ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 8/5

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε αντίθεση με τον Δία η μέρα θα μας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες από τις φοβίες μας. Θα πρέπει να καταπολεμήσουμε τον πανικό και να ενεργήσουμε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Να αποβάλλουμε τις φοβίες που μας περιορίζουν και να αφήσουμε το φως να μπει στη ζωή μας. Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον σήμερα! Εάν χάσουμε την ψυχραιμία μας και βάλουμε τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χάσουμε το δίκιο μας. Με την διπλωματία θα καταφέρουμε περισσότερα.

ΚΡΙΟΣ
Ασχολήσου με το περιβάλλον σου και το χώρο που εργάζεσαι, βάζοντας σε τάξη τα πράγματα. Η ακαταστασία δεν σε βοηθάει να αποδώσεις με τη θέση του Κρόνου στον 10ο οίκο σου. Μην ξεχάσεις να βάλεις σε τάξη τα ηλεκτρονικά σου αρχεία! Απόφυγε τα ταξίδια που δεν είναι υποχρεωτικό να πραγματοποιηθούν σήμερα, γιατί στο δρόμο σε περιμένουν πολλά απρόοπτα.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεση και η ροπή σου στην πολυτέλεια και την επίδειξη θα θέσουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σου! Η οικονομική σου ασφάλεια και η ανάγκη σου για άνεση οικονομική γίνεται με τον καιρό όλο και πιο έντονη με τον Πλούτωνα στον 9ο οίκο σου. Ίσως όμως να έχεις χάσει πρόσφατα μια σημαντική ευκαιρία που θα μπορούσε να σου τα προσφέρει αυτά.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τρώγεσαι με τα ρούχα σου σήμερα και υπάρχει έντονα ο κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα φιλικό σου πρόσωπο με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία. Προσοχή κατά τις βραδινές ώρες από παγίδες… Θα βρεθείς προ απροόπτου σήμερα και θα αισθανθείς στριμωγμένη σε μια γωνιά. Είναι σημαντικό να μην χάσεις την ψυχραιμία σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σου συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Χρειάζεται μέθοδος και προγραμματισμό εάν έχεις να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που έχουν σχέση με σύνταξη εγγράφων, λογιστικών καταστάσεων ή επεξεργασία δεδομένων. Η πιθανότητα της επιτυχούς έκβασης μιας καινούριας συμφωνίας και η προσδοκία μεγαλύτερης ρευστότητας σε κάνουν να ξεχνάς τα οικονομικά σου προβλήματα και να καταφεύγεις σε καταναλωτικές δαπάνες.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

ΛΕΩΝ
Έχεις ανάγκη να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σου. Ξεκίνησε όμως πρώτα από τον εαυτό σου! Άλλαξε την εμφάνισή σου, τις διατροφικές σου συνήθειες ή το ντύσιμό σου για να περάσεις στα επόμενα στάδια μετά. Μην θέτεις σε κίνδυνο την οικονομική σου επιβίωση, ακόμη και την αγάπη και υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων χωρίς λόγο.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 23, 10.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως να υπάρχει ανάγκη να ασχοληθείς με θέματα σπιτιού σήμερα, κάτι που θα σου ανατρέψει τα σχέδια της μέρας! Το βράδυ όμως υπάρχει πάντα μια ευκαιρία για χαλάρωση με τη Σελήνη στον Καρκίνο. Με νέους φίλους στο πλευρό σου ή όντας μέλος μιας νέας ευρύτερης παρέας μπορείς να χαμογελάς ευτυχισμένη. Η προσωπικότητά σου λάμπει και οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα για σένα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

ΖΥΓΟΣ
Οικονομικής φύσης θα είναι τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα! Το εισόδημά σου δεν είναι όσο τονωμένο υπολόγιζες και οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται γεωμετρικά με τον Πλούτωνα σε ευνοϊκή θέση στο ωροσκόπιό σου! Το ενδιαφέρον σου για το εξωτερικό αυξάνεται και ίσως να σκεφτείς να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα, ενδεχομένως να ερευνάς την πιθανότητα επαγγελματικών επαφών ή ακόμη και να αναζητάς κάποιο ακίνητο για επένδυση.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 25, 10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αξιοποίησε το προσωπικό σου ταλέντο ή χάρισμα και θα μπορέσεις να κάνεις ένα καινούριο βήμα στον τομέα της καριέρας σου ή να βρεις μια καινούρια συμπληρωματική απασχόληση με το εξάγωνο του Άρη να ευνοεί το ωροσκόπιό σου. Βάλε προτεραιότητες στη ζωή σου και εστίασε την προσοχή σου σε ό,τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή σου, είτε αυτό είναι οικογένεια, είτε είναι περιουσία, είτε καριέρα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισθάνεσαι ότι θα πρέπει να επιβραδύνεις λίγο τους ξέφρενους ρυθμούς σου σήμερα και να χαλαρώσεις. Ο οργανισμός σου έχει σημάνει το καμπανάκι του κινδύνου και πρέπει να βρεις το χρόνο να υπακούσεις. Στα αισθηματικά σου θα βρεθείς μπροστά σε διλήμματα που θα αφορούν στη συντροφική σου σχέση με την αντίθεση Δία – Ποσειδώνα. Αναζήτησε τις προσωπικές σου ευθύνες για την παρούσα κατάσταση, πριν αποφασίσεις οτιδήποτε.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 27.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις πάρα πολύ καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα, η τύχη είναι με το μέρος σου αλλά θα πρέπει και συ να κινηθείς. Μην περιμένεις μαγικές λύσεις. Με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου, κάποια εμπόδια θα παρουσιαστούν σήμερα στη εκτέλεση του έργου σου, που θα έχουν τη ρίζα τους όμως σε δικές σου παραλείψεις ή κακή οργάνωση.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα κρύβει πολλούς κινδύνους που αφορούν στις απερίσκεπτες επενδύσεις που κάνεις! Με ψυχραιμία δες τι μπορείς να περισώσεις. Παρόλα αυτά μια νέα απασχόληση ή ένας καινούριος χώρος απασχόλησης μπορεί να διαφανεί σήμερα με την ευνοϊκή θέση του Ήλιου από τον Ταύρο στον 4ο οίκο σου. Εάν πρόκειται για νέα απασχόληση, θα έχει σχέση πιθανότατα με ταξίδια.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην εμπλέκεσαι σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν και απόφυγε αντιπαραθέσεις που είναι άνευ ουσίας με την αντίθεση Δία – Ποσειδώνα. Η διπλωματική διέξοδος είναι προτιμότερη. Οι έριδές σου με κάποια πρόσωπα δεν ενδιαφέρουν και πολύ τους γύρω σου. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον και την προσπάθειά σου σε πρακτικά θέματα.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση