρόπο να την αναζωογονήσεις. Ή θα αποδεχτείς το ναυάγιο και θα αποχωρήσεις. Ωστόσο, πριν κάνεις οτιδήποτε δραστικό, βεβαιώσου ότι δεν παίρνεις την όποια απόφαση βιαστικά, γιατί πιθανόν να μην υπάρχει πισωγύρισμα.

Ζυγός
Ίσως να χρειαστείς τη στήριξη των δικών σου ατόμων σήμερα. Ένα ζήτημα που σχετίζεται με προσωπικά προβλήματα ή με δυσκολίες προσωπικής φύσης να σε απασχολήσει σοβαρά. Το δεύτερο μισό της μέρας αναμένεται να είναι αρκετά πιο ήρεμο. Αφιέρωσε χρόνο να απαλλαγείς από οτιδήποτε περιττό από το χώρο σου και να δημιουργήσεις χώρο για το καινούριο. Ασχολήσου επίσης με τη διατροφή σου, μειώνοντας τις καθημερινές θερμίδες που καταναλώνεις.

Σκορπιός
Επένδυσε δημιουργικό χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και οι ισορροπίες θα επανέλθουν σύντομα. Η οικογενειακή σου ζωή θα σε απασχολήσει κατά τη διάρκεια της μέρας, μιας και υπάρχει μια ένταση που σου αποσπά την προσοχή από τη δουλειά σου. Η διαίσθησή σου έχει χτυπήσει συναγερμό και αισθάνεσαι ότι πρέπει να προσέχεις και τη σκιά σου. Μην ενεργείς αψυχολόγητα και έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα. Μην φορτώνεσαι με υποχρεώσεις που και εσύ γνωρίζεις ότι δεν θα μπορέσεις εύκολα να τα βγάλεις πέρα. Κάνε ρεαλιστικά όνειρα για να μπορέσεις να αποκομίσεις οφέλη.

Τοξότης
Κάποιες απροσδιόριστες ανησυχίες θα έχεις που θα χαλάσουν την καλή σου διάθεση. Εμπιστέψου τους φόβους σου σε δικούς σου ανθρώπους και θα χαλαρώσεις αισθητά. Απόφυγε το στρες και σκέψου θετικά. Φαίνεται να σε απασχολούν έγνοιες για την υγεία σου, πιθανότατα όμως να πρόκειται για αποκυήματα της φαντασίας σου. Μετά από πολλή και σοβαρή σκέψη αποφάσισε να θέσεις τέρμα σε κάτι που σου δημιουργεί άγχος και ανησυχία. Πέταξε από τη ζωή σου ό,τι αισθάνεσαι ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρώσου στα ωφέλημα.

Αιγόκερως
Έχεις διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεσαι ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σου με έναν μαγικό τρόπο. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σου δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι για να αντλήσεις δύναμη και να παλέψεις για ένα καλύτερο αύριο. Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για σένα που είσαι αδέσμευτη, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

Υδροχόος
Το αίσθημα της ικανοποίησης θα είναι έντονο, καθώς αισθάνεσαι δικαιωμένη για την σκληρή δουλειά και την υπομονή σου. Δεν υπάρχει όμως καιρός για χαλάρωση και εφησυχασμό. Νέο ενδιαφέρον στον επαγγελματικό τομέα σου δίνει φτερά και η δημιουργική σου πλευρά μπορεί να ανθίσει και πάλι. Επένδυσε στη φαντασία σου και θα μεγαλουργήσεις. Δεν σε αφήνει ασυγκίνητη το ενδεχόμενο να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο δικός σου χειρισμός όμως της εικόνας σου μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση και τη ζήλια των γύρω σου…

Ιχθείς
Έχε το νου σου στους γύρω σου και απόφυγε να δώσεις δικαιώματα με τη συμπεριφορά σου. Αποτίναξε τα περιττά φορτία από πάνω σου και αξιολόγησε εκ νέου τους στόχους σου με βάση τα τρέχοντα δεδομένα. Ίσως να υπάρξει μια οριστική ρήξη με ένα φιλικό πρόσωπο και η διακοπή των σχέσεων σας. Ίσως να είναι καλύτερα, όταν οι σχέσεις πλέον φθίνουν… Η επικοινωνία κυρίως με τον σύντροφό σου ευνοείται. Άνοιξε την καρδιά σου και πες του πως αισθάνεσαι για εκείνον. Η ειλικρίνεια πάντοτε κερδίζει.

www.tlife.gr

Απάντηση