ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 25/6

Η Σελήνη σε τετράγωνο σήμερα με τον Ήλιο και σε σύνοδο με τον Ουρανό! Μπορεί να υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των επαγγελματικών ευθυνών και η αίσθηση που έχουμε για τους συνεργάτες μας. Ανεξάρτητα από το εαν μοιραζόμαστε μυστικά με κάποιους από αυτούς, συνεργαζόμαστε σε ίντριγκες ή έχουμε κοινά οικονομικά συμφέροντα, θα απαιτηθεί πολύ μεγάλη προσοχή από εμάς για να μην εμπλακούμε σε ιστορίες που θα μας στοιχίσουν σε βάθος χρόνου.

ΚΡΙΟΣ
Όσο πιο γρήγορα ενεργοποιηθείς, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσεις τη δουλειά σου με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σου! Τα μόνα εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο σου προς την επιτυχία είναι η δική σου τεμπελιά και η ανεύθυνη μερικές φορές συμπεριφορά σου. Σήμερα ωστόσο ίσως να πρέπει να αφιερώσεις αρκετό από το χρόνο σου για να ενημερώσεις νέους συναδέλφους στα καθήκοντα τους, κάτι που σε φέρνει στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης…

ΤΑΥΡΟΣ
Φαίνεται ότι τα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σου σχέδια έρχονται σε αντίθεση με τις επιδιώξεις ή τα συμφέρονται του συντρόφου σου, κάτι που θα φέρει ένταση στη σχέση σου με το τετράγωνο της Σελήνης και την σύνοδο του Ουρανού. Εάν έχεις φιλοδοξίες στη ζωή, θα πρέπει να τραβήξεις το δρόμο που πιστεύεις ότι θα σε βγάλει στη κορυφή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς όμως ότι όλα έχουν ένα τίμημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ημέρα κατά την οποία προφέρεται η καλλιέργεια επαφών με άτομα που βρίσκονται μακριά ή έχουν διαφορετική κουλτούρα από σένα, τα οποία μπορεί να σε βοηθήσουν να δεις μέσα από διαφορετικό πρίσμα την πραγματικότητα. Μην ενθουσιάζεσαι όμως και μην βιάζεσαι να κάνεις κινήσεις που θα επηρεάσουν σημαντικούς τομείς της ζωής σου, χωρίς να εξετάσεις κάθε ενδεχόμενο διεξοδικά, με τον Ποσειδώνα να κινείται στον 10ο οίκο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μερικές φορές, ιδίως όταν βαριέσαι, είσαι απόλυτα ανεύθυνη και επιπόλαιη στις αποφάσεις σου με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου σε πτώση. Μια τέτοια επιπόλαια ή ανεύθυνη επιλογή σου θα βρεθεί σήμερα μπροστά σου και πρέπει να τη διαχειριστείς! Η ψυχολογία σου ως εκ τούτου είναι λίγο κάπως σήμερα και για να ξεχαστείς θα το ρίξεις στα ψώνια. Μην το παρακάνεις όμως, γιατί θα κλαις με μαύρο δάκρυ…

ΛΕΩΝ
Δεν θα είναι μια ήρεμη και πετυχημένη μέρα η σημερινή. Απέφυγε βίαια ξεσπάσματα, καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, ακόμη και υπογραφές συμβολαίων ή συμβάσεων. Συνήθως είσαι σταθερή και ακλόνητη στις απόψεις και τις πεποιθήσεις σου, αλλά σήμερα μπορεί κάποιο πρόσωπο να σε παρασύρει και να βρεθείς προ απροόπτου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα κερδίζεις με το σπαθί σου αυτό που αξίζεις, για το οποίο έχεις εργαστεί πολύ σκληρά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού! Μια σημαντική για σένα συμφωνία ολοκληρώνεται. Ίσως να πρέπει να κάνεις όμως κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου πλάνα, γιατί αυτό που προγραμματίζεις ή έτσι όπως το φανταζόσουν φαίνεται να μην σου βγαίνει.

ΖΥΓΟΣ
Η σχολαστική και επίπονη δουλειά σου του τελευταίου καιρού δεν θα τύχει της ανταπόκρισης που περίμενες και αυτό θα σε πληγώσει βαθιά… Δεν είναι όμως μόνο ο επαγγελματισμός σου και τα λοιπά τυπικά επαγγελματικά σου προσόντα που θα κρίνουν την επιτυχία του έργου σου. Ένα γυναικείο πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις τρέχουσες εξελίξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα γυναικείο πρόσωπο με τις πολλές ιδιοτροπίες του θα φέρει τα πάνω κάτω σε μια κατά τα άλλα ήρεμη μέρα! Φρόνιμο θα ήταν να μην αντιδράσεις όσο δυναμικά θα ήθελες…με τον Ήλιο από τον Καρκίνο στον 9ο οίκο. Θα πρέπει να ολοκληρώσεις κάτι σημαντικό πρώτα, πριν καταφέρεις να απολαύσεις την ηρεμία του σπιτιού σου ή την θαλπωρή της οικογένειας!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πείσμα και η εμμονή σου μπορεί να σου προκαλέσει αρκετά προβλήματα σήμερα, τόσο στο χώρο του σπιτιού και τις οικογένειας, όσο και στην επιχείρηση σου ή στον χώρο δουλειάς σου. Ένας καυγάς με ένα συνεργάτη ή ένα συνάδελφο, που θα λάβει χώρα σήμερα, ίσως σε ωθήσει να αναζητήσεις νέες διεξόδους στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να πατάς σταθερά στη γη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να προγραμματίσεις σοβαρές επαφές ή διαβουλεύσεις για νωρίς το πρωί, ειδάλλως θα καταλήξεις σε ένα διάλογο που θα κυριαρχείται από λεκτικά ευτράπελα και σαρκασμούς. Κάτι ολοκληρώνεται σήμερα και κλείνει ένας κύκλος με επιτυχία με την Σελήνη στον Κριό! Οι απόψεις σου, οι θέσεις σου ή οι διαθέσεις σου για καθημερινά ζητήματα μπορεί να αλλάξουν προς το τέλος της μέρας…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φρόντισε να είσαι συνετή στη συμπεριφορά με τους γύρω σου σήμερα μια και θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα που θα πρέπει να τα χειριστείς με μεγάλη προσοχή. Μια επιπόλαια αντιμετώπιση θα ήταν καταστροφική… Εάν επιλέξεις να κάνεις συζητήσεις εμπιστευτικές ή εκμυστηρεύσεις, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες, θα βγεις χαμένη, γιατί οι συνομιλητές σου δεν θα είναι όσο ειλικρινείς φαντάζεσαι.

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι μέρα αυτοσυγκέντρωσης για σένα και κατάστρωσης των μεσοπρόθεσμων επαγγελματικών σου βημάτων. Συγκρουσιακό είναι το κλίμα που θα επικρατεί στο χώρο δουλειάς σου και θα πρέπει να έχεις μια πιο διπλωματική προσέγγιση για να βγεις αλώβητη με το τετράγωνο Σελήνης-Ήλιου. Μια επαγγελματικής φύσης διένεξη μπορεί να επιλυθεί αναίμακτα με καλούς και προσεκτικούς χειρισμούς. Στο πλευρό σου θα έχεις κάποιους από τους συναδέλφους σου…

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση