ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 24/6 και καλή εβδομάδα

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο σήμερα με τον Ποσειδώνα και έτσι γινόμαστε όλο και πιο συναισθηματικοί αυτό το διάστημα! Μπορεί να αισθανθούμε την ανάγκη να ζήσουμε έντονες και απρόσμενες συγκινήσεις και εμπειρίες. Χρειάζεται όμως προσοχή! Η βασική αποστολή μας για σήμερα είναι να διατηρήσουμε τη σωστή πνευματική ισορροπία όταν ασχολούμαστε με τους ανθρώπους. Ας κρατήσουμε αποστάσεις για να είμαστε αποτελεσματικοί μιας και οι ψευδαισθήσεις και το κλίμα ουτοπίας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της όψης που επικρατεί σήμερα στο ουράνιο στερέωμα.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είσαι λίγο εκτός ελέγχου, με πολύ άγχος που δεν σε αφήνει να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου με τον τρόπο που θα έπρεπε ή θα ήθελες. Ένα πρόβλημα στο σπίτι, μια μικρή αδιαθεσία ή ένα μικρό πρόβλημα στο χώρο της δουλειάς δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς, με την αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Χαλάρωσε! Το άγχος σου είναι καταστροφικό και θα πρέπει να το αποβάλεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια συναισθηματική έκρηξη ή ένα ολίσθημα σε οικονομικό επίπεδο θα είναι τα πιθανά σενάρια του πρωινού με την Σελήνη στους Ιχθύς! Όπως και να έχει, να είσαι ψύχραιμη για να σώσεις ό,τι είναι δυνατό να σωθεί. Και το δεύτερο μισό της μέρας θα είναι απαιτητικό για σένα, έχε όμως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Ίσως λάβεις ένα δημόσιο έγγραφο που θα σε απασχολήσει και θα σε προβληματίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα σημαδεύεται από επιτυχία σε επαγγελματικά ταξίδια ή διαβουλεύσεις. Η διορατικότητά σου σε συνδυασμό με τη διαίσθηση σε βοηθούν να επιτύχεις τους στόχους σου. Θέματα νοικοκυριού, οικογένειας ή ρυθμίσεις και προετοιμασίες που πρέπει να κάνεις για κάποιο ταξίδι θα σε κρατούν απασχολημένη μέχρι το βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολυάσχολη η μέρα σου και αρκετοί συνεργάτες θα βασίζονται στη βοήθεια ή στις γνώσεις σου για να προχωρήσουν τη δική τους δουλειά. Θα είναι λίγο αγχωτική αυτή η Δευτέρα. Προσπάθησε να απαλλαγείς από το βάρος που κουβαλάς και θα τα καταφέρεις! Η προσωπική ή η οικογενειακή σου ζωή είναι το ασφαλές σου λιμάνι!

ΛΕΩΝ
Τα συναισθήματα και τα όνειρα απωθούν την ορθολογική σου σκέψη και κερδίζουν έδαφος σήμερα με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο σου. Εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο πρόσωπο ερωτικά, ίσως να κινηθείς σήμερα με ανορθόδοξο για τα δικά σου δεδομένα τρόπο, προκειμένου να το κατακτήσεις. Η υπερβολική σου άνεση και αυτοπεποίθηση όμως μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις το χάρισμα να μην χάνεις ποτέ το μέτρο, ακόμη και σε άγνωστες για σένα καταστάσεις ή με άγνωστα άτομα. Αυτό είναι που θα σε κάνει να κερδίσεις την εκτίμηση των συνομιλητών σου σήμερα. Απρόσμενα γεγονότα βοηθούν στο να επιτύχεις επιτέλους τους στόχους σου! Η ώρα για δικαίωση των κόπων και προσπαθειών σου έφτασε με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σε ευνοεί!

ΖΥΓΟΣ
Πρόκειται για μια ευνοϊκή μέρα αναφορικά με επαγγελματικά ραντεβού ή ανεπίσημες διαβουλεύσεις, μιας και το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σου. Μην ασχολείσαι όμως με πράγματα ανάξια λόγου σήμερα και έρχεσαι σε κόντρα με συνεργάτες. Εάν πρόκειται για κάτι σημαντικό που θέτει σε κίνδυνο το επαγγελματικό σου μέλλον η αντιπαράθεση είναι δικαιολογημένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι πολύ πιο εύκολο και συμβατό με την ιδιοσυγκρασία σου να κάνεις μια κατά μέτωπο επίθεση και να διεκδικήσεις με τον πιο σκληρό τρόπο τα κεκτημένα σου. Ξύπνησε η Μπουμπουλίνα μέσα σου και κινδυνεύεις να βάλεις φωτιά και να τα κάψεις όλα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Σκέψου όμως εάν έχεις την πολυτέλεια αυτήν τη στιγμή να γκρεμίσεις τα πάντα γύρω σου. Με μια πιο ήπιας μορφής δράση όμως θα κερδίσεις περισσότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η έντονη διαίσθηση και η διορατικότητά σου σε σώζουν σήμερα από μεγαλύτερες περιπέτειες στο χώρο δουλειάς σου. Πρόσεξε όμως τη συμπεριφορά σου και δάμασε τα νεύρα σου το βράδυ γιατί θα δημιουργήσεις προβλήματα, με το τετράγωνο του Ποσειδώνα να παρεμβάλει εμπόδια. Κράτησε αποστάσεις από θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα και μην πιέζεις να υιοθετήσουν τις απόψεις σου, γιατί θα χαλάσεις τις σχέσεις σου χωρίς λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διαφάνεια στην επικοινωνία και τις διαβουλεύσεις σου θα είναι ζωτικής σημασίας σήμερα για την καριέρα σου! Μην αιφνιδιάζεσαι από απρόσμενα γεγονότα, γιατί αυτά μπορούν να σου προσφέρουν το σκαλί που θα πατήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Τις απογευματινές ώρες μπορείς να χαλαρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα σου θα χαρακτηριστεί από μια μεγάλη διακύμανση στη διάθεσή σου με την Σελήνη στους Ιχθύς και το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Στις κακές σου στιγμές όμως μπορεί να γίνεις κυνική, εριστική και προσβλητική με τους γύρω σου. Νιώθεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς για λίγο, να ηρεμήσεις και να οργανώσεις τη σκέψη σου. Κάνε το για να μπορέσεις να δεις τα πράγματα με πιο καθαρή ματιά, πριν κάνεις μεγάλες ζημιές.

ΙΧΘΕΙΣ
Είσαι επιφυλακτική και βλέπεις με κριτική ματιά όσα συμβαίνουν σήμερα στο χώρο δουλειάς και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις αποστάσεις από όσα συμβαίνουν γύρω σου. Στα συναισθηματικά σου είναι μια πολύ καλή μέρα να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να ξαναβρείς τη χαμένη σου ψυχική επαφή, να απολαύσει ο ένας την παρέα του άλλου και να στηρίξετε ο ένας την προσπάθεια του άλλου με το πέρασμα του Ερμή στον 5ο οίκο σου.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση