ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 18/3 και καλή εβδομάδα

Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη, δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης στον τομέα των επαγγελματικών σας με μελλοντικές εξελίξεις. Θετικά ευνοούνται οι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθείς. Προς το βράδυ η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Άρη κάνει το κλίμα εκρηκτικό. Μετριάστε την επιθετικότητα με αγαπημένα πρόσωπα τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Η κυκλοθυμική σας διάθεση με εναλλαγές από το καλό στο κακό εγκυμονεί οριστικές ρήξεις, παρασκήνιο και ανεξέλικτες καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ
Το εξάγωνο του Ερμή σε ευνοεί. Σήμερα θα καταφέρεις να κλείσεις ένα θέμα που σε απασχολεί αρκετό καιρό τώρα και θα ανασάνεις βαθιά. Επιτέλους μπορείς να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε νέες δράσεις. Μην μπερδεύεις τα συναισθήματα φιλίας με την αγάπη και τη σχέση σου. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να φανείς τολμηρή και να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

ΤΑΥΡΟΣ
Το τετράγωνο της Σελήνης σήμερα παρεμβάλει εμπόδια. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Προσοχή στις εξαπατήσεις, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αν είσαι single, να περιμένεις ένα καινούριο πρόσωπο να εισβάλλει στη ζωή σου. Καλό είναι να παραμείνεις επιφυλακτική και μην πέσεις με τα μούτρα, μέχρι να βεβαιωθείς για τις προθέσεις του με την επιρροή του Ερμή να κινείται ανάδρομα.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο το συναίσθημα και διαίσθηση είναι οι λέξεις κλειδιά για σήμερα. Θα έχεις κάποια συνάντηση ή επικοινωνία με το αγαπημένο σου πρόσωπο, αν και κάποια εμμονή σου σε λεπτομέρειες μπορεί να τον εκνευρίσουν. Όσο καλύτερη είναι η συναισθηματική σου κατάσταση, τόσο πιο εύκολα θα κυλήσει η μέρα.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σε κάνουν να νιώσεις ευαίσθητη και με μια τάση να προσφέρεις. Εστίασε στην εργασία σου και μην ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Επωφελήσου από τις επαγγελματικές σου γνωριμίες. Η μέρα είναι ιδανική να προωθήσεις τα σχέδιά σου με το εξάγωνο του Άρη να δίνει ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

ΛΕΩΝ
Την εμπειρία σου και τις γνώσεις σου θα πρέπει να τις μεταλαμπαδεύσεις σε άτομα που σημαίνουν κάτι περισσότερο για σένα, ώστε να αποφύγεις όσο είναι δυνατόν τα δικά σου λάθη. Ίσως να πρέπει να παρέχεις σήμερα τις υπηρεσίες σου ή να διαθέσεις τη γνώση σου οικειοθελώς και χωρίς αμοιβή. Το σύμπαν θα βρει τρόπο να σε ανταμείψει …με το τρίγωνο του Ουρανού στο ωροσκόπιο σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς πιο πολύ με τις προβλέψεις και να επανεξετάσεις πλάνα που θέλουν αποφασιστικότητα. Για σένα αυτή η μέρα θα μοιάζει με «περιπέτεια», γεμάτη με δράση και συμπράξεις. Πιθανότατα δε, αυτή η δράση να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να βρεις την εδώ και πολύ καιρό αναμενόμενη απάντηση σε ένα σημαντικό ερώτημα, να υπάρξει μια αλληλεπίδραση με ένα άτομο κύρους, να έχεις ένα σημαντικό οικονομικό άνοιγμα ή μια επαγγελματική συνάντηση για μια δεύτερη απασχόληση. Να είσαι όμως επιφυλακτική -η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν ευνοεί.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16.

ΖΥΓΟΣ
Όλα βαίνουν καλώς στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή με το τρίγωνο του Δία να σε ευνοεί και αισθάνεσαι σε αρμονία με το σύμπαν. Το μόνο μελανό σημείο είναι ένα οικονομικό άνοιγμα που δεν μπόρεσες να καλύψεις, ίσως ένας λογαριασμός που δεν πληρώθηκε ή μια αγορά που δεν κατέστη δυνατό να γίνει. Αργά το βράδυ, μπορεί να πραγματοποιηθεί μια σοβαρή συζήτηση με έναν από τους συγγενείς σου, πιθανώς μια συζήτηση για το οικογενειακό μέλλον.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το εξάγωνο του Κρόνου θα χρειαστείς την υποστήριξη ή τη συμπαράσταση ενός φιλικού σου προσώπου για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις αυτό που έχεις αναλάβει. Κάποιος κακός χειρισμός του παρελθόντος σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων έρχεται στην επιφάνεια σήμερα και θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα κάτω με το σύντροφό σου και να επιλύσεις τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 18.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις την ενέργεια που απαιτείται αλλά και τη διάθεση να ριχτείς σε μια νέα περιπέτεια. Για να εξασφαλίσεις όμως την επιτυχία θα πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη. Άφησε τις φοβίες σου στην άκρη και αντιμετώπισε την κατάσταση κατάματα. Δεν θα πιστεύεις πόσο απελευθερωτικό είναι το συναίσθημα και πόσο καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να επιτύχεις με το τρίγωνο του Κρόνου να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 24, 10.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όποιος παίζει με τη φωτιά, κάποια στιγμή μπορεί να καεί -με το τετράγωνο του Άρη! Άλλωστε αυτό το μάθημα θα έπρεπε να το είχες μάθει ήδη. Μην κάνεις κάτι που θα απογοητεύσει ή θα πληγώσει το ταίρι σου. Εστίασε στους στόχους σου στον επαγγελματικό τομέα. Δείξε αγάπη και αφοσίωση στο σύντροφό σου. Έχει την ανάγκη σου και εσύ τον παραμελείς.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι κόποι και οι μακροχρόνιες προσπάθειές σου στο χώρο των επαγγελματικών παρουσιάζουν εμπόδια και καθυστερήσεις με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Μην αγχώνεσαι, η ανταμοιβή θα έρθει αργότερα. Πάρε δραστικές αποφάσεις όσον αφορά στα οικονομικά σου. Φρόντισε να φανείς περισσότερο ειλικρινής και υπεύθυνη αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα με σοβαρότητα.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.

ΙΧΘΕΙΣ
Μη σε πιάνει κατάθλιψη με το τετράγωνο του Άρη και την αντίθεση της Αφροδίτης. Υπάρχει συναισθηματική αναστάτωση και μπερδεμένα συναισθήματα. Νιώθεις ψυχική κόπωση. Προχώρησε με θάρρος και δύναμη. Έκφρασε τα συναισθήματά σου και άφησε το χρόνο να φέρει τον έρωτα στη ζωή σου. Ο Ουρανός σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια, τάση για ξαφνικές αλλαγές, απρόβλεπτο.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση