ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Πέμπτη 4/4

Οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη είναι πολύ καλές και είναι καιρός να ευχαριστήσεις με τον τρόπο που εσύ θα επιλέξεις όσους σου στάθηκαν στα δύσκολα και σε βοήθησαν έμπρακτα για να ανακάμψεις. Ένα αίσθημα μοναξιάς όμως φαίνεται να σε βαραίνει… Εάν κοιτάξεις όμως γύρω σου θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπούν και θέλουν να βρεθούν δίπλα σου.

ΚΡΙΟΣ
Με τη Σελήνη να περνά σήμερα στο ζώδιό σου αν είσαι πιο συνεργάσιμη με εκείνους που συχνά διαφωνείς, θα έχεις αρκετές επιτυχίες μελλοντικά. Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Δημιουργική η μέρα και με ευχάριστες συναντήσεις σε προσωπικό επίπεδο! Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσεις τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάς.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

ΤΑΥΡΟΣ
Το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα σε ευνοεί και σε προβληματίζει παράλληλα. Συνειδητοποιείς ότι έχεις χάσει αρκετά πράγματα το τελευταίο διάστημα και αυτό μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά. Κοίταξε όμως με αισιοδοξία το μέλλον και τοποθέτησε σε ρεαλιστικές βάσεις τις επιδιώξεις σου. Κάνε πράξη στόχους και οικονομικά σχέδια που μπορούν να σου αποδώσουν άμεσα, αν οι επαφές σου είναι οι κατάλληλες και συγκεκριμένες. Μην βιάζεσαι στις επιλογές σου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 14, 16.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη συνεργάζεται αρμονικά στο ωροσκόπιό σου. Είναι μια μέρα που θα πρέπει να βάλεις τις προσωπικές σου ανάγκες και επιδιώξεις σε δεύτερη μοίρα και να ασχοληθείς με τους γύρω σου, βοηθώντας τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάσεις τους ανθρώπους του σπιτιού σου ή το σύντροφο της ψυχής σου. Νιώθουν παραμελημένοι αλλά κι εσύ στέρηση από την απουσία τους. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και χάρισε τους την αγάπη σου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα χρειαστεί σήμερα να επιδείξεις δημιουργική σκέψη και αποφασιστικότητα στο χειρισμό των καταστάσεων που θα προκύψουν. Μην ενεργείς όμως με βάση τα στενά προσωπικά σου συμφέροντα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ένα ευρύτερο πλαίσιο. Η μέρα υπόσχεται δώρα για σένα με την εύνοια του Δία που δεν θα πρέπει να τα αγνοήσεις. Δεν είναι κατ’ ανάγκη οικονομικά τα οφέλη, αλλά μπορεί να είναι μια εξαιρετική συμβουλή από αγαπημένο πρόσωπο ή η στήριξη κάποιων στα επαγγελματικά σου σχέδια.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

ΛΕΩΝ
Μια απογοήτευση σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να φέρει η μέρα… με το τετράγωνο του Ερμή στο ωροσκόπιό σου. Άτομο που θεωρούσες ότι θρέφεις αμοιβαία συναισθήματα θα αποκαλυφθεί σήμερα και θα σε πληγώσει η διπροσωπία του. Κάνε πράγματα για σένα, ακόμα κι αν χρειαστεί να αποκλείσεις εντελώς τους άλλους που τελευταία σε φορτίζουν υπερβολικά.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 19, 14.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια δυσκολία με τα οικονομικά σου θα προκύψει σήμερα, με το τετράγωνο του Ήλιου – Κρόνου. Κάποια χρήματα που περίμενες δεν θα έρθουν τελικά. Υπομονή και μην το βάζεις κάτω. Η αναποφασιστικότητά σου ίσως σε κάνει να κλείσεις μια πόρτα που με κόπο είχες ανοίξει και να το μετανιώσεις στο μέλλον. Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 14, 20.

ΖΥΓΟΣ
Συναρπαστικές περιπέτειες έρχονται στην επιφάνεια και φωτίζονται οι υψηλότεροι στόχοι σου. Με ρεαλισμό και αισιοδοξία, οργάνωσε το πρόγραμμά σου. Η αισιοδοξία θα σε κάνει να παρατηρήσεις κάτι νέο που εμφανίζεται στην ζωή σου. Ταχτοποιείς οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θα είναι εις βάρος σου με τη Σελήνη να κινείται στον Κριό.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 21, 14.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου και στα ενεργειακά σου αποθέματα θα καταγράψει η μέρα, με τον Πλούτωνα σε τετράγωνο στο ωροσκόπιό σου. Θα υπάρξουν στιγμές με έντονους ρυθμούς δουλειάς, αλλά και άλλες που θα θέλεις να αποτραβηχτείς και να χαλαρώσεις. Κάποια έκτακτα έσοδα μπορούν να τονώσουν τον προϋπολογισμό σου, μην απογοητευτείς όμως εάν διαπιστώσεις ότι δεν θα είναι όσα περίμενες ή ήλπιζες να είναι.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 14, 22.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια επιτυχία που θα υπάρξει σήμερα, σαφώς και δεν θα πρέπει να σε κάνει να χαλαρώσεις τις προσπάθειές σου με τον Κρόνο σε εξάγωνο να δίνει ευκαιρίες. Χρειάζεται εγρήγορση και συνεχή πάλη για να τα καταφέρεις. Αντιμετωπίζεις διλήμματα και θα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Κατά βάθος ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, πάρε όμως και τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεσαι…
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 23, 14.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την εύνοια της Αφροδίτης από το ζώδιο έξαρσής της, τους Ιχθείς, φρόντισε να μπεις μπροστά και να εμπνεύσεις τα άτομα που βρίσκονται γύρω σου. Έχεις την ικανότητα, αλλά και τις εμπειρίες που απαιτούνται για να δείξεις το σωστό δρόμο. Πρόσεξε όμως τα λόγια σου γιατί εύκολα μπορείς να πληγώσεις τα άτομα που βρίσκονται γύρω σου και να βλάψεις τις σχέσεις σου. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο διακοπής σχέσεων λόγω παρεξηγήσεων.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εάν έχεις φροντίσει να βάλεις την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή σε τάξη, σήμερα θα διαπιστώσεις ότι πολλά πράγματα λειτουργούν αυτόματα και δεν θα αργήσεις να δρέψεις τις επιτυχίες των προσπαθειών σου. Μια σημαντική νίκη θα καταγράψεις έναντι των αντιπάλων σου και θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σου αέρα, γιατί η μάχη συνεχίζεται… με τις θέσεις των πλανητών στο ουράνιο στερέωμα!
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

ΙΧΘΕΙΣ
Είσαι λίγο απρόβλεπτη στη συμπεριφορά σου και ευμετάβλητη στην ψυχολογία σου με τη Σελήνη στον Κριό, στον 2ο οίκο σου. Ίσως θα χρειαστεί να καταπιεστείς για να μην έχει αυτό αντίκτυπο στα άτομα που αγαπάς. Δεν έχεις καταφέρει ακόμη να ολοκληρώσεις αυτό που επιδιώκεις και αυτό σου δημιουργεί ένταση. Θα πρέπει να δείξεις όμως υπομονή και επιμονή στις προσπάθειές σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση