ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Πέμπτη 23/5

Η Σελήνη σήμερα Πέμπτη είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και με την όψη αυτή οριστικοποιούνται για κάποιους από εμάς οι επαγγελματικές κινήσεις που προγραμματίζαμε εδώ και καιρό. Είναι πιθανό αυτό να είναι ένα νέο επάγγελμα ή κάποιο καινούριο επιχειρηματικό σχέδιο. Η καλή τύχη θα συνοδεύσει όσους έχουν μια δημιουργική ασχολία.

ΚΡΙΟΣ
Μη χάνεις την ευκαιρία να διδαχτείς κάτι νέο με την σύνοδο του Πλούτωνα! Για να καταλάβεις τις αρετές κάποιου ατόμου δεν πρέπει να προβάλεις τις δικές σου απόψεις και τους κανόνες επάνω του. Άφησε το ελεύθερο να εκφραστεί. Το πρώτο μισό της μέρας θα πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για να μην εκτεθείς.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μπορείς να θέσεις χωρίς να το περιμένεις τα θεμέλια για το μέλλον σου με τον Ουρανό στον 1ο οίκο σου. Εξέτασε χωρίς προκαταλήψεις την προοπτική ενός συνεταιρισμού με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να εισάγεις κάποια αντισυμβατικά ή νεωτεριστικά στοιχεία στην καθημερινή σου εργασία, γιατί έχεις γίνει πολύ προβλέψιμη και η δουλειά σου στερείται έμπνευσης. Ίσως θα έπρεπε να συνεργαστείς με ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά από εσένα!
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιοι αφελείς άνθρωποι μπορούν να σε ενοχλήσουν σήμερα και να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Δεν θα το κάνουν όμως επίτηδες για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Άλλωστε δεν μπορούν να σε βλάψουν με τη θέση του Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σου. Το απόγευμα σε ευνοεί, γιατί μπορείς να ξεδιπλώσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες και να φέρεις το «παιχνίδι» στα μέτρα σου ό,τι κι αν διαδραματίζεται στη ζωή σου!
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το οικονομικό όφελος από μια συνεργασία θα μπορούσε να είναι σημαντικό, εάν καταφέρεις να αποφύγεις κάποιες παγίδες με την Σελήνη στον Αιγόκερω! Οι καταστάσεις πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται. Να είσαι επίσης προσεκτική στις αγορές σου ή στις επιλογές σου στο διαδίκτυο. Υπάρχουν παγίδες παντού και δεν θα χαρείς ιδιαιτέρα εάν σε παραπλανήσουν.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Tαξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

ΛΕΩΝ
Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στις επαφές σου με ανθρώπους από μακριά ή και εμπόδια στη μετακίνησή σου σε άλλες πόλεις ή χώρες με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα να στηρίζει τις προσπάθειές σου. Πέραν αυτού, οι σχέσεις σου με συναδέλφους ή συνεργάτες εξομαλύνονται και σου δίνουν ένα αίσθημα ικανοποίησης. Τις βραδινές ώρες απόλαυσε τη χαλάρωση με αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα θα είναι επιτυχής με τη σημερινή σύνοδο του Πλούτωνα εάν μπορέσεις να επιβληθείς στις αρνητικές σκέψεις και στον πεσιμισμό σου. Μην στέκεσαι στις αποτυχίες και τα λάθη που κάνεις. Όσο γρηγορότερα απαλλαγείς από τα αρνητικά φορτία, τόσο το καλύτερο για σένα. Εκεί που πρέπει να εστιάσεις είναι στο να διεκπεραιώνεις τα καθήκοντά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είτε πρόκειται για επαγγελματικά θέματα, είτε για προσωπικά με την σύνοδο της Σελήνης να σε ευνοεί.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

ΖΥΓΟΣ
Η ανάγκη σου για αρμονία και ηρεμία γίνεται όλο και ισχυρότερη με τον Ουρανό από τον Ταύρο στον 7ο οίκο σου σε πτώση να σε επηρεάζει. Φρόντισε τον εαυτό σου με το να ενδώσεις σε ένοχες απολαύσεις. Όταν πειραματίζεσαι με την εμφάνισή σου, να είσαι βέβαιη ότι συμβουλεύεσαι άτομα που έχουν επίγνωση και επαφή με την πραγματικότητα.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διαίσθησή σου και η καλή γνώση του αληθινού χαρακτήρα ενός δικού σου ατόμου, φιλικού ή συγγενικού προσώπου, μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις τους λόγους μιας αρχικά περίεργης συμπεριφοράς με τη θέση του Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αλλά θα είναι πρακτικά αδύνατο να κατανοήσεις κάποια πράγματα σε βάθος. Εάν ένας φίλος, ένας συνεργάτης, ή το ταίρι σου αποφασίσει ξαφνικά να κάνει ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής, μην του το βγάλεις από τη μύτη, γιατί το έχει απόλυτη ανάγκη.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι μια μέρα ιδανική για επαφές και επέκταση των δραστηριοτήτων σου με τη θέση του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου! Την ίδια στιγμή, οι προσδοκίες σου μπορεί να αποδειχθούν κάπως υπερβολικές. Μπορεί να αντιμετωπίσεις επίσης έλλειψη ειλικρίνειας, όταν πρόκειται για τις οικονομικές σου υποθέσεις. Αφιέρωσε ωστόσο λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Κοινωνικοποίηση με τους φίλους σου θα είναι επωφελής!
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 27.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αρχή της ημέρας μπορεί να σου φέρει προσωπικά ή επαγγελματικά προβλήματα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου! Τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσεις ίσως αφορούν ένα δύσκολο έργο που έχεις επωμισθεί, στο οποίο θα πρέπει να πάρεις επώδυνες αποφάσεις.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείς να απολαύσεις την κοινωνική αλληλεπίδραση όλη την ημέρα με τον Δία να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου! Και θα έχεις απίστευτα αποτελέσματα στα επαγγελματικά σου, καθώς θα είσαι πάντα σε θέση να «συνδεθείς» με τον συνομιλητή σου! Η ειρηνική συνύπαρξη μπορεί να σου προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεσαι.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

ΙΧΘΕΙΣ
Να ακούς την εσωτερική φωνή σου πιο συχνά! Είσαι κατ’ εξοχήν μεταφυσικό ζώδιο και θα πρέπει να εμπιστεύεσαι τον ανώτερό σου εαυτό. Η σύνοδος του Πλούτωνα σε ευνοεί και θα μπορέσεις με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου ή μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Θα πρέπει να αποφύγεις όλα όσα σε εμποδίζουν από το να απολαμβάνεις τη ζωή από το μεσημέρι και μετά.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση