ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 20/3

Ο Κρόνος, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 10ο οίκο στο ζώδιό του. Σήμερα αυτό που θα επιδιώκεις είναι να βρίσκεσαι σε χώρους που ταιριάζουν στα δικά σου πιστεύω και με τους οποίους μπορείς να έχεις άριστη επικοινωνία. Ίσως λοιπόν βρεθείς με το σύντροφό σου σε τέτοιους χώρους, τέτοιες ομάδες ή οργανώσεις, όπου θα έχεις την αποδοχή και την υποστήριξή τους αν χρειαστεί. Το εξάγωνο του Κρόνου με τον ανάδρομο Ερμή υπόσχεται ευκαιρίες σε βάθος χρόνου. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς.

ΚΡΙΟΣ
Διαφωνίες ή διαφορές απόψεων θα προκύψουν σήμερα με το τετράγωνο του Δία. Μην επηρεάζεσαι από τρίτους αρνητικά και μη γίνεσαι εριστική με τους συνεργάτες σου. Δεν συντρέχει λόγος αμφισβήτησης, καθώς κάποια πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα και θα αποδειχθεί ότι έκανες σημαντικά λάθη στο πρόσφατο παρελθόν, τα οποία θα πρέπει να παραδεχτείς και να ομολογήσεις, αν και δεν σε ευχαριστεί καθόλου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάγκη σου για επιτυχία και επιβράβευση θα τύχει ικανοποίησης σήμερα με το εξάγωνο του Ερμή – Κρόνου. Μην αμελείς όμως να χαίρεσαι όσα ήδη έχεις και σε καμία περίπτωση μην τα θεωρείς δεδομένα στη ζωή σου. Μην αφήνεις τη ζήλια να χαλάσει τη σχέση σου. Απόφυγε εντάσεις και λογομαχίες με το σύντροφό σου. Οι ρήξεις μπορεί να είναι οριστικές.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχοντας τους στόχους σου πάντοτε κατά νου, χειρίσου τις υποθέσεις σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξή τους. Μην χάνεις τον προσανατολισμό σου παρασυρμένη από το ρυθμό της μέρας με τη Σελήνη στην Παρθένο. Πρέπει επίσης να αναζητήσεις τρόπους σύνδεσης της καθημερινής σου ζωής με το πιο πνευματικό κομμάτι της ύπαρξής σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πνευματικά και να επιτύχεις όσα ονειρεύεσαι.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Αγωνίστηκες σκληρά το τελευταίο διάστημα και είναι καιρός πια να απολαύσεις το αποτέλεσμα των κόπων σου. Αρμονία χαρακτηρίζει τη μέρα σου και δεν θα πρέπει να την αφήσεις έτσι απλά να πάει χαμένη. Οργάνωσε μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα ή αφιέρωσε τους λίγο δημιουργικό χρόνο.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΛΕΩΝ
Με το τετράγωνο του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου, θα διαπιστώσεις σήμερα ότι μια νίκη δεν αφήνει πάντοτε τη γλυκιά γεύση της επιτυχίας, ειδικά εάν προηγηθεί μια πάλη. Πάντα υπάρχουν και απώλειες που δεν είχες υπολογίσει. Κάποιο άτομο θα χρειαστεί τη στήριξή σου κατά τη διάρκεια της μέρας. Ο συμπονετικός σου χαρακτήρας και η ψύχραιμη ματιά σου θα το ανακουφίσει σε σημαντικό βαθμό.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζητάς απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν με τη Σελήνη στο ωροσκόπιό σου. Έχεις βραχυκυκλώσει και βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, οι απαντήσεις όμως κρύβονται μέσα σου. Υπερασπίσου τον εαυτό σου και τα επιτεύγματά σου με το να μην αφήνεις τους γύρω σου να σε κατευθύνουν στις επιλογές σου, μιας και είσαι άτομο που επηρεάζεται εύκολα σε στιγμές. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με ασφάλεια.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ουρανός από τον Ταύρο στο ωροσκόπιό σου είναι σε πτώση. Ημέρα χαλάρωσης και χαράς η σημερινή. Πέρασέ την με αγαπημένα σου πρόσωπα και αναζωογονήσου παίρνοντας απόσταση από την καθημερινότητά σου. Κάνε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σου και απόλαυσε τα όσα έχεις επιτύχει τον τελευταίο καιρό. Μην ξεχνάς να ευχαριστείς την καλή σου τύχη για όσα σου έδωσε.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δημιουργική η σημερινή μέρα με το εξάγωνο του Ερμή! Μια απόφασή σου μπορεί να αλλάξει σημαντικά τη ζωή σου και να της δώσει μια σημαντική ώθηση. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Ξέκοψε με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σένα. Ηρέμησε και εκτίμησε σωστά την κατάσταση στα αισθηματικά σου, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με εντάσεις και αψιμαχίες θα κυλήσει η σημερινή μέρα, καθώς θα σου ορθώνουν εμπόδια στο δρόμο σου με την ανάδρομη πορεία του Ερμή και δεν θα μπορείς να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Σκέφτεσαι νέα οικονομικά ανοίγματα. Καλύτερα να τα κάνεις πράξη τον επόμενο μήνα όμως.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βρίσκεσαι σε μια δύνη, σε ένα καταλυτικό σημείο της μεταβατικής περιόδου. Μην σε τρομάζουν οι αλλαγές και τα προβλήματα. Ήδη έχεις καταφέρει πολλά και στο άμεσο μέλλον τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Τα αισθηματικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σου άνοδος θα σε ικανοποιήσει πολύ σύντομα με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Σελήνη στην Παρθένο πρέπει να επιδιώξεις να εντάξεις καινούριες ασχολίες στη ζωή σου για να μπορέσεις να βγεις από τη ρουτίνα που έχεις περιέλθει και να ανανεωθείς. Υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να προσφέρεις τη βοήθεια και τις οργανωτικές σου ικανότητες σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή έναν συνάδελφο για μια κοινωνική εκδήλωση που ετοιμάζει. Μέσα από την προσφορά θα αισθανθείς και εσύ καλύτερα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Δίας από τον Τοξότη ευνοεί τα επαγγελματικά σου. Με τη διαίσθησή σου σε έξαρση θα μπορέσεις να διαγνώσεις τα αίτια των προβλημάτων στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να βοηθήσεις σημαντικά στη διευθέτηση ή την επίλυσή τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις ίσως θα πρέπει να τις αναβάλεις, να ασχοληθείς με την αρτιότερη οργάνωση για να επιτύχεις σημαντικά πράγματα μελλοντικά.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση