ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Κυριακή του Θωμά 5/5

Συναισθηματικά φορτισμένη αναμένεται να είναι η μέρα με τον Άρη από τους Διδύμους σε αντίθεση με τον Δία στον Τοξότη! Διαφωνίες με στενούς συγγενείς ή με γείτονες, αντιθέσεις με φιλικά πρόσωπα και η απώλεια κοινωνικών επαφών θα μας εκνευρίσουν. Συνιστάται να αποφύγουμε τις σοβαρές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της μέρας, εάν αυτό είναι δυνατό, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να ακυρωθούν οι προσπάθειές μας από τυχαία γεγονότα. Ας εστιάσουμε στον εαυτό μας και στις προτεραιότητές μας, τουλάχιστον για σήμερα. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το τρέχον project μας, ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα χωρίς εκκρεμότητες με την θετική όψη της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα 5 Μαΐου στην 14η μοίρα του Ταύρου. Θετικά ευνοούνται: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ
Μπορείς να έχεις σημαντική υποστήριξη από άτομα που σε εμπιστεύονται και εκτιμούν το έργο σου με το τρίγωνο του Ήλιου σε θετική όψη στο ωροσκόπιό σου. Μην διστάζεις να στηριχτείς σε αυτούς, γιατί μόνη σου δεν θα τα καταφέρεις. Κατέβασε τους ρυθμούς σου και μην αφήνεσαι να σε παρασύρει το άγχος. Η μέρα προσφέρεται για ρομαντικές βόλτες ή για νέα φλερτ.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 28, 2.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν θα είναι από τις εύκολες μέρες η σημερινή, μιας και θα ορθώνονται εμπόδια παντού μπροστά σου ό,τι και να θέλεις να κάνεις με την αντίθεση Άρη – Δία. Μην το πιέζεις όμως, απλά συμβιβάσου με το γεγονός. Κάποιες επαφές θα σε βοηθήσουν μακροπρόθεσμα να προωθήσεις τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά σου. Μη χάνεις τις ευκαιρίες με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου!
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 27.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε χαρακτηρίζει σήμερα η δίψα για δράση και καινοτομία, με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο να τονίζει τις προσπάθειές σου, θα πρέπει όμως να αποφύγεις ρίσκα που να έχουν σχέση με χρήματα και ακίνητη περιουσία. Θα συναντήσεις επίσης αντιδράσεις είτε από συνεργάτες και συναδέλφους, είτε από μέλη της οικογένειάς σου, αναφορικά με τις δράσεις που ετοιμάζεις. Πάρε τους με το μαλακό και μην ετοιμάζεσαι για πόλεμο.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 30, 2.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι λίγο ευερέθιστη σήμερα, με την αντίθεση Άρη – Δία λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις με τους γύρω σου, έχεις κακή ψυχολογία και έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Μην κατατρώγεσαι με προβλήματα που δεν μπορείς να επιλύσεις άμεσα! Περιόρισε τη δράση σου σε παραγωγικούς τομείς για να έχεις και την αίσθηση ότι κάτι προχωράει.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 27.

ΛΕΩΝ
Εάν έχεις σκεφτεί το μέλλον σου σοβαρά και έχεις χαράξει ενσυνείδητα την πορεία σου, δεν υπάρχουν περιθώρια να κάνεις πίσω. Ξεπέρασε τα εμπόδια και προχώρησε. Οι απογευματινές ή βραδινές ώρες δεν θα είναι ακριβώς εύκολες για σένα με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Θα βρεθείς μεν με φιλικά πρόσωπα, αλλά η ατμόσφαιρα ίσως να είναι βαριά και με την ώρα να αυξάνεται η δυσφορία σου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 32, 2.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι συνηθισμένο να πιστεύεις ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εσένα με την θέση του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία να σε πιέζει ψυχολογικά! Αυτό όμως συμβαίνει στη φαντασία σου. Εάν συνεχίσεις με αυτή την τακτική θα βρεθείς ξαφνικά μόνη. Στα σημερινά γεγονότα δεν έχεις καμία επιρροή, για αυτό καλά θα κάνεις να τα αποδεχτείς και να προσαρμοστείς, λαμβάνοντας παράλληλα και τις απόψεις των άλλων υπόψη σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 27.

ΖΥΓΟΣ
Είναι απόλυτη ανάγκη να βάλεις κάποια τάξη στη ζωή σου με την θέση του Δία να σου προκαλεί ένταση. Πολλά πράγματα δεν σε ευχαριστούν και με χαρά τα αποβάλλεις από το μυαλό σου, αλλά έτσι δεν λύνεται κανένα πρόβλημα. Η στιγμή που θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σου έφτασε. Εάν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 34, 2.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως να χρειαστεί να μεταβιβάσεις σήμερα μέρος των αρμοδιοτήτων σου σε συνεργάτες ή συναδέλφους, κάτι που δεν θα σε ευχαριστήσει, δεν έχεις όμως άλλη επιλογή. Ο κατάλογος με τις υποχρεώσεις σου συνεχώς αυξάνεται με τη θέση του Κρόνου να δίνει ευκαιρίες και εσύ έχεις γίνει εκατό κομμάτια! Αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο για σένα που έχεις κάνει εκτεταμένες αλλαγές στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 27.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όχι μόνο θέλεις να ανοίξεις καινούριους δρόμους για την επαγγελματική σου επιτυχία αλλά θέλεις να πάρεις και εκδίκηση για ό,τι έχεις υποφέρει στο παρελθόν με την αντίθεση του Δία. Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί σήμερα και μπορείς να πετύχεις! Αποκατέστησε τη θέση και το κύρος σου. Εξαπέλυσε ευρεία επίθεση προς όλα τα ανοιχτά μέτωπα και η νίκη είναι δική σου!
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 36.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι πρωινές ώρες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, είναι ταυτόχρονα και οι ώρες που θα έχεις έμπνευση με την Νέα Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Προσοχή ωστόσο στην οικονομική σου διαχείριση! Οι βραδινές ώρες είναι χαλαρές και ήρεμες με αγαπημένα πρόσωπα που θα πρέπει να αξιοποιήσεις για να χαλαρώσεις και εσύ και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 28, 2.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην επιτρέψεις την παρόρμησή σου να χαλάσει μια καλή εργασιακή μέρα με τη θέση του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία να παρεμβάλει εμπόδια! Η μέρα θα σου δείξει πώς να κινηθείς, γιατί σήμερα δεν έχεις τη δύναμη να επηρεάσεις το παραμικρό. Από την άλλη, η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για τις ερωτικές σου σχέσεις, μιας και μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα με καλούς οιωνούς.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 29, 2.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην γίνεσαι εριστική απέναντι στο ταίρι σου χωρίς λόγο με την αντίθεση Άρη – Δία να κάνει την επικοινωνία σου εκρηκτική! Προσγειώσου και εκτίμησε όσα καλά αυτό σου προσφέρει, αντί να προβάλεις μόνο τα αρνητικά του. Μοιράσου τις ανησυχίες σου με φίλους που εμπιστεύεσαι, άκουσε όμως και αυτά που θα σου πούνε. Ίσως έχουν να σου προτείνουν κάποιες λύσεις που δεν είχες σκεφτεί.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 28, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση