ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 13/5 και καλή εβδομάδα

Η Σελήνη είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή σήμερα και θα πρέπει να βρούμε τις εσωτερικές μας ισορροπίες και να αποβάλλουμε ό,τι επώδυνο μας στοιχειώνει από το παρελθόν για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά. Μπορεί να είναι δύσκολο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Η περισυλλογή θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις αποστάσεις που πρέπει από τα προβλήματά μας, όπως και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Αν και θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, κυρίως επικοινωνιακή, στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγουμε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς τίποτε δεν δείχνει σταθερότητα στη τήρησή τους.

ΚΡΙΟΣ
Μην παρασύρεσαι από το αίσθημα ευδαιμονίας και προκαλέσεις τριβές με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου με το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου. Υπάρχει και πιο ήπιος τρόπος να εκφράσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου. Μια απρογραμμάτιστη μετακίνηση υπόσχεται δράση, αλλά και άνοιγμα νέων οριζόντων αναφορικά με τα ενδιαφέροντά σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 21, 2

ΤΑΥΡΟΣ
Η γοητεία σου τονώνεται, κάποιες αιφνίδιες αλλαγές όμως σκηνικού στον εργασιακό τομέα σου δημιουργούν άγχος με τη θέση του Ουρανού σε πτώση. Μην παρασύρεσαι από το άγχος και χάνεις τον έλεγχο. Θέματα οικογένειας φαίνεται να σε απασχολούν κατά τις βραδινές ώρες και να ζητούν λύσεις. Η λογική και όχι το συναίσθημα είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα έχει πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και αρκετά προβλήματα, με συνέπεια κάποια στιγμή να φτάνεις στα όριά σου με το τετράγωνο του Δία σε ανάδρομη πορεία να σε πιέζει. Μην τα βάζεις κάτω όμως γιατί το κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Ένα ρομαντικό βράδυ θα σε αποζημιώσει και το ενδιαφέρον που θα εισπράξεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 23, 2.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ερωτική σου σχέση σε τονώνει και πετάς στα σύννεφα, τα επαγγελματικά σου όμως χρειάζονται προσοχή μιας και δεν θα λείψουν τα εμπόδια και τα προβλήματα με τους συνεργάτες ή συναδέλφους με τον Άρη στον 12ο οίκο σου. Μπορείς να λύσεις με διπλωματικό τρόπο όποια θέματα προκύψουν. Από την άλλη, υπάρχουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Καλλιέργησε τις επαφές σου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

ΛΕΩΝ
Χρειάζεται μεγαλύτερη επαγρύπνηση σε οικονομικά θέματα η σημερινή μέρα με την Αφροδίτη από τον Κριό στον 9o οίκο σου σε αδυναμία. Κατά τα άλλα, σε περιμένουν ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Κοινωνικές επαφές, διασκέδαση και έρωτας συνθέτουν το σκηνικό που θα σε κάνει να χαλαρώσεις και ίσως να υπάρξουν ευκαιρίες για σένα που είσαι single με ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 25, 2.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διαπραγματευτικά και επικοινωνιακά είσαι στα επάνω σου σήμερα! Στην επαγγελματική σκακιέρα μπορείς να κινηθείς σήμερα με αρκετή ασφάλεια και άνεση και να πετύχεις μια σημαντική συμφωνία που θα αποδώσει σημαντικά oφέλη στο άμεσο μέλλον με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Ίσως υπάρξει ένα μικρό ταξίδι εκτός προγράμματος. Εκμεταλλεύσου της ευκαιρίας και αποκόμισε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

ΖΥΓΟΣ
Βελτιώνεται η πνευματική σου διαύγεια και είσαι σε θέση να δεις τα πράγματα με πιο καθαρό μάτι με τον Άρη από τους Διδύμους στον 9ο οίκο σου! Υπαρξιακά ερωτήματα εμφανίζονται και σε βασανίζουν. Η μέρα θα έχει μετακινήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται δε να υπάρξει και μια αποκάλυψη που θα σε ταράξει λιγάκι.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 27.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επικρατεί ένα αλαλούμ στα επαγγελματικά σου και θα πρέπει να πάρεις τα μέτρα σου για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου εγκαίρως με το τετράγωνο του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου. Η μέρα προσφέρεται ωστόσο για να διευρύνεις το γνωστικό σου πεδίο και να βάλεις ένα ακόμη λιθαράκι στην επαγγελματική σου πορεία. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που σου δίνεται.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού – Ερμή διαμορφώνει μια πολύ θετική ημέρα που σε βοηθάει να οραματιστείς το μέλλον σου και να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου. Απόφυγε όμως συγκρούσεις με άτομο που έχει σημαντική επιρροή στο χώρο της εργασίας σου. Οι μάσκες θα πέσουν και πρόσωπα και καταστάσεις θα αποκαλυφθούν. Η μέρα σε ευνοεί και εάν κινηθείς διπλωματικά θα βγεις ενισχυμένη.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 29, 2.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτές τις μέρες και ευνοείσαι πλανητικά! Οι επιτυχίες σου δεν αφήνουν τους γύρω σου αδιάφορους και ίσως να αντιμετωπίσεις μια κατά μέτωπο επίθεση που θα υποκινείται από αισθήματα ζηλοφθονίας με το τετράγωνο του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία. Άτομα του περιβάλλοντός σου θα ζητήσουν τη στήριξη ή τη συμπαράστασή σου σε θέματα που αντιμετωπίζουν.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 21, 2.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετή δράση καταγράφεται σε αρκετούς τομείς της ζωής σου με την αντίθεση του Άρη στο ζώδιό σου. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον επαγγελματικό στίβο, αλλά θα καταφέρεις να τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα οικονομικά θέματα καταγράφεται βελτίωση. Μην παρασυρθείς και πάρεις βιαστικές αποφάσεις σε σημαντικά τουλάχιστον θέματα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 22, 2.

ΙΧΘΕΙΣ
Αφέσου στο ρυθμό που θα δώσει η μέρα. Μην προσπαθείς να επιβάλεις το πρόγραμμά σου γιατί άδικα θα εκνευριστείς και ίσως να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα επιθυμούσες. Η επικοινωνία με το φιλικό σου περιβάλλον θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάπως προβληματική σήμερα με το τετράγωνο του Ήλιου να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιό σου. Μην εστιάζεις όμως στα δυσάρεστα και φρόντισε να περάσεις καλά.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση