ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 26/6

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη σήμερα, η έλλειψη εστίασης, οι καθυστερήσεις και μια κακή οργάνωση της δουλειά σου και των υποχρεώσεων σου θα εμποδίζουν την πρόοδό σου σήμερα. Μην σπαταλάς τις ώρες σου εάν σκοπεύεις να ανανεώσεις απλά κάποιο είδος συμφωνιών με τους συνεργάτες σου. Η συζήτηση δεν θα πρέπει είναι μόνο φιλική και ευγενική, αλλά και παραγωγική! Ταξίδια, αποδράσεις και «επικίνδυνες αποστολές» δεν συνιστώνται κατά το δεύτερο μισό της ημέρας

ΚΡΙΟΣ
Αν και συνήθως ήρεμη και ψύχραιμη, σήμερα κινδυνεύεις να κάνεις μια από εκείνες τις σπάνιες εκρήξεις σου με το τετράγωνο Σελήνης – Άρη! Αντικείμενο της οργής σου ενδεχομένως πρόσωπο της οικογένειας σου ή γείτονας! Κάποια πρόσφατα γεγονότα θα δείξουν σήμερα τον αντίκτυπο που είχαν στην προσωπική σου ζωή. Αποδέξου κάποια πράγματα και μην χάνεις χρόνο και δυνάμεις προσπαθώντας το ακατόρθωτο.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια μέρα κομμένη και ραμμένη στους ρυθμούς σου με τον Ερμή από τον Καρκίνο στον 3ο οίκο! Το πρώτο μισό της το σπαταλάς με σκέψεις και πλάνα που αφορούν στην επαγγελματική σου ζωή. Κάποια στιγμή όμως χαλαρώνεις με πράγματα που σε ευχαριστούν! Τις βραδινές ώρες ένα χόμπι μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις αποστάσεις από τρέχοντα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα θα σε φέρει στα άκρα και θα χρειαστεί να συμβουλευτείς άτομα που αισθάνεσαι ότι εκπέμπεις στο ίδιο μήκος κύματος και μπορούν να καταλάβουν τους προβληματισμούς σου. Γίνεσαι γκρινιάρα και επιθετική όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα το επιθυμούσες. Εάν το ταίρι σου δεν θέλει να συζητήσει σήμερα κάποια πράγματα που τα βρίσκει δυσάρεστα, θα πρέπει να το σεβαστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα ξεχειλίζεις από ενέργεια σήμερα, κάτι αρκετά σπάνιο για σένα! Φρόντισε να κάνεις καλή χρήση των στιγμών αυτών, επιλύοντας προβλήματα που προτιμάς να τα αγνοείς. Αντί αυτού, η καταναλωτική σου μανία φαίνεται να ξυπνά μέσα σου και μπορεί να αγοράσεις ένα σωρό πράγματα που σύντομα θα αποδειχτούν άχρηστα. Προσοχή στις δαπάνες σου!

ΛΕΩΝ
Είναι μια θαυμάσια μέρα να επικοινωνήσεις με γνωστούς, φίλους ή συγγενείς που έχεις καιρό να δεις με την Σελήνη στον Κριό. Θα ξεχαστείς από την καθημερινότητα και θα ανανεωθείς λίγο. Από την άλλη, η κακή διαχείριση των χρημάτων σου μπορεί να σου φέρει μεγάλους μπελάδες σήμερα. Δεν θα μπορέσεις να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις σου και θα χρειαστεί διαβούλευση

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τεταμένο κλίμα στο σπίτι δεν είναι ό,τι καλύτερο για σένα, μιας και δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου με τον Ερμή στον 11ο οίκο. Καιρός είναι να λύσεις τα προβλήματα οριστικά! Εάν αντιμετωπίζεις προβλήματα με το ταίρι σου μπορείς να ζητήσεις τη διαμεσολάβηση ατόμων που εμπιστεύεσαι για να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις και να ομαλοποιήσεις την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ
Η παρόρμησή σου σήμερα θα σε οδηγεί να ρισκάρεις, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, ενώ η διαίσθησή σου θα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου με το εξάγωνο του Κρόνου. Αν είσαι δεσμευμένη, μπορεί να απέχεις πολύ από το επίπεδο της αμοιβαίας κατανόησης με το ταίρι σου, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια ειλικρινή και εφ όλης της ύλης συζήτηση μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις το πείσμα, τις αντοχές και την επιμονή να πετύχεις τους στόχους σου εάν δραστηριοποιείσαι σε ένα τομέα που σου αρέσει ή σε ενδιαφέρει. Εκείνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να περιορίσεις το συναίσθημα στην επαγγελματική σου ζωή! Μη προγραμματισμένες επαγγελματικές επαφές μπορεί να λάβουν χώρα σήμερα και να στεφτούν με επιτυχία. Ενδεχομένως δε να μπεις στον πειρασμό να έχεις μια αντισυμβατική ερωτική περιπέτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το επίπεδο ενέργειάς σου θα εξαρτηθεί από τη διάθεσή σου και από τη φυσική σου κατάσταση σήμερα με το τετράγωνο Σελήνης – Άρη. Γενικά πάντως αναμένεται να καταπιαστείς με θέματα σπιτιού και υγείας. Η αλληλεπίδραση με συγγενικά πρόσωπα θα σε τονώσει απροσδόκητα, και μόνο προς το βράδυ θα αισθανθείς ότι μια παρουσία στο χώρο σου είναι ενοχλητική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι μια πολύ καλή μέρα για συνομιλίες, διαβουλεύσεις και συζητήσεις που μπορούν να διευθετήσουν προβλήματα, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό με την Αφροδίτη από τους Διδύμους στον 6ο οίκο. Από άποψη υγείας και φυσικής κατάστασης, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Πρέπει να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, τονώνοντας τον οργανισμό σου με καλή διατροφή και άσκηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιες νέες επιλογές εμφανίζονται σήμερα στο χώρο της δουλειάς σου και σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να επενδύσεις τις αποταμιεύσεις σου σε κάτι νέο. Η ανάγκη για αύξηση των εσόδων σου είναι επιτακτική και επεξεργάζεσαι ιδέες που θα μπορούσαν να γεμίσουν τα ταμεία σου. Μην κινείσαι όμως παράτολμα. Συμβουλεύσου κάποιο ειδικό!

ΙΧΘΕΙΣ
Μπορείς να κάνεις τεράστια πρόοδο στη δουλειά σου σήμερα, αρκεί να μην κολλήσεις σε λεπτομέρειες μικρής σημασίας. Αφιέρωσε χρόνο σε αδέρφια ή γονείς που έχουν την ανάγκη σου με το εξάγωνο του Κρόνου στο ωροσκόπιό σου. Ασχολήσου με τα προβλήματα τους, δίνοντας περισσότερη σημασία στα όσα έχουν να σου πουν οι γύρω σου και βάζοντας τις προσωπικές σου επιδιώξεις ή ενδιαφέροντα για λίγο στην άκρη.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση