ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Παρασκευή 14/6

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα και παρά τις φαινομενικά ευνοϊκές συνθήκες μπορεί να εμφανιστούν εμπόδια στο δρόμο μας που θα επιβραδύνουν τη πρόοδο μας σε κάποιο βαθμό. Με τόσους μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση και τον Ποσειδώνα να δημιουργεί κλίμα ουτοπίας, κάτι τέτοιο δεν είναι άλλωστε σπάνιο φαινόμενο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε τον ενθουσιασμό μας και να διατηρήσουμε σταθερή πορεία πλεύσης. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ
Κοίταξε να μείνεις λίγο μόνη με τον εαυτό σου και να σκεφτείς, ποιοι άνθρωποι από τον περίγυρό σου θέλουν το καλό σου. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία. Κάποια δεδομένα στις σχέσεις σου πιθανό να αλλάξουν, παρόλο που μπορεί να μην είσαι σε ετοιμότητα για κάτι τέτοιο. Αναγκαστικά θα πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Στη δουλειά σου θα χρειαστεί να καταβάλεις αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχεις εύκολα θα λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα με την θέση του Ήλιου στον 3ο οίκο. Κάπως έτσι πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου που εξακολουθεί να σε αγχώνει. Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Απόλαυσε μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου είτε, αν είσαι single, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι πολλοί στόχοι και τα διάφορα σενάρια του προηγούμενου μήνα σε έχουν βάλει σε σκέψεις. Το πλανητικό σκηνικό και η Σελήνη στο Σκορπιό σε βρίσκουν σκόρπια σε διάφορες κατευθύνσεις. Σπαταλάς έτσι ενέργεια, χρόνο και χρήμα. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία. Μην πιέζεσαι να κάνεις επιλογές, γιατί θα κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Πρόσεξε και μην ενθουσιάζεσαι εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ακολούθησε χωρίς αποκλίσεις την πορεία που έχεις αποφασίσει, καθώς σε περιμένουν θετικές εκπλήξεις! Μέσα από αγάπη και την αποδοχή του εαυτού σου επιλέγεις και αυτούς που θα σταθούν δίπλα σου… Οι σπατάλες που πιθανόν να γίνουν σε μια έξαρση shopping therapy, δεν θα σου βγουν σε καλό. Περιόρισε τις αγορές σου στα απολύτως απαραίτητα!

ΛΕΩΝ
Μην επενδύεις άλλο σε έξοδα προβολής με τον Δία να κινείται σε ανάδρομη πορεία. Είναι καιρός για οικονομία Λένε ότι όταν κάποιος πιάσει πάτο, ο μόνος δρόμος που έχει να ακολουθήσει είναι η πορεία προς τα πάνω. Ό,τι δεν είναι ωφέλιμο, απόβαλλέ το από τη ζωή σου! Σχέσεις οι οποίες μόνο έχουν πάρει από σένα και δεν έχουν προσφέρει τίποτα δεν αξίζουν την αφοσίωσή σου. Είναι άμεση η ανάγκη να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρόσεξε πολύ τα οικονομικά σου και μην ξανοίγεσαι, ακόμα κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος! Τώρα μπορείς να βγάλεις πολύ περισσότερα χρήματα, εάν το προσπαθήσεις και να αποταμιεύσεις τόσα, ώστε να αισθάνεσαι σχετικά ασφαλής για το προσεχές μέλλον. Σε κοινωνικό επίπεδο, επικοινώνησε με φίλους και ξεκαθάρισε έριδες και παρεξηγήσεις. Βρίσκεσαι σε μια περίεργη περίοδο, αισθηματικά και επαγγελματικά και χρειάζεται προσοχή και εστίαση!

ΖΥΓΟΣ
Η φαντασία και η διαίσθησή σου προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί με το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα! Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σου ζωή ή και με ξαφνικές ευκαιρίες που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σου. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου ή στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προς το βράδυ κοινωνικές επαφές θα σε ξεκουράσουν και θα ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τα προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται πιο ξεκάθαρη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Μην αφήσεις τις προοπτικές που θα παρουσιαστούν στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα ανεκμετάλλευτες. Δώσε τέλος σε αδιέξοδες υποθέσεις για να απεμπλακείς και να προχωρήσεις μπροστά! Απόφυγε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πλανητικό σύστημα προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα με τον Δία – Κρόνο σε ανάδρομη πορεία. Χρειάζεται υπομονή, που συνήθως δεν τη διαθέτεις… Σύντομα θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς και συ θα πρέπει να είσαι σε ψυχολογική κατάσταση τέτοια, που να μπορείς να κάνεις συνετή χρήση των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα είσαι λιγότερο αισιόδοξη και πιθανόν να σε απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως με τη θέση της Σελήνης στον Σκορπιό. Η αισθηματική σου ζωή έχει τον πρώτο λόγο και θα πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου πριν κάνεις κινήσεις. Όσο για σένα που ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου σήμερα θα μπορούσε να είναι μια καλή μέρα για γόνιμες γνωριμίες με μέλλον! Προγραμμάτισε εξόδους και μην αφήνεις την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ιεραρχικά ψηλότερα από σένα με την θέση του Άρη και την επιρροή της αντίθεσης του Δία! Δεν το έχεις σε τίποτε να τινάξεις προσπάθειες μηνών στον αέρα, καθώς δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Δείξε υπομονή και αυτοσυγκράτηση, τόσο στα οικογενειακά, αφού θα φέρεις την ένταση από τη δουλειά στο σπίτι, όσο και στα επαγγελματικά θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Το πλανητικό σύστημα προκαλεί απογοήτευση και πικρία, που θα προέρχεται από τον περίγυρο σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία. Στις σχέσεις σου με τους γύρω σου γίνε πιο προσεκτική και μη δίνεις αφορμή για σχόλια. Προσοχή στη διατροφή σου! Χαλάρωσε και κάνε πράγματα που θα βελτιώσουν την εξωτερική σου εμφάνιση και θα τονώσουν την ψυχολογία σου.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση