ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Μεγάλο Σάββατο 27/4

Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, πολλές οι εναλλαγές κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για αυτές. Πολλές από τις προγραμματισμένες δραστηριότητές μας σήμερα μπορεί να αναβληθούν λόγω απρόβλεπτων παραγόντων. Ας μην κατηγορούμε τον εαυτό μας για μια ενδεχόμενη αποτυχία και δεν πρέπει να ανησυχούμε για οτιδήποτε δεν εξαρτάται από το χέρι μας και δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Το καλύτερο είναι να δείξουμε υπομονή, γιατί ήδη από το βράδυ τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Οι μνηστήρες δεν θα λείψουν σήμερα για τις singles του ζωδιακού! Θετικά ευνοούνται: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς.

ΚΡΙΟΣ
Τίποτα δεν λύνεται από τη μία στιγμή στην άλλη με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου σε αδυναμία. Επίσης υπάρχουν και καταστάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν προς το παρόν. Προσπάθησε να αναπτυχθείς στο υπάρχον περιβάλλον. Αν είσαι μόνη, δημιούργησε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είσαι καλά με τον εαυτό σου!
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

ΤΑΥΡΟΣ
Με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα φοβίες από το παρελθόν ξυπνούν άσχημες μνήμες. Αν νιώθεις ότι κάτι δεν σε εκφράζει, επανεξέτασε και αναθεώρησέ το ή απλά περίμενε να δεις που θα σε βγάλει. Μην αφήνεις όμως για κανένα λόγο το παρελθόν να αποτελέσει τροχοπέδη στην μελλοντική σου εξέλιξη!
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίσως να αισθανθείς κάπως άβολα στον εργασιακό σου χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σε αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Αν είσαι μόνη και αναζητάς σύντροφο η ευκαιρία θα βρεθεί στο δρόμο σου σήμερα. Καλό θα ήταν όμως να έχεις βρει τις προσωπικές σου ισορροπίες πριν εμπλακείς για μια ακόμη φορά συναισθηματικά, ώστε η νέα σχέση να έχει καλύτερες προοπτικές.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 20, 14.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι προκλήσεις στον επαγγελματικό χώρο θα σου δώσουν νέα ώθηση, καθώς και την έμπνευση που χρειάζεσαι για να μεγαλουργήσεις με τη Σελήνη στον Υδροχόο. Η μέρα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για μελλοντικές επεκτάσεις, χωρίς να το ξέρεις. Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και οι ευχές σου μπορούν να εισακουστούν και σε εύλογο χρονικό διάστημα να γίνουν πραγματικότητα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 18.

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου σε αδυναμία, το άγχος και η ανησυχία για τις επαγγελματικές εξελίξεις σε έχουν καταβάλλει τον τελευταίο καιρό. Μην φορτίζεσαι ανώφελα με όσα δεν μπορείς να ελέγξεις υπό τις παρούσες οικονομικές συγκυρίες, γιατί αν μην τι άλλο, μια τέτοια στάση είναι αντιπαραγωγική. Η μέρα δεν προσφέρεται για τζόγο και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά! Κινδυνεύεις να χάσεις τα πάντα, πριν καλά – καλά το καταλάβεις.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 22, 14.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον 9ο οίκο σου, για να βελτιώσεις την κατάσταση της υγείας σου θα πρέπει να καταβάλεις και εσύ κάποια προσπάθεια. Άλλαξε διατροφικές συνήθειες και περιόρισε το άγχος στη ζωή σου. Ευτύχησε με όσα έχεις και μην δίνεις έμφαση σε όσα σου λείπουν. Είσαι ανήσυχη και δεν ικανοποιείσαι εύκολα με τα αποτελέσματα των ασχολιών σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 17, 20.

ΖΥΓΟΣ
Με το τρίγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου, είναι μια από εκείνες τις μέρες που θέλεις να αποτραβηχτείς και να επικοινωνήσεις με τον εαυτό σου. Η περισυλλογή θα σε βοηθήσει να πάρεις τις αποστάσεις που πρέπει από τα προβλήματά σου. Εάν η διαίσθησή σου σου λέει ότι θα πρέπει να τερματίσεις μια επαγγελματική ή ερωτική σχέση, ίσως να είναι η σωστή χρονικά στιγμή να το κάνεις.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 24, 14.!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το τετράγωνο Άρη –Ποσειδώνα έχεις αρκετά πεσμένη ψυχολογία σήμερα, είσαι κακόκεφη και όλοι και όλα σου φταίνε. Η μέρα όμως θα φέρει και σημαντικές ευκαιρίες. Άδραξε τες γιατί όσο γρήγορα έρχονται, άλλο τόσο γρήγορα φεύγουν. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα διαπιστώσεις ότι θα πρέπει να αλλάξεις τακτική, να σηκώσεις τα μανίκια και να αποφασίσεις να στηριχθείς μόνο στις δυνάμεις σου.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 17, 22.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την ανάδρομη πορεία του Δία και του Πλούτωνα αισθάνεσαι λίγο καταβεβλημένη από τις έγνοιες και τα άγχη του τελευταίου καιρού. Έχεις τις μαύρες σου λόγω συναισθηματικών ανασφαλειών, αλλά εάν κλειστείς στον εαυτό σου και απομονωθείς από τον κόσμο το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πέσεις σε κατάθλιψη. Φρόντισε για ξεκούραση, ενώ μια μικρή βόλτα στη φύση θα τόνωνε την πεσμένη σου ψυχολογία.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 40, 31, 22, 13, 4, 26, 14.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών σου βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 4ο οίκο σε αδυναμία στο ωροσκόπιό σου. Διατήρησε τις ισορροπίες στο επαγγελματικό περιβάλλον, διασφάλισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιουσία σου και χειρίσου με ψυχραιμία συμβάντα που θα επηρεάσουν το οικογενειακό σου περιβάλλον.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Σελήνη να κινείται στο ωροσκόπιό σου αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο ή ότι θα πρέπει να χαράξεις νέα πορεία και δεν ξέρεις την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις. Ίσως να αποφασίσεις τελικά να κάνεις μια νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να πληροφορηθείς έγκαιρα και έγκυρα σχετικά με ό,τι θα μπορούσε να σου φανεί χρήσιμο και προετοίμασε τις πρώτες σου κινήσεις.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 19, 14.

ΙΧΘΕΙΣ
Εκτίμησε τα όσα σου έχει φέρει η ζωή και η τύχη και μην παίζεις τα κεκτημένα σου κορώνα – γράμματα. Απόφυγε κερδοσκοπικές κινήσεις και υποσχέσεις για γρήγορα κέρδη γιατί θα χάσεις και αυτά που έχεις με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα. Προσοχή επίσης στις κινήσεις και στις εκμυστηρεύσεις σου γιατί μπορεί να εμπιστευθείς σημαντικά πράγματα σε άτομο που θα θελήσει να σε εκμεταλλευτεί.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση