ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 13/3

Σήμερα η Σελήνη είναι σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και ευνοεί την αγάπη, την τρυφερότητα, τη στοργή, θέματα παιδιών και υλικής ασφάλειας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τονίζει με δύναμη τις προσπάθειές μας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Χάνουμε λίγο όμως την επαφή μας με την πραγματικότητα, η φαντασία παίρνει το πάνω χέρι και όλα τα παραπάνω έχουν ως συνέπεια να θολώνει το μυαλό και να δυσκολεύει η λήψη αποφάσεων.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σου επιβάλει την πειθαρχία. Φαίνεται ότι ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι λίγο μπλοκαρισμένος, σαν συνέπεια των σκέψεων που σε βασανίζουν. Χαλάρωσε και καθάρισε το μυαλό σου για να μπορέσεις να δεις καθαρά μπροστά σου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 21, 2.

ΤΑΥΡΟΣ
Πρέπει να περάσεις στη δράση φίλη μου και να αφήσεις τα μεγαλεπήβολα σχέδια στην άκρη, καθώς και τα παχιά λόγια. Το εξάγωνο του Άρη σε ευνοεί. Η δράση είναι αυτή που θα φέρει την επιτυχία. Θα πρέπει να δείξεις πυγμή στους γύρω σου -συνεργάτες, συναδέλφους ή ακόμη και μέλη της οικογένειάς σου. Ο ρόλος σου είναι να βάλεις τα πράγματα σε τάξη για να επέλθει η αρμονία.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι μια μέρα που οι ουρανοί είναι ανοιχτοί για σένα με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Μπορείς να ζητήσεις από τους ανωτέρους σου αυτό που οραματίζεσαι για την καριέρα σου και να εισακουστείς, αρκεί τα επιχειρήματά σου να είναι καλά μελετημένα και να έχεις θετική ενέργεια. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο, ώστε να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε άτομα που κάθε άλλο παρά έμπιστα είναι και το καλό σου θέλουν. Φύλαξε τα νώτα σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 23, 2.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και τον 7ο οίκο θα σου φέρει σύντομα νέα ξεκινήματα. Μια μικρή παρεξήγηση για ασήμαντο λόγο μπορεί να βάλει φωτιά στη σχέση σου και να καταλήξεις σε έντονους διαπληκτισμούς. Έχεις την τάση να γκρινιάζεις, γιατί αισθάνεσαι ότι είσαι αδικημένη. Κοίταξε όμως γύρω σου τα όσα θετικά σου συμβαίνουν και θα διαπιστώσεις ότι θα έπρεπε να είσαι ευχαριστημένη.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

ΛΕΩΝ
Το τετράγωνο του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου παρεμβάλει εμπόδια. Είσαι αποφασισμένη σήμερα να περάσεις τις ιδέες σου και την τακτική σου στους συνεργάτες ή συναδέλφους σου. Με αυτοπεποίθηση θα καταφέρεις να πείσεις για την ορθότητα των σκέψεων και των κινήσεών σου. Η υγεία σου ωστόσο φαίνεται να σε απασχολεί. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 25, 2.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σύνοδος του Ήλιου σε ευνοεί. Μια νέα επιχειρηματική πρόταση ή μια ευκαιρία δουλειάς ίσως να υπάρξει σήμερα! Οι πλανητικές συγκυρίες είναι ευνοϊκές και δεν θα πρέπει να τις απορρίψεις πριν εξετάσεις τις επιμέρους παραμέτρους. Ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνειά σου στον τρόπο που εκφράζεις τη γνώμη σου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τους γύρω σου. Καλύτερα να λογοκρίνεις τον εαυτό σου, ώστε να αποφύγεις αντιδράσεις που δεν φαντάζεσαι.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

ΖΥΓΟΣ
Το τετράγωνο του Ποσειδώνα σε πιέζει αρκετά. Τα χαρακώματα και οι αντεγκλήσεις στον επαγγελματικό χώρο έχουν πάρει διαστάσεις για κάποιους από σένα, αυτό όμως πρέπει να σταματήσει γιατί σε βλάπτει. Αισθάνεσαι εξ αιτίας αυτού ευάλωτη, δεν θα πρέπει όμως αυτό να σε εμποδίσει να διεκπεραιώσεις τις προγραμματισμένες δραστηριότητές σου. Προσοχή μόνο σε πιθανά λάθη και παραλήψεις.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 27.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση σήμερα, γιατί τυχόν επιπόλαιες κινήσεις θα μπορούσαν να υπονομεύσουν το μέλλον και τις οικονομίες σου. Το τετράγωνο του Δία δεν σε ευνοεί. Η μέρα θα σου φέρει μια ανέλπιστη συνάντηση με φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε χαροποιήσει, αν είσαι single. Μια συγκέντρωση οικογενειακή ή φιλική θα κλείσουν μια χαρούμενη μέρα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δημιουργικότητά σου φαίνεται να έχει χαθεί προσωρινά και η αυτοπεποίθησή σου είναι σε χαμηλά επίπεδα. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή δεν σε ευνοεί. Πίστεψε στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου για να πας μπροστά. Η ανυπομονησία σου μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στη δουλειά σου. Δείξε υπομονή και επιμονή και ο χρόνος θα σε επιβραβεύσει.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 29, 2.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο και τον 2ο οίκο σε ευνοεί. Μετά από κάποιες δύσκολες μέρες η ατμόσφαιρα φαίνεται να καθαρίζει και η ζωή να επανέρχεται σε ομαλούς ρυθμούς για σένα. Η επικοινωνία είναι η λέξη – κλειδί για σήμερα! Επικοινώνησε με την αγάπη σου στα δικά σου πρόσωπα ή κάνε την κριτική σου με λίγο πιο ήπιο από ότι συνήθως τρόπο.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 21, 2.!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το εξάγωνο του Ερμή και το τρίγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου, συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Είναι μια εξαιρετική μέρα, μιας και η αλήθεια θα λάμψει και θα δικαιωθείς στα μάτια όσων δυσπιστούσαν απέναντί σου. Απόλαυσε τη νίκη σου και χαλάρωσε με φιλικές παρέες. Η μέρα προσφέρεται για γιορτή.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 22, 2.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Σελήνη από τους Διδύμους σε ευνοεί. Μια παρεξήγηση που σε έφερε σε ρήξη με μέλη της οικογένειάς σου μπορεί σήμερα να λυθεί και να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σου και πάλι. Ακόμη και αν πιστεύεις ότι το λάθος δεν ήταν δικό σου, κάνε εσύ την πρώτη κίνηση της συμφιλίωσης. Έχεις ωστόσο μια εριστική διάθεση και μπορεί να προκαλέσεις αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να χαρείς την μέρα.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση