ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 3/4

Πλούσιο το πλανητικό σκηνικό σήμερα στο ουράνιο στερέωμα. Η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με το Δία και με τις όψεις αυτές, θα σε απασχολήσουν υποθέσεις του παρασκηνίου. Έχεις την τάση να σκαλίσεις κρυφές πτυχές, να ανακαλύψεις κάποιους κρυφούς εχθρούς ή παρασκηνιακές κινήσεις. Μην σε πάρει από κάτω η μέρα. Κάποια από αυτά μπορεί να υπάρχουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας σου. Αν δεις σήμερα τον εαυτό σου πολύ οξύθυμο, αν όλα σου φταίνε, ηρέμησε. Μέρα είναι και θα περάσει. Μην προκαλείς και απέφυγε συζητήσεις και συναντήσεις.

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής σε πτώση από τους Ιχθείς μπλοκάρει πολλές καταστάσεις. Πάρε δραστικές αποφάσεις όσον αφορά στα οικονομικά σου. Θα πρέπει να φανείς περισσότερο ειλικρινής και υπεύθυνη αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα με σοβαρότητα. Εστίασε στους στόχους σου στον επαγγελματικό τομέα. Δείξε αγάπη και αφοσίωση στο σύντροφό σου. Έχει την ανάγκη σου και εσύ τον παραμελείς.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιες αλλαγές διαφαίνονται στον επαγγελματικό σου ορίζοντα με τη σύνοδο της Σελήνης που, ναι μεν θα σε στρεσάρουν, αλλά θα σου χαρίσουν στο μέλλον σημαντικές χαρές. Η μέρα είναι πολλά υποσχόμενη στον αισθηματικό σου, τομέα αν είσαι single. Έκφρασε τα συναισθήματά σου και άφησε το χρόνο να φέρει τον έρωτα στη ζωή σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη Σελήνη στους Ιχθείς η σημερινή είναι μια ανέφελη μέρα για σένα. Θα πρέπει όμως να έχεις το νου σου και να επιλύεις προβλήματα αμέσως μόλις δημιουργούνται, για να μην χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις διογκωμένα στο μέλλον. Έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για άτομα που σε επιβουλεύονται στον επαγγελματικό σου χώρο και πιθανά να σαμποτάρουν τις προσπάθειές σου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη θέση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον 7ο οίκο, έχεις περιχαρακωθεί τον τελευταίο καιρό, ευελπιστώντας ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορέσουν να σε βλάψουν οι συνάνθρωποι ή οι συνεργάτες σου. Απλά αγνόησέ τους και ζήσε τη ζωή σου. Τα άστρα σήμερα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην οξύνεις τα πράγματα με λογομαχίες.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

ΛΕΩΝ
Αρκετά απαιτητικοί και ιδιόρρυθμοι γίνονται οι συνεργάτες στη δουλειά σήμερα με τη σύνοδο της Σελήνης – Αφροδίτης. Κάνε υπομονή και μην οξύνεις τις καταστάσεις. Προς το βράδυ η πίεση που θα νιώσεις θα είναι μεγάλη. Η ένταση και οι διαμάχες που θα υπάρξουν στο οικογενειακό περιβάλλον θα σε αναστατώσουν και θα σε γεμίσουν με άγχος.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τετράγωνο Σελήνης – Άρη σε πιέζει αρκετά σήμερα! Νιώθεις μπερδεμένη και απογοητευμένη σήμερα. Το ένστικτό σου είναι αρκετά ισχυρό και θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις συναισθηματικές καταστάσεις από το παρελθόν. Η καριέρα σου θα ανακάμψει σύντομα και θα δεχθείς προτάσεις από ανθρώπους του εξωτερικού, που θα ωθήσουν στο να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις και να σημειώσεις επιτυχίες!
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

ΖΥΓΟΣ
Μια θετική μέρα για σένα, με τη θέση του Ερμή στο ωροσκόπιό σου να σου χαρίζει πάρα πολύ ενέργεια και μια γενικότερη διάθεση να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση, εντάσσοντας λίγη άσκηση στο πρόγραμμά σου. Εκφράσου ελεύθερα, επικοινώνησε με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μη νιώθεις αναστολές. Πάθος, έρωτας και δυνατή αγάπη σε περιμένουν!
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δυσκολίες και δυσαρμονίες θα βρεθούν στο δρόμο σου σήμερα με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα – Πλούτωνα. Μην προσπαθήσεις να τις αγνοήσεις γιατί θα σε ταλαιπωρήσουν περισσότερο. Ασχολήσου σοβαρά με ό,τι προκύψει και λύσε το με αποφασιστικότητα. Μην υπαναχωρείς ως προς τις ηθικές αξίες και τα πιστεύω σου, ακόμη κι αν έχεις τη στήριξη των γύρω σου. Αργά ή γρήγορα θα κληθείς να πληρώσεις τις συνέπειες των πράξεων σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δυσκολίες και δυσαρμονίες θα βρεθούν στο δρόμο σου σήμερα με τη θέση του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου. Μην προσπαθήσεις να τις αγνοήσεις, γιατί θα σε ταλαιπωρήσουν περισσότερο. Ασχολήσου σοβαρά με ό,τι προκύψει και λύσε το με αποφασιστικότητα. Μην υπαναχωρείς ως προς τις ηθικές αξίες και τα πιστεύω σου, ακόμη και αν έχεις τη στήριξη των γύρω σου. Αργά ή γρήγορα θα κληθείς να πληρώσεις τις συνέπειες των πράξεών σου.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια μικρή κατάθλιψη ή απογοήτευση θα σε κυριεύσει σήμερα, με τη Σελήνη στους Ιχθείς μιας και αισθάνεσαι ότι δεν σημειώνεις τα βήματα προόδου που θέλεις. Εάν το δεις όμως ψύχραιμα, θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Απόβαλε τη μιζέρια και τη λύπη από τη ζωή σου και βρες την ισορροπία. Μοίρασε ισορροπημένα το χρόνο σου μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής, φροντίζοντας και για την ξεκούραση και εκτόνωσή σου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όσο μέσα σου αισθάνεσαι ένοχη για κάτι που έχεις διαπράξει, με τη θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σου, δεν θα μπορέσεις να βρεις ησυχία, παρά μόνο εάν αποφασίσεις να ζητήσεις συγγνώμη από το άτομο που έβλαψες, ηθελημένα ή κατά λάθος. Μια τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, προσωπικό ή επαγγελματικό, θα σε χαροποιήσει και θα αλλάξει τελείως την πορεία της μέρας.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

ΙΧΘΕΙΣ
Να μιλάς συχνά και να εξωτερικεύεις τα παράπονά σου και ό,τι σε απασχολεί σε κάποιο πρόσωπο που νιώθεις κοντά σου και σε καταλαβαίνει. Μια ασχολία που θα σου αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινότητα θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική για σένα, με την Αφροδίτη να σε ευνοεί. Εάν έχει σχέση με τη φύση ακόμη καλύτερα…
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση